Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problém s InterWrite od Sunnysoftu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,

    mám kratký dotaz, který se týká programu InterWrite od Sunnysoftu pro HP iPAQ 5450. Po instalaci lokalizačního software z CD, které jsem dostal ke svému iPAQu zmizí ikony nastavení Power a Backlight a navíc obě aplikace jsou v angličtině. To bílé prázdné místo po ikonách vypadá dost blbě a působí spíš
    jako beta. Předpokládám, že je to obecný problém vypuštěné verze, protože kolegovi se jeho zařízení chová naprosto shodně. Netušíte někdo co s tím?

    Tomáš Jirga
    jirga@quick.cz


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Dobry den,

    ano, je to chyba lokalizace, pripravujeme update a bude samozrejme k dispozici. Omlouvam se za chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    6

    Dobry den,

    ano, je to chyba lokalizace, pripravujeme update a bude samozrejme k dispozici. Omlouvam se za chybu.
    Dík za odpověď. Jen mne udivuje, že se tak viditelná chyba dostala až na CD potažmo tedy i do krabice. Kdy bude update InterWrite dostupný? Nebo již je?

    T. Jirga
    jirga@quick.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    6

    No, nechci vypadat jako nějaký prudič, ale docela mě to už štve. Manželce jsem před chvílí přinesl iPAQ 1910 a opět sem k němu dostal lokalizaci od Sunnysoftu a opět jsou ve verzi na CD chyby (stejně jako u mé 5450ky viz můj dřívější příspěvek). U 1910ky nelze zobrazit informace v programu AssetViewer a už vůbec nejde nastavit hodnoty v Power (menu u vyklápěcích šipek je prázdné a místu textu jsou tam x). Češtinu jsem instaloval po tvrdém resetu a žádné jiné programy jsem tam nedával. Ach jo :-(

    Tomáš Jirga

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Nejste prudic, tim se netrapte. Ano, mate pravdu a dopar dni to bude opraveno a vydana nova verze. Problem ale tentokrat neni na nasi strane. Kazdaopdne se za to stejne omlouvam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    6

    Nejste prudic, tim se netrapte. Ano, mate pravdu a dopar dni to bude opraveno a vydana nova verze. Problem ale tentokrat neni na nasi strane. Kazdaopdne se za to stejne omlouvam.
    Kde je tedy ta chyba? Ostatní programy fungují naprosto bez problémů, což značí, že v zařízení samotném to taky není. Má nespokojenost pramení z toho, že očekávám (možná naivně), že když si koupím podobné zařízení, tak bude vše fungovat alespoň tak, aby ty chyby nebyly vidět a nebo když se něco podobného stane, pomůže občasný restart. Vím, že jiný software nebo například mobilní telefony májí po uvedení na trh rovněž co opravovat, ale většinou se jedná o záležitosti, které jsou více či méně skryté. Kdežto chyby, které vykazuje InterWrite jsou opravdu viditelné a nedělají dobrý dojem. Možná kdyby se to stalo jen jednou, tj. týkalo se to jen mého iPAQu 5450, který již nějaký týden vlastním a na ledas co jsem si zvykl, tak bych trpělivě čekal na upgrade, ale to že jsem po dnešní koupi a instalaci manželčiny 1910ky po druhé v řadě narazil u stejné firmy na problémy, mě docela naštvalo a myslím, že není vše úplně tak, jak má být. Jinak samozřejmě děkuji, že jste se ozval a budu rád, když mi na uvedený e-mail pošlete opravy pro obě zařízení. Když tak se zase ozvu :-)

    Tomáš Jirga
    jirga@quick.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Chapu Vas a mrzi me to. Jenze nekdy je to v takove rychlosti, ze nejde vse udelat, jak se ma, resp. neco se uz nestihne, i kdyz vime, ze je to spatne. Napr. s 1915 (urcite nemate 1910) je problem jednoduchy. Dodana nam byla prave 1910 a pro tu jsme lokalizaci udelali. Jenze na nas trh se dodava 1915 a ta je, i kdyz jen trosicku, jina. Takze nektere veci se musi ted upravit. Proto jsou updaty, aby se tohle mohlo resit. Verim, ze budete jak s 1915, tak s 5450 spokojen. Jsou to dobra zarizeni, i kdyz mozna cestina neni na prvni pokus uplne 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    6



    Nezlobte se, ale právě o tom to je, dát na trh něco o čem si nejsem stoprocentně jist, že funguje a spoléhat na to, že to čeští uživatelé zkousnou není to pravé ořechové. Osobně bych dal přednost nějaký ten den počkat a pak dostat plně funkční verzi, než ztrácet čas instalací chybné verze, zjišťováním co je vlastně špatně (zda je to rukama, hlavou nebo opravdu nainstalovaným software), voláním na technickou podporu, kde nikdo nic neví, psaním různých příspěvků jen proto, abych se k dobré verzi dopracoval a na závěr když vše dobře půjde, následným přeinstalováním PDA novou verzí. Příliš mnoho úsilí na jednoho uživatele, které není způsobeno vlastním zaviněním ale tím, že firma co dělá lokalizaci to nestihla. To přeci uživatele vůbec nezajímá. Pokud bych takovou proceduru musel abslovovat u všeho co si koupím, asi bych nědělal celý den nic jiného než se snažil vše uvést do řádného stavu.

    Ale dost ... myslím, že je zbytečné se tímto dále zabývat (alespoň do doby, kdy koupím další iPAQ - to berte jako vtip :-) Jak jsem již napsal, budu opravdu rád, když se mi co nejdříve ozvete s opravenou verzí pro obě zařízení. Díky za pomoc a reakce.

    Tomáš Jirga
    jirga@quick.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No, vite, to neni tak lehke, jak pisete, ale to uz neni na tuhle konferenci. iPAQu zdar a cestine zvlast :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Mame jiz pripravenou opravenou verzi, takze pokud mate jeste nekdo problemy (co urcite vsichni), prosim, kontaktujte me. V mailu prosim uvest lic. cislo a aktivacni PIN z instalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    6

    Pro Hybo: Co se stane, když nainstaluji do svého ipaqa 5450 ROM upgrade (tuším, že to je 1.11.19), bude čeština fungovat?

    T. Jirga
    jirga@quick.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No, problemy. Update se pipravuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 11:20
  2. Problém s N50 a InterWrite
    Od Karm v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-10-2006, 19:30
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-01-2005, 12:09
  4. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-04-2002, 09:55