Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 66

Téma: Špatné nabíhání GPS v TTN5 - GPS zavaděč

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Pokud dobře vidím, musím to to kabelem připojit. Není náhodou opravdu pouze nějaký bezdrátový převaděč - zesilovač? Vždyť to bych se zbláznil při každém vystoupení z vozu vše odpojovat!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od E-boss
    Pokud dobře vidím, musím to to kabelem připojit. Není náhodou opravdu pouze nějaký bezdrátový převaděč - zesilovač? Vždyť to bych se zbláznil při každém vystoupení z vozu vše odpojovat!
    No, jsou akorad bluetooth GPS, ja musim ale pouzivat kabelovou antenu, protoze jednak to mam "natvrdo"-coz jsem chtel, nemusim dobijet baterie v GPS a hlavne Acer n35 nema bluetooth
    Nevim co myslis tim "vse odpojovat"...je to jeden kablik, ktery se vytahuje stejne jako bys chtel vytahout sluchatka z CD prehravasce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od E-boss
    Pokud dobře vidím, musím to to kabelem připojit. Není náhodou opravdu pouze nějaký bezdrátový převaděč - zesilovač? Vždyť to bych se zbláznil při každém vystoupení z vozu vše odpojovat!
    podivejte se na odkaz http://enav.cz/index.php?lg=1&typ=111&vyrobce=1&antena=2
    Je tam zářič plus externí anténa. Jinak vše v diskuzi Fujitsu-Siemens a slabá GPS Loox N520
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od Dave.K

    Nevim co myslis tim "vse odpojovat"...je to jeden kablik, ktery se vytahuje stejne jako bys chtel vytahout sluchatka z CD prehravasce...
    ... jeden kablik .... no ono tech kabliku je vic. znas to kablik ke kabliku a pak to dopada asi jako kdyz delas motorovku pred startem letadla. tuhle napajeni, tuhle hansfree, tuhle antena, tuhle kniha jizd, tuhle zapsat palivo, naplanovat trasu ..... ted me dalsi nenapadaji ale kdyz takto jezdim po mestech a tu vyskocim pro noviny, znamenato vse uklidit aby to nekoho nelakalo. a tak pokud mozno co nejmin kabliku. mozna ma nekdo jiny rezim ale ja jezdim autem a delam byznys, znam ty, kteri se v aute kochaji a prozivaji uzasny zazitky z jizdy. bohuzel takovy pozitkar uz nejsem a rekneme, ze pohyb vozidlem jiz chapu vylozene spotrebne. ostatne i tu gps mam pro usnadneni a usetreni casu v aute.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od radis
    Citace Původně odesláno od E-boss
    Pokud dobře vidím, musím to to kabelem připojit. Není náhodou opravdu pouze nějaký bezdrátový převaděč - zesilovač? Vždyť to bych se zbláznil při každém vystoupení z vozu vše odpojovat!
    podivejte se na odkaz http://enav.cz/index.php?lg=1&typ=111&vyrobce=1&antena=2
    Je tam zářič plus externí anténa. Jinak vše v diskuzi Fujitsu-Siemens a slabá GPS Loox N520
    Jooo to je ono! Dik do toho jdu!
    http://enav.cz/index.php?lg=1&typ=111&vyrobce=1&antena=2
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od E-boss
    ...ale ja jezdim autem a delam byznys, znam ty, kteri se v aute kochaji a prozivaji uzasny zazitky z jizdy. bohuzel takovy pozitkar uz nejsem a rekneme, ze pohyb vozidlem jiz chapu vylozene spotrebne...
    Tak to Te chapu. To Ja jsem spise ten pozitkar, ktery zapise tankovani, naplanuje trasu a jede a jede...pak vytahnu napajeni a antenu a jdu a jdu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Jeee, kde jsou ty časy ..... :-)) Kochání se přírodou... No jo no. Koukal jsem na různý odkazy i na ten posledni, jen bych chtěl nákou cenu a zda má na to někdo kladnou referenci. HP mě tedy opravdu za výzkum pro jejich korporejšn neplatí a tak bych si dovolil omezit nákupy zajíců v pytlech. Řeč je o wireless retranslaci signálu GPS do interiéru vozu. Poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od E-boss
    Jeee, kde jsou ty časy ..... :-)) Kochání se přírodou... No jo no. Koukal jsem na různý odkazy i na ten posledni, jen bych chtěl nákou cenu a zda má na to někdo kladnou referenci. HP mě tedy opravdu za výzkum pro jejich korporejšn neplatí a tak bych si dovolil omezit nákupy zajíců v pytlech. Řeč je o wireless retranslaci signálu GPS do interiéru vozu. Poradíte?
    Reseni je koupit si PDA s dobrym GPS prijimacem, pak vas nemusi trapit externi antena. Ale ted uz, pokud neco mate, je tato rada "nad zlato".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    30

    Možná jsem tu špatně, ale mám jednu zkušenost. Zkoušel jsem TT5, Falka 2, i Navigona 5 a docela v pohodě (kromě toho, že mi padala SD karta). Pak jsem udělal hard reset, naformátoval kartu a vše znovu instaloval. Karta, resp. data v pohodě drží, ale vyskytl se mi mnohem závažnější problém. Jak TT5 tak i Navigon docela dost zaostávají zhruba tak 5 - 10 vteřin a teprve když dojedu na křižovatku a zastavím, tak navigace pomalu dojede také (včetně zpomalování rychlosti atd.) V takovéto podobě je samozřejmě navigace naprosto nepoužitelná a tak se ptám, zda někdo netuší, čím to může být. Podotýkám, že mám Typhoon 7000 XL s integrovaným GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Citace Původně odesláno od E-boss
    Jeee, kde jsou ty časy ..... :-)) Kochání se přírodou... No jo no. Koukal jsem na různý odkazy i na ten posledni, jen bych chtěl nákou cenu a zda má na to někdo kladnou referenci. HP mě tedy opravdu za výzkum pro jejich korporejšn neplatí a tak bych si dovolil omezit nákupy zajíců v pytlech. Řeč je o wireless retranslaci signálu GPS do interiéru vozu. Poradíte?
    Reseni je koupit si PDA s dobrym GPS prijimacem, pak vas nemusi trapit externi antena. Ale ted uz, pokud neco mate, je tato rada "nad zlato".
    No jo, jenze i takovy Loox N5x0 ma SiRF 3, v aute me chodi naprosto spickove, jenze na pomalou chuzi a dohledavani pri geocachingu blbne ;o(((
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Nevim jak v navigonu, ale v TT5 se zkus podivat zda nemas nastaveno zobrazeni moc vlastnich BZ (hlavne velke, treba CZ-mesta). Tim by to mohlo (ale nemuselo) byt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    a nebo zapnuto zobrazeni nejakych POI kterych je strasne moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    30

    Snažil jsem se všechno nepotřebné vypnout. Včera odpoledne jsem si dělal v Praze test a zjistil jsem, že zpoždění je přesně 10 vteřin. A to už mi připadá jako systémová chyba. A je to jak u TT5 tak i Navigonu. Zkusím opět hard reset a uvidím co dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od merka
    Snažil jsem se všechno nepotřebné vypnout. Včera odpoledne jsem si dělal v Praze test a zjistil jsem, že zpoždění je přesně 10 vteřin. A to už mi připadá jako systémová chyba. A je to jak u TT5 tak i Navigonu. Zkusím opět hard reset a uvidím co dál.
    To je divne Typhoon 7000XL ma daleko rychlejsi procesor nez Delta X.
    Problem bude nekde jinde. Restartujte PDA at mate jistotu ze, v pozadi nebezi nejake aplikace a pak se do nastaveni PDA poivejte zda nemate nastaveny pomaly rezim CPU, ikdyz to byva defaultne nastaveno na 416MHz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    30

    Tak jsem udělal hard reset a instaloval vše od nuly. A ejhle, vše se zdá být OK. Žádné zpoždění, navigace přesná. Jenom mi není jasné proč se to stalo. Zřejmě po předchozím hard resetu se něco nepovedlo. No nic, alespoň vím na co se zaměřit příště. A propo - nevíte někdo zda Tom Tom bude podporovat systém TMC?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nabíhání
    Od Wolfford v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 12:46
  2. Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 15:24
  3. Asus A636 a nabihání GPS
    Od kank v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 20:37
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 11:15