Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 66

Téma: Špatné nabíhání GPS v TTN5 - GPS zavaděč

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Slysel jsem od jednoho znameho, ze existuje nejaky "GPS zavaděč", který podstatně rychleji inicializuje prijimac GPS. Mne se obcas na Acer N35 stava, ze TT nabehne, pozice GPS byla ztracena pred a po 5 minutach pozice GPS nenalezena. Pak musim restart .....
    Nevim jestli to nebyla aplikace jenom k jednomu konkretnimu zarizeni. Hledal jsem na www, ale nejak se nedari.
    Mate s tim nekdo nejake zkusenosti ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Primo ten "zavadec" neznam, ale na to rychlejsi nabehnuti GPS trochu pomaha GpsGate, pokud se necha stale spusteny (jestli to zere vyznamneji baterku ale nevim) a zaroven vytvari virtualni porty pro dalsi aplikace.
    Pokud se naviguju pomoci TT, tak si jeste treba v OziExploreru muzu logovat projetou trasu pro pozdejsi analyzu a zaroven tak na ceste lepe vidim, kde prave jsem, nez v samotnem TT ...
    (logovani z GpsGate mi bohuzel v aute po rozjeti ztrati satelity i kdyz jich vidim 8 az 9 a pesky to stiha)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Ano "GPS zavadec" existuje, ale stahuje si data pres GPRS, takze za penizky.
    Pokud mate normalni PDA s GPS tak nejjednodusi je, zapnout PDA jak vyjdete z baraku, pred odemcenim polozit PDA s odklopenou antenou na strechu auta a za par okamziku mate chycenou 3D pozici GPS.
    Pak samozrejme sup s PDA do auta a trada na vylet.

    Kde se da presto takovy GPS zavadec sehnat, opravdu nevim.

    Doporucuji taky pouzivat GPSGate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    1

    je to super vec, mam ipaq 6515, a kazdy dva dny se mi stahne soubor o velikosti cca 50kilo a to je cely. pak najdu signal behem minuty, jinak trva 15-20 minut. je k tomu i programek kterej to stahuje na velkym a synchronizuje pres activesync pri pripojeni do kolibky.

    Quick GPS, a je to od www.globallocate.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Me naskakuje GPS taky do minuty a nemusim z internetu nic stahovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Citace Původně odesláno od cuchty
    je to super vec, mam ipaq 6515, a kazdy dva dny se mi stahne soubor o velikosti cca 50kilo a to je cely. pak najdu signal behem minuty, jinak trva 15-20 minut. je k tomu i programek kterej to stahuje na velkym a synchronizuje pres activesync pri pripojeni do kolibky.
    Quick GPS, a je to od www.globallocate.com
    Ale to je asi jenom aplikace pro HP 6515. Na internetu jsem ji nikde nenasel, pouze v souvislosti s HP 6515. Mela by vsak byt na CD, nemohl by jsi mi ji zaslat na odzkouseni. Ono to asi nebude velke, takze by to slo i mailem rippel@razdva.cz. Pokud ano tak predem diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    4MilanSu:
    Muzu se zeptat, jak to dopadlo s tim zavadecem?Zkousels?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Neni tim zavadecem minenej GPS Gate, ten snad trochu usnadni napojeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    GPS Gate asi ano, ale je udajne jenom na CD k HP Ipagum ....Alespon ja jsem na nej nikde jidne nenasel odkaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    http://www.gpsgate.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od Kocir
    http://www.gpsgate.com
    Tak nevim, ale na te strance nic neni... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Abych nevypadal jako "lama". Ja jsem myslel ten QUICK.GPS, ktery je soucasti SW k Ipagum. Na ten GPS Gate jsem se dival (To Dave.K : je to trochu slozitejsi se stahnutim, musi se zadat mail a na ten mail prijde odkaz na stahnuti trial verze, zkus kdyztak www.franson.com), vyzkousel jsem ho, ale nejake zrychleni a zlepseni signalu nepozoruji a davat 10 (30$) se mi nechce. Zatim jsem nepotreboval mit pripojene 2 aplikace, TT mi bohate staci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od Dave.K
    Citace Původně odesláno od Kocir
    http://www.gpsgate.com
    Tak nevim, ale na te strance nic neni... :?
    Je tam toto:
    Kód:
    http://franson.com/gpsgate/index.asp?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Aaaik
    Citace Původně odesláno od Dave.K
    Citace Původně odesláno od Kocir
    http://www.gpsgate.com
    Tak nevim, ale na te strance nic neni... :?
    Je tam toto:
    Kód:
    http://franson.com/gpsgate/index.asp?
    a tam lze najit mimo jine i progra, GPSgate
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00105691_iviewcapture_date_06_12_2005_time_18_54_20_rBGJ.jpg 
Zobrazení: 46 
Velikost: 50.8 KB 
ID: 3471  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Tak jsem si stahnul ten GPSGate,ale asi delam chybu nekde v nastaveni, protoze mi TomTom stale pise, ze neumi nalezt GPS...Nastavil jsem GPSGate jako input COM Port - COM8 - 9600 - OPEN a output Physical Ports - COM3, dale jsem v TomTom vybral "jine kabelove" - 9600 - COM3...delam neco spatne??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nabíhání
    Od Wolfford v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 12:46
  2. Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 15:24
  3. Asus A636 a nabihání GPS
    Od kank v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 20:37
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 11:15