Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Pocket divx encoder

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    71

    Pokud to tady někde už bylo zmiňováno, tak se omlouvám za zdvojení, ale nemohl jsem to tady nikde najít. Někde jsem tad četl, že tento program vpalí napevno titulky do filmu a aby to tak šlo, tak musí být ve formátu sub., chtěl jsem si tedy titulky, které mám ve formátu txt., chtěl převést,ale je tam hroyně moc možností kódování, které e finále sub. udělají,tak nevím který mám použít. Jeden jsem zkusil, encoder ho viděl a vzal, ale po zkonvertování tam nebyly. Na přehránípoužívám TMCP 0.7, takže přehrávačem to nebude. Prostě je tamencoder nedal. Díky za odpovědi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    107

    Mno ja titulky v txt predelavam v programu Subtitle Maker (sehnal sme ho na slunecnici) do formatu .sub a pak v Encoderu jen najdu film a v novy verzi mas vedle toho jeste tlacitko an pridani titulku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    71

    ten subtit.maker ze slunečnice nějak blbne.Nevíte někdo o něčem, co by podporovalo českou diakritiku, převedlo titulky do sub. a pak by se to dalo divxencoderem vpalit do filmu?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Já úspěšně převádím titule na sub pomocí SubAdjust (stačí hodit třebas do googlu a odkazů je dost) a pak házím do pocketdivxencoderu a diakritika není problém.

    Tak mě napadá, zkoušel jste jestli diakritika fungovala po převedení v sub, nebo až v převedeném filmu v pocketdivxencoderu? Totiž verze 3.50 má problémy s diakritikou (nepočítáme-li ten trik hodim menu do aj, pak zpět do cz), což je řešené u verze 3.51RC, asi to víte, já jen pro jistotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    3.51 a titule si preved v subtitle workshop do srt,sub ... jak jednoduche
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Bamban007
    Pokud to tady někde už bylo zmiňováno, tak se omlouvám za zdvojení, ale nemohl jsem to tady nikde najít. Někde jsem tad četl, že tento program vpalí napevno titulky do filmu a aby to tak šlo, tak musí být ve formátu sub., chtěl jsem si tedy titulky, které mám ve formátu txt., chtěl převést,ale je tam hroyně moc možností kódování, které e finále sub. udělají,tak nevím který mám použít. Jeden jsem zkusil, encoder ho viděl a vzal, ale po zkonvertování tam nebyly. Na přehránípoužívám TMCP 0.7, takže přehrávačem to nebude. Prostě je tamencoder nedal. Díky za odpovědi)
    Proc by mely byt titulky ve formatu SUB? Pouzil jsem i TXT a zadny problem. Jenom si je musite rucne nalistovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    2

    Dobrý den
    Začal jsem používat Pocket Divx encoder, ale nefunguje mi diakritika v titulkách. Zkousel jsem i zmenit jazyk na En a a pak zpet na cz. Ale nefungje. Vite nekdo jak na to? Nebo znate nejaky jiny program ktery me video prevede a prida titulky(s dobrou diakritikou!!)?klidne i placeny... dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    40

    Taky mam problemy s diakritikou. Opravdu nikdo nevi jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A zkusili jste zmenit i kodovou stranku? Vetsinou na WIN-1250.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    40

    Tak to nastaveni je tam pod pekne blbou polozkou. Kodovani se nastavuje po kliknuti na tlacitko "napoveda". Uz to funguje. Diku
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    5

    K programu pocket divx encoder bych měl menší dotaz. Donedávna jsem pomocí tohoto programu převáděl filmy do svého Touch Cruise. Nyní jsem si stáhl klip ve formátu wma-wmv a encoder mi jej nenajde, tudíž není co převést. Musím jej tedy převést do avi a teprve poté pomocí encoderu dát do mobilu? A na převedení wma-wmv do avi pomocí jakého programu? Díky za případné odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pocket DiVX Encoder
    Od Seraph22 v sekci Multimédia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-05-2006, 18:39
  2. Pocket DivX Encoder 0.3.50
    Od sk8er137 v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-12-2005, 11:27
  3. Pocket Divx
    Od Anand v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-09-2003, 12:20
  4. Pocket DivX player
    Od pavt v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-05-2003, 10:46