Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 82

Téma: Dynavix - rady, tipy, zkušenosti

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Zde můžete pokračovat v této diskusi a již prosím s respektováním pravidel určených pro GPS sekci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Málem jsem si koupil váš produkt,zarazila mne ale aktivace produktu - a to 3x a dost , to snad ani nemůže být myšleno vážně.Během roku vystřídám několik zařízení a opravdu nehodlám váš již tak vzhledem ke konkurenci hodně drahý produkt kupovat několikrát .......
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Losos
    Málem jsem si koupil váš produkt,zarazila mne ale aktivace produktu - a to 3x a dost , to snad ani nemůže být myšleno vážně.Během roku vystřídám několik zařízení a opravdu nehodlám váš již tak vzhledem ke konkurenci hodně drahý produkt kupovat několikrát .......
    Pro vasi informaci. Asi momentalne jediny konkurencni produkt (TT), umoznuje registraci pouze 1x. Pak vas ceka dosti slozita cesta emailovani a faxovani do zahranici. Takze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Uz jsem to psal nekolikrat - legalni uzivatel nainstaluje 3x a dost, pirat, ktery nezaplatil ani korunu, drandi na kolika PDA chce

    Ale strasne bych se divil, kdyby nereagovali na servisni protokol o oprave PDA (tzn dukaz vymeny). Ovsem v pripade casteho stridani PDA bude asi Dynavix a dalsi podobny soft aktivovany na SN PDA problem, protoze to prodejci bude podezrele zadat kazdou chvili aktivaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od petr22
    Uz jsem to psal nekolikrat - legalni uzivatel nainstaluje 3x a dost, pirat, ktery nezaplatil ani korunu, drandi na kolika PDA chce

    Ale strasne bych se divil, kdyby nereagovali na servisni protokol o oprave PDA (tzn dukaz vymeny). Ovsem v pripade casteho stridani PDA bude asi Dynavix a dalsi podobny soft aktivovany na SN PDA problem, protoze to prodejci bude podezrele zadat kazdou chvili aktivaci
    Pirati zatim uspesni nejsou a nedrandi (stale to tak aspon vypada).

    Primo deklarujeme, ze se lze s zadosti o dalsi aktiavace obratit na technickou podporu. Podle prubehu predchozich aktivaci a pripadne dolozenych servisnich protokolu a jinych dokladu vyhodnocujeme, zda dalsi aktivaci prizname nebo ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    Primo deklarujeme, ze se lze s zadosti o dalsi aktiavace obratit na technickou podporu. Podle prubehu predchozich aktivaci a pripadne dolozenych servisnich protokolu a jinych dokladu vyhodnocujeme, zda dalsi aktivaci prizname nebo ne.
    To znamena, ze pokud uzivatel upgraduje (cili neopravuje), tak muze pouze 2x?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    Primo deklarujeme, ze se lze s zadosti o dalsi aktiavace obratit na technickou podporu. Podle prubehu predchozich aktivaci a pripadne dolozenych servisnich protokolu a jinych dokladu vyhodnocujeme, zda dalsi aktivaci prizname nebo ne.
    To znamena, ze pokud uzivatel upgraduje (cili neopravuje), tak muze pouze 2x?
    Nema na to narok automaticky. Pokud napr. aktivoval vsecnhy 3 pokusy behem 3 dni ihned po nakupu, pak nejspis dalsi pokus po 3 mesicich nedostane.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    6

    to: telematix
    po zkušensotech v provozu s Dynavixem, bych uvítal rozšířenější možnost práce s omezením silnic v mapách. V zimním obsdobí by mně vyhovolava možnost upravit nastavení pro silnice mimo města a ve městech. Pokud nastavím omezení u silnic na silnice maximálně II. třídy (sjízdnost v zimním období) vede mne navigace velmi zdlouhavou trasou přes velká města, kde je sjízdnost prakticky vždy dobrá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    S Dynavixem sice ne (nicmene si nemyslim ze by to bylo zase tak slozite, hlavni vyhodou v tomto je nutnost minimalne si program 1x koupit, coz clovek ktery to sam nechce pouzivat neudela), ale vime vsichni ze drandi s Tomtomem, Smartmaps, Alturionem, Navigonem, PocketKimem a spol. Nebyla by funkcni napr. ochrana kdy by sw byl na pametove karte ? Jako to ma I-Go. Napr. ochrana v Audi funguje tak, ze se navigacni jednotka pri zapnuti sparuje s SN palubniho pocitace a LCD displeje a pri demontazi je bez resetu kodu nespustitelna.

    Jednoznacne nejlepsi ochrana by byla takova, ktera by pro zlikvidovani autorizace sw nic nerekla, nechala naplanovat trasu, jela podle ni tak do poloviny, pak zacala nenapadne prepocitavat trasu a zavedla by ridice do nejake priserne riti, odkud nevede zadna silnice a tam by ho nechala a nesla by zapnout :-)

    Ad Dynavix - neplanuje se rozsireni navigace na informace o pruzich na dalnici ? Je to celkem prijemne "drzte se v pravem pruhu" a pod.

    Jednocnazne kladne hodnotim funkci kdy pri prepocitani trasy je ihned pouzit smer dopredu, a nevznikne zmatek ze SM - kdy je navigacni bod pri prepoctu trasy nekde vzadu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Jen malý postřeh, který mě doooost rozladil. Přešel jsem z hx4700 na LOOX720 a včera se mi podařilo Dynavix "sestřelit" :? Jezdil jsem po Praze a stále ignoroval pokyny navigace (prostě blbý den a neustále něco ucpané či havárky, jinak jezdím jen na hlas !!!!) a po třetím úmyslém sjetí (další bouračka na křižovatce) to DNVX zabalil a utekl z paměti :O Tím chci říci, že dle mého soudu, DNVXu dělá problémy neustálé přepočítávání, si myslím. A z toho mě osobně plyne:

    1. prahnu pro tlačítku "okamžitý přepočet", protože jinak čeká co a jak udělám a jestli se náhodou nevrátím, ono v Praze se dost blbě otáčí
    2. "online" aktualizace (již zde vzpomínaný Live!Update)

    P.S. jsme tak dneska s kolegy říkali (slyšeli a viděli autonavigaci), jestli by nešlo do omezení silnic dát i omezení vozidel: ferrari, škodofka, hammer, tank ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    17

    Stejné zkušenosti jako Yankee.106 mám na HP hx2750. Tentokrát nikoliv Praha ale konec dálnice u Poděbrad/Kolína kde se mne navigace snaží vést po ještě neexistující dálnici zatímco já "zákeřně" jedu po existujících starých komunikacích. Pravidelný odchod z paměti "na párek". Po spuštění Dynavix opět funkční, ale kdo na to kolikrát má za provozu čas, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Totéž (odchod Dynavixu) např. při průjezdu přes nový dálniční přivaděč Vyškov - Olomouc. Sice už na LX718 nemusím restartovat celé PDA (jako na hx4700) ale i tak je to velmi nepříjemné (start programu, opětovné zadání cíle, spuštění navigace je při současném provozu opravdu "o hubu" a to i při variantě sjetí do odstavného pruhu). Musím se přiznat, že jsem se v posledních týdnech vrátil k navigaci od Garminu. - Ta sice není tak kvalitní (především mapy od Picodasu) ale má docela zásadní výhodu - nepadá. Už se moc těším na DNVX 1.3, ale asi to vypadá, že hned tak nebude... Ale raději počkám na opravdu funkční (nepadající) verzi než rychlé chrlení verzí, které nejsou stoprocentně odladěné (a myslím si, že slovo navigace by mělo především znamenat spolehlivost - neumím si představit padající navigaci v letadle...).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Tak tu 100% odladenou a funkcni verzi bych nekdy rad videl. Ono totiz vyrobce nic nenuti vychytat vsechny chyby.

    Kdyby vychazel update jednou rocne jako u Audi navigaci a vyrobce za dodavany produkt rucil, situace by byla jina. Jedna takova chyba (napr zpusobujici pad systemu) a byl by problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od petr22
    Tak tu 100% odladenou a funkcni verzi bych nekdy rad videl. Ono totiz vyrobce nic nenuti vychytat vsechny chyby.

    Kdyby vychazel update jednou rocne jako u Audi navigaci a vyrobce za dodavany produkt rucil, situace by byla jina. Jedna takova chyba (napr zpusobujici pad systemu) a byl by problem.
    Otazka zda by to umelo co umi.
    Navigace v Audi umi cesky? Ma dotykovou obrazovku? jak hlasi kruhove objezdy? Lze si tam ukladat vlastni body zajmu a ty importovat ci exportovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od petr22
    Tak tu 100% odladenou a funkcni verzi bych nekdy rad videl. Ono totiz vyrobce nic nenuti vychytat vsechny chyby.

    Vůbec nic Vám nebrání odstoupit od smlouvy a chtít peníze zpět.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 21:33
  3. Dynavix - releasy, rady, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 673
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:18
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33