Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 111

Téma: SmartMaps + WM5

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    15

    tak, máme další půlku dalšího měsíce... a nic... teď jsem to nacpal do svého novéhu ASUS 636 přes AS 4.1 a smolík... různé varianty jsem zkoušel, ale marně... ach jo ;( Poslední aktualizaci SM mám... nepomáhá... heeeelp
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Jo, to jsme na tom stejne - kdyby se na svem webu aspon nejak vyjadrila Aponia software... Treba jen malinkatou zminkou, jak to vypada.. Protoze do poloviny prosince to nezvladli - ted uz to vypada, jak kdyby meli namysli polovinu prosince jineho roku :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Po přečtení této diskuze jsem zkusil nainstalovat na VARIO turistickou mapu.
    Program do ROMky a mapu na kartu. Výsledek - mapu nevidí, nelze zvolit.
    Funguje pouze komunikace s GPSkou. Divím se, že to APONIA tak může nechat. Mapu jsem kupoval cce před dvěma měsíci a to už byly WM 5 dávno venku. Jenom díky tomu, že na navigaci používám iPAQa jsem na to přišel až teď. Zřejme se každého nového zákazníka ptají, jaký OS používá a když řekne, že VM 5, tak mu to zdvořile rozmluví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Moc se omlouvám, ale již je opravdu nová verze připravena.

    Potíž byla především v tom, že produkt kompletně přechází na PLANstudio a z toho důvodu musela být přepracována registrace.

    Do konce ledna budeme informovat všechny zákazníky informačním mailem o situaci a o možnosti přeregistrování. Produkt se samozřejmě bude vyvíjet dál, nyní již plně pod taktovkou PLANstudia.

    V první fázi bude vydána opravná verze 2.6, která se přeinstaluje přes původní instalaci = pouze se přepíše původni exe soubor. Program po prvním spuštění zobrazí v seznamu všechny nainstalované mapy. U všech bude červený křížek, který zmizí až po zadání registračního kódu.

    Registační kód získáte na základě původního licenčního čísla, které jste získali spolu s produktem. V první fázi jej budeme poskytovat na základě vyžádání na pda@planstudio.cz, ve druhé pak bude k dispozici on-line registrátor.

    Během února pak bude k dispozici nová verze 3.0, která nabídne více změn a aktuálnější mapové podklady.

    Děkuji za trpělivost a věřím, že s výsledkem budete spokojeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Podpora Windows Mobile 5

    Pro uživatele s operačním systémem Windows Mobile 5 je připravena nová verze s pozměněnou registrací map.

    Postup aktualizace pro WM5:

    1. proveďte instalaci z původního instalačního CD
    2. přepište původní verzi aplikace (soubor smartnav.exe) novou verzí – ručně nebo pomocí dodaného instalátoru
    3. novou verzi spusťte - zástupce by měl stále fungovat
    4. při prvním spuštění aplikace v seznamu Volba mapy... zobrazí všechny nainstalované mapy s červeným křížkem
    5. po zvolení libovolné mapy se zobrazí okno pro vložení nové registrace – okno obsahuje i ID zařízení, na jehož základě vám bude vygenerován nový registrační klíč
    6. nový vygenerovaný klíč vepíšete v registračním okně (po zvolení odpovídající mapy). Je-li vše v pořádku, vypíše se informace o správné registraci.
    7. v případě balíčků se vkládá pouze jeden klíč k jedné z map
    8. v případě navigátoru je potřeba pro povolení hledání cest použít ještě jeden speciální registrační klíč.

    Žádosti o novou verzi aplikace a o novou registraci směřujte prosím spolu s původním licenčním číslem na pda@planstudio.cz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Pro zjednodušení:

    Nová verze aplikace je k dispozi ke stažení zde:
    www.pdamapy.cz/down/sm2/smartnav26.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    1/ To budu muset ke všem jednotlivým mapám (ČR, SR, Evropa, Turistická - Jižní morava, Střední morava....., Brno, Praha...........) zadávat aktivační kod?

    2/ Po "instalaci 2.6" a spuštění my hlási chyby:

    Error loading layers for acr100.smm
    Dám OK

    Error loading layers for aeu800.smm
    Dám OK

    Error loading layers for aev6000.smm
    Dám OK

    Registrace to vyřeší?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od pekro
    1/ To budu muset ke všem jednotlivým mapám (ČR, SR, Evropa, Turistická - Jižní morava, Střední morava....., Brno, Praha...........) zadávat aktivační kod?
    Balíčky jsou samozřejmě zachovány tak jak dříve, pokud však máte více samostatných map, např. turistické, budete muset vložit více kódů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od pekro
    2/ Po "instalaci 2.6" a spuštění my hlási chyby:

    Error loading layers for acr100.smm
    Dám OK

    Error loading layers for aeu800.smm
    Dám OK

    Error loading layers for aev6000.smm
    Dám OK

    Registrace to vyřeší?
    Ano, vyřeší. Chybová hláška je díky nastavením z původní verze.
    Ošetříme to, ale jde jen o situaci před novou registrací - pak už se toto nezobrazuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Zkoušel jsem a funguje to. Mapy jsou vidět a je u nich červený křížek. Stačilo přepsat stažený exe soubor pomocí TC. Hned zítra ráno požádám o vygenerování nového RK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Kody jsem obdrzel. Mapy jsem ale registroval asi hodinu. Po zadani kodu, potvrzeni OK se aplikace sekla nesla zavrit ani pres spravce. Pda normalne funkcni jen Smartmaps se sekl. Pomohlo vzdy jen prez spravce pameti uzavrit aplikaci. Metodou pokus-omyl. Zkousel jsem ukoncovat i wisbar, zadavat kody jednotlive pro kazdou mapu... a stale nic regitrace se nedarila. Az pak mne napadlo po registraci zadat Zrusit misto OK pri vyberu mapy. Aplikaci jsem pak korektne uzavrel. pri dalsim spusteni bylo jiz vse OK a funkcni - registrovane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Takze kdyz ma nekdo komplet mapy, tak musi dvacetkrat zadavat na PDA ruzne registracni cislo ? Hehe tomu rikam solidni opruz :-)

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    zadával jsem jen dva kody, jen jednou pro (ČR, SR, Brno, Prahu, Ostravu...Ostaní krajská města) a vše se hned zaktivnilo.
    Vybereš mapu např Brno zadáš kód a všech 13 ostatních map se zaktivnilo.
    Druhý kod pro Středojižní evropu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Tak registrační klíč jsem obdržel ale tím moje radost zkončila. Registrace proběhla OK ale při výběru mapy se objeví pouze černá obrazovka - a dál nic.
    Ne že by se to kouslo, jde to i zavřít ale to je všechno. Jako by na kartě mapa nebyla. Což je nesmysl, při registraci jsou názvy map vidět, to před použitím výše uvedeného exe souboru nebylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    15

    Hurrááááá!!!

    tak mi ve firmě PLANstudio ochotně pomohli, ještě před zveřejněním postupu aktualizace. Vše se zdá fungovati OK )) Více kódů mi moc nevadí, chápu že boj s emulemi apod. je peklo... Navíc se zkušenostmi s podporou firem jakoje M$, Adobe. Macromedia se mi zdá jako zázrak, že se se mnou vůbec někdo baví a navíc přímo k věci

    Akorát jedna věc, když ukončím SM, tak někdy spoadne spousta různých tasků, ale to nemusí souviset přímo se SM, neboť se to děje např. při každé synchronizaco pomocí AS 4.1 apod... padá toho spousta a celkem furt ;(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps a rw6815
    Od VVlada v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 14:55
  2. Slibotechna SmartMaps?
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 21:15
  3. SmartMaps
    Od Jirka K._ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 17:56
  4. Smartmaps pre SR
    Od ivanmart07 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 19:54