Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678
Zobrazené výsledky: 106 až 111 z 111

Téma: SmartMaps + WM5

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Aha, tak je-li to tak, tak je to dobry post a ja se ti omlouvam.. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    1

    Tento příspěvek jsem smazal, ačkoli chápu rozhořčení z problémú s instalací na nové PDA nemohu souhlasit s propagováním nelegálního software. Navíc musím nesouhlasi s komplikacemi protože pokud je třeba přeinstalovat SmartMaps na jiné PDA je možné toto velmi rychle řewšit s dodavatelem. Basic
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    18

    Tak to je i muj případ. Legálně koupené turistické mapy, na WM 2003 mi chodily bez problémů a na WM5-6 jsem je už nikdy nezprovoznil. Ze začátku jsem to zkoušel přes tu jejich samoobsluhu, různě se registrovat, produkty registrovat a výsledek dvě nuly. Držím palce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od akunka
    Tak to je i muj případ. Legálně koupené turistické mapy, na WM 2003 mi chodily bez problémů a na WM5-6 jsem je už nikdy nezprovoznil. Ze začátku jsem to zkoušel přes tu jejich samoobsluhu, různě se registrovat, produkty registrovat a výsledek dvě nuly. Držím palce.
    Pokud se jedná o starší verzi aplikace, která vznikla v době před uvedením WM 5.0, nemusí kompatibilita s novějším OS být zachována. Takto funguje na všech OS, nejedná se v případě aplikace SM o mimořádnou situaci. Aplikace je nadále vyvíjena a krátce po uvedení OS WM 5.0 byla samozřejmě vydána aktualizace, toto je již však 2 roky zpětně.....

    Bohužel do této zcela normální situace vstupuje přechod vývoje aplikace mezi fy. Aponia a PLANstudio, čímž vznikla potřeba nových registrací, protože ze zákona není možné poskytovat informace o osobních údajích a fy. je musí získat vlastní cestou, tedy registrací. Omlouváme se za komplikace, ale opět se nejedná o problém vytvořený naší stranou.

    Pokud máte potíže s přeregistrováním (o kterém fy. Aponia informovala již před 2 lety....), samozřejmě se obraťte na naši podporu, rádi Vám poradíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Omlouvám se, jestli se to tu už řešilo, nemám čas číst těch asi 11 stránek příspěvků. Stáhl jsem si ze smartmaps.cz demo a po instalaci na iPAQ214 WM6 se stalo přesně to, o čem se tu píše na začátku. Software běží, ale nenajde mapy. Zkoušel jsem instalace do paměti i na kartu, nepomohlo nic :-((
    Nevíte tedy, co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    46

    Zkuste prosím nevé demo SmartMaps 3.3 z našich stránek. Ale i původní 2.9.1 bylo plně funkční na tomto modelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678

Podobná témata

  1. SmartMaps a rw6815
    Od VVlada v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 15:55
  2. Slibotechna SmartMaps?
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 22:15
  3. SmartMaps
    Od Jirka K._ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 18:56
  4. Smartmaps pre SR
    Od ivanmart07 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 20:54