Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 8 PrvníPrvní ... 45678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 111

Téma: SmartMaps + WM5

  1. #76
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Prosím přispěvatele frogale a Pepa7, aby respektovali pravidla tohoto diskuzního fóra!

    Registrační kódy smazány.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Hmm tak to se omlouvam za nedorozumeni.. tohle ale nejsou registracni kody... Pro instalaci Smartmap je potreba originalni klic, ktere tyto kody nezastupovaly. Chtel jsem pomoct tem, kteri sem psali, ze jim to nejede ani v nove verzi.. Jeste jednou sorry
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Hm,taky jsem si pěkně naběhl.Mám to přímo od Sunnysoftu,verzi 2.4.0.Kdyby alespoň napsali co je to za verzi nebo na čem to poběží.Ach jo,jdu zase hledat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Se zaregistruj na samoobluze PlanStudia a stahni si aktualizace. S 2.6.x ti to na WM5 bude chodit bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    25

    NEBUDE.

    Mám Acer n311 s WM5, na PC Win-XP prof CZ (SP2), propojeno USB do kolébky a "Turistické mapy ČR" nelze nainstalovat.
    Instalační program se spustí, vyžádá si registrační číslo, rozbalí archivy do Tempu v PC, zeptá se kam v PDA chci instalovat a při započetí instalace do PDA vyhodí změť chybových hlášek s červenými kříži, načež se soubory z Tempu v PC vymažou a v PDA instalátor zanechá adresář "Program Files\Aponia Software\SmartMaps" kde je soubor smartnav.exe o velikosti 0 kb.
    Když zavčasu před smazáním instalátorem zkopíruji smartnav.exe z tempu PC jinam, tak je to veze 2.6.3 - jenže to je bez dat v PDA tak akorát na ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    25

    Tak jsem s radou (radou, nikoli crackem ) dobrého člověka konečně nainstaloval "Turistické mapy ČR komplet" ručním vykopáním z instalačního CD instalátoru doslova navzdory, upgradoval jsem na verzi 2.6.7 (na 2.8 to bez instalátoru nejde, přičemž instalátor místo instalace maže již nainstalované, zaregistrované, aktivované a zaplacené) a nestačím zírat - jednotlivé mapy jsou bez zcela bez přesahů, takže při pohybu na jedné straně baráku musím navolit "Jižní Čechy" (přičemž na druhé straně baráku je bílá pustina) a na druhé straně zase musím navolit "Českou Kanadu", přičemž je zase bílá pustina na té první půlce okolí.
    To bych rád věděl, jaké IQ má individuum, schopné rozseknout území města (J.Hradec) mezi dvě mapy bez přesahu a bez propojení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Koukam, ze Plan studio chce nasrat vsechny sve klienty, touto silenou registraci a instalaci. Toto je asi posledni hrebicek do rakvicky Smartmaps. Sam jsem legalnim majitelem Smartmaps a stravil jsem 3 hodiny s instalaci. Chapu, ze se sw krade, ale to neznamena, ze se ma udelat registrace a instalace tak slozita, ze to normalni clovek nezvladne. Dale Plan studio vubec nemysli na to, ze spousta lidi, ktera ma Smartmaps, jsou lidi bez PC a internetu. Koupili si PDA jen pro navigaci a vic jiz nepotrebuji. Daji si to jednou nainstalovat a tim to konci. Kdo jim to ma ovsem instalovat, kdyz je cela instalace tak debilni? Doposud jsem byl zastance turistickych map a kazdemu jsem ji doporucoval ke koupi. V tento okamzik jim ovsem budu doporucovat OziExplorer, protoze to co Planstudio provadite neni normalni.
    Vyjadrete se inteligenti z Plan studia
    - kdo zaplati klientum cas straveny s instalaci?
    - jak si maji klienti bez internetu produkt nainstalovat?
    - je mozne, abyste vas produkt zdarma instalovali primo vy?
    - myslite si, ze vam krok, ktery jste provedli s registracema zvysi nebo snizi prodejnost Smartmaps?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Ač fandím snaze Plan Studia hlavně v oblasti turistických map a cyklomap (myslím že klasická autonavigace má jasné favority zcela jiného kalibru), přidám se ke konstruktivní kritice a upozorním zájemce na některé informace, které jsem při "průzkumu trhu" zjistil (zatím žádnou SmartMapu i vzhledem ke zmiňovaným problemům s instalaci ve WM5 nevlastním) Informoval jsem se na některé funkce, které považuji pro cyklo/turisickou naivgaci za důležité přímo u "výrobce" a zatím bych stav produktů označil za polotovar. Např. není možná vzájemná komunikace (prohlížení, plánování, záznam tras atd.) mezi PC a PDA. Chápu že pro autonavigaci stači zadat dva body což jde na PDA snadno, plánování turistické trasy nebo cyklotrasy vyžaduje podle mého názoru mnohem víc práce a velkou obrazovku s následným přenesením do PDA. Cyklomapy neobsahují turistické značení, které se velmi hodí na kole jako pomocné plánovací/orientační. To je až ve verzi turistických map, nicméně cena za ČR skoro 10.000,- mi přijde naprosto "úchylná", nejen v porovnání s cykloatlasem za rozumných cca 2.000,- Kč ale take třeba s TOPO50. Dále pry zatím nejsou v softwaru k dispozici žádné základní funkce cyklocomputeru, zaznam projeté trasy atd. Takže, ač nejsem domácí kutil přesvědčený o tom, že všechno zbastlím doma lépe,učím se pracovat s Ozim a čekám na výrazný posun ve funkčnosti a kvalitě SmartMap.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od karlic
    Vyjadrete se inteligenti z Plan studia
    - kdo zaplati klientum cas straveny s instalaci?
    - jak si maji klienti bez internetu produkt nainstalovat?
    - je mozne, abyste vas produkt zdarma instalovali primo vy?
    - myslite si, ze vam krok, ktery jste provedli s registracema zvysi nebo snizi prodejnost Smartmaps?
    Ve většině případů je instalace bez problémů, v podobnými problémy, jako se řešil výše, se setkáváme opravdu vyjímečně. V takových případech chyba nemusí být přímo v našem instalátoru.

    Podporu provádíme mailem či telefonicky, a vždy problém vyřešíme.

    Pokud má uživatel zájem, nainstalujeme a zaregistrujeme mapy zdarma v naší kanceláři.

    V současnosti se rozšiřuje instalátor o možnost instalace přímo na kartu bez kopírování přes PDA.

    Registrace jsme neměnili kvůli zvýšení či snížení prodejnosti, ale z důvodu podpory WM5 a zjednodušení aktivace - reg. klíč můžeme lidem bez internetu sdělit i telefonicky.

    V případě dalších dotazů jsme plně k dispozici, opravdu máme zájem na spokojených zakáznících. Dle našich zkušeností je drtivá většina uživatelů opravdu spokojena - nainstalovala a používá mapy bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Za normalnich okolnosti bych nereagoval, ale na mirne receno nepravdive udaje musim reagovat.

    - Ve většině případů je instalace bez problémů

    Kouknete se do konference a pak jeste Googlujte a zjistite, ze jste rekl blabol.


    - Pokud má uživatel zájem, nainstalujeme a zaregistrujeme mapy zdarma v naší kanceláři

    Super, jak mate otevreno?


    - Registrace jsme neměnili kvůli snížení či snížení prodejnosti, ale z důvodu podpory WM5 a zjednodušení aktivace

    To si asi delate legraci. Co je jednodussiho? Driv stacilo na kazdou mapu zadat cislo a ted musim udelat to same a navic ho zaregistrovat na internetu, pak tam dat dalsi cislo zarizeni pak generovat a pak jeste zadat do PDA. Jak citite slovo "jednodussi" je pro me zahadou
    Dale tvrzeni, ze se musi slozite registrovat kvuli WM5 je ciry nesmysl.


    - Dle našich zkušeností je drtivá většina uživatelů opravdu spokojena

    Jak muzete dolozit toto tvrzeni? Ja to ve svem okoli vnimam presne naopak. Kazdy ze rostiluje, ze zaplatil hrozne prachy za krasne mapy a porad musi provadet spoustu aktualizaci, protoze jste praci zpocatku odflakli. Mrknete do konference, co se delo od samotnych pocatku a jak se tento produkt rodil. Byla to opravdu pro uzivatele fuska

    Zaverem chci rict, ze vase mapove podklady jsou opravdu perfektni a je velka skoda, ze temto mapovym podkladum dela problemy aplikace. Poohlednete se kolem, co dnes mapove sw poskytuji a pokud pochopite o co jde, tak to bude prima. Pokud ne, tak vam napovim. Sila vasich map je v turistice a cyklistice a tam by taky mela smerovat aplikace s funkcemi jako nabizi napr. Oziexplorer. Velmi napr. postradam, abych si na PC naklikal trasu a tu si nejak prenesl do Smartmaps.
    Drzim palce, at je nova verze lepsi, levnejsi a uzivatelsky privetivejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No nerekl bych to tak ostre, ale tak trochu souhlasim s predchozim prispevkem..

    Trochu mne prekvapuje, ze jste doted nezverejnili jakoukoliv moznost importovani seznam vlastnich bodu zajmu.. Jinak mapove podklady jsou opravdu super, na Geocaching naprosto idealni (az na ty body zajmu)

    Ale veril bych, ze vetsina uzivatelu je spokojena.. ja zatim slysel problemy jen malo. A vetsina lidi jsou "lamky".
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od karlic
    Super, jak mate otevreno?

    Sila vasich map je v turistice a cyklistice a tam by taky mela smerovat aplikace s funkcemi jako nabizi napr. Oziexplorer. Velmi napr. postradam, abych si na PC naklikal trasu a tu si nejak prenesl do Smartmaps.
    Otevírací dobu máme zde: http://www.pdamapy.cz/info/kontakt/, stavit se lze ale v podstatě kdykoliv - jsme v kanceláři celý den mimo oběd.

    Na turistiku a cykloturistiku se zaměřujeme, jsou to naše priority. Stejně tak připravujeme další funkce ala Ozi - jen jde bohužel vše pomaleji než bychom chtěli.... Příští týden už by mohl být import vlastních bodů. Další bude postupně následovat.

    Každopádně v případě problémů doporučuji napsat či zavolat rovnou k nám, vše se snažíme vyřešit co nejrychleji ke spokojenosti všech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Moje instalace na vario naprosto bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Mno - muzu rict, ze se mi konecne podarilo rozbehat po hooodne dlouhe dobe SM na MDA II s WM5. A to i prehistoricke verze 2.2.6, 2.2.0, 2.0.0 ci dokonece i 1.8 :yes:
    Takze celkove vzato - spokojenost (ale stejne posilhavam po OziExporeruCE)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tato níže uvedená licence je i na Cykoatlas 1:75000 nebo nikoliv?

    SmartMaps 2 Navigator: START CZ Cykloatlas + Autoatlas + Praha (PPC)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 8 PrvníPrvní ... 45678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps a rw6815
    Od VVlada v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 14:55
  2. Slibotechna SmartMaps?
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 21:15
  3. SmartMaps
    Od Jirka K._ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 17:56
  4. Smartmaps pre SR
    Od ivanmart07 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 19:54