Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Aplikace ala poznamky, ale proste sesit

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Cau - mozna se to tady uz probiralo, mozna ne, ale za dobu, co ce4you sleduji (coz uz nejaky ten patek je ) jsem nezaregistroval tak zakladni aplikaci, ktera by mi umoznovala nechat sesit doma.
    Takze otazka zni - existuje nejaka aplikace, do jake by se dalo psat jako do normalniho sesitu? Tzn. psat uplne rucne (treba jako do obycejnych systemovych poznamek) - ale tak, aby to bylo pouzitelne - kdyz napisu do poznamek, tak je to fajn, ale vic jak jedno slovo se mi ani v landscape modu na sirku proste nevejde. A ten pitomej poznamkovej blok to pismo zmensi, ale dost blbe.. takze kdyz nakreslim obrazek, tak se mi to rozhazi a vznikne jakysi nepouzitelny slepenec.
    Ale pritom je to suprova myslenka - mohl by existovat soft, ktery by udelal to, ze po slove, ktere se napise velkym pismem pres celou obrazovku by to zmensil na uroven ostatniho pisma... a samozrejme napsanej text posunul tak, ze by zobrazoval treba jen posledni 3 znaky a "skroloval" dal a dal... proste neco, na jakem zpusobu funguji systemy na automaticke rozpoznavani rucne psaneho pisma - ovsem v tomto pripade by to nerozpoznaval - pouze zmensil.
    No a dole by treba byla jenom malinkata lista - 3 barvy, guma, prepinani obrazek/text. Proste uplne zakladni veci.
    Ja fakt nevim, co s tim - tohle byla jedna z veci, kvuli kterym jsem si PDA kupoval a v tomhle ohledu me tezce zklamalo (nastesti to je ta jedina vec :yes: ). Takze bych rad vedel, jak to resite vy / co pouzivate. Dotaz je smerovan asi hlavne na studenty, ale v podstate na vsechny, protoze "delsi poznamky" asi pise kazdy a zabudovane Poznamky ani Word neni to prave orechove.

    No a posledni vec - fakt jsem hledal - mozna spatne, ale za a) nevim, jak se mam vlastne zeptat a za b) aplikaci na poznamky existuje spousta, ovsem nenarazil jsem zrovna na ten pravy program. Takze predem diky za odpovedi/nazory a gratuluju, ze jste takhle dlouhy text docetli az sem )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Používám
    tenhle, lepší neznám.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Používám
    tenhle, lepší neznám.:yes:
    Diky XPe - to vypada solidne - dneska jsem si s tim hral na prednasce - neni to sice uplne dokonale, ale k dokonalosti tomu chybi fakt jen kousicek a aby to bylo freeware A kdyz uz te tady mam - vyplati se k tomu ten CalliGrapher? Dokaze aspon trosku rozeznat CZ znaky? Imho ne, takze vubec nema smysl ani zkouset trial, ale tak preventivne se ptam
    Btw. ze existuje PhatNote jsem vedel, ale ze i PhatPad a vypada tak dobre jsem nezaregistroval, tak jeste jednou diky za tip.
    Akorat me trosku mrzi, jak vypada v landscape - v portretu se s nim pracuje paradoxne lip, nez prave v landscape. Coz je podle me ohromna skoda. No a jeste me trosku stve, ze automaticke skrolovani textu je zapnute az pokud je zoom na vic jak 100% (v portretu to moc nevadi, ale zrovna v landscape docela dost). No a posledni vec - jak resis konce radku - da se nastavit (je to myslim i defaultne), ze automaticky i odradkovava - ovsem nekdy je zadouci odradkovat driv - trebas kdyz vim, ze to slovo by se mi tam uz neveslo a to ani s pomlckou. No a kdyz chci vlastne odradkovat na zacatek dalsiho radku, tak na to existuje jedine moznosti posunout horizontalnim scrollbarem doleva a vertikalnim dolu, coz se muze zdat jako prkotina, ale pri rychlem psani to opravdu zdrzuje a to dost. Takze na to je mozna nejaka ikonka v toolbaru/gesto - ovsem nejak ji tam nevidim, takze tam za a) neni (a to by nebylo moc prijemne) a nebo za b) je na to nejaka jina finta.
    Takze te jeste jakozto zkuseneho uzivatele teto aplikace prosim o rady/tipy/zkusenosti - diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Tak po dalsim dni musim tuhle aplikaci chvalit jeste vic, odpoustim ji vsechno a naopak na ni nedam dopustit. Dneska mi totiz na prednasce dopsala propiska a ackoliv je propiska i v stylusu, zkusil jsem tohle - vysledek je fakt dost dobrej. Akorat me stve, ze pri prenosu do pocitace se to ale priserne "zbitmapuje" - proste v tom PhatPadu pro PC je to silene kostrbate a kdyz dam tisk, tak je to hnus velebnosti Pritom kdyz dam ve PhatPadu v PDA ulozit jako *.png, a to nasledne vytisknu, tak je kvalita suprova
    Takze to bude nejaka blba chybicka - nevite nekdo (XPe) co s tim :?:
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    tenhle program se mi velmi zalibil, diky moc za typ !! Fakt suprovy. Synchronizaci s pc jsem jeste nezkousel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    No pekný program. Hneď som sa naň nahaluzil. Lenže pri spustení PC verzie som narazil na problém: program sa nespustil. Vyhodilo mi to nižšie uvedenú hlášku. A pritom to bolo inštalované korektne cez administrátora; nespustí sa to ale ani pod jeho kontom, ani pod kontom žiadneho usera na notebooku. Práva na zapisovanie do priečinku kde je nainštalovaný sú odškrtnuté ako povolené všetko. Neviete náhodou niekto, či netreba odomknúť ešte niečo iné?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00103531_Hlaska_tZa1.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 17.8 KB 
ID: 3361  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To Kato
    1.Koukal jsi i do diskuze PDA a škola sem, zda tam taky není zmínka o něčem podobném?
    2. Nezkoušel jsi místo spaní poznámek si přednášky nahrávat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    To Kato
    1.Koukal jsi i do diskuze PDA a škola sem, zda tam taky není zmínka o něčem podobném?
    2. Nezkoušel jsi místo spaní poznámek si přednášky nahrávat?
    1. Jasneze koukal - to forum mam prectene (i kdyz je mozne, ze mi neco uteklo - ke konci uz toho bylo moc)
    2. To jsem pouzival driv - poslouchani je dobry, ale potrebuju taky psat - nahravani se da pouzit za predpokladu, ze je absolutni klid - to v prednaskovem sale, kde je kolem 200 lidi a clovek sedi uprostred bohuzel moc neni. No a navic kdyz ucitel na tabuli/projektoru ukaze nejaky priklad/vzorecky, tak to je potreba si proste napsat... Nehlede na matiku jako takovou. Jinak kombinace psane poznamky + nahravani neni spatne, ale zase to ma jednu nevyhodu - silene je v tom slyset, jak clovek skrabe stylusem po displeji..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Neporadil by mě někdo kde se dá nastavit u PhatPadu synchronizace s PC ? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Tak se mě ta synchronizace nakonec povedla rozběhat, ale nemůžu dokázat, aby se data synchronizovala na SD kartu a né do paměti přístroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    Já zatím používám Notes Explorer, docela vyhovuje, ale mohlo by to bejt lepší. Až mi začne pořádná práce, tak by to fakt chtělo něco lepšího. PhadPad teď nejde stáhnout, zkusim ho zejtra najít na Strongu. Ale něco šikovnýho by se fakt šiklo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    35

    Dakujem Vam dobry ludia za info o Phat Pad, tymto pre mna moj milasik ziskal uplne novy rozmer (oproti tomu fyzickemu :-)) kedze sa chystam dokoncit vysku, vrela vdaka
    Ale jedna otazka predsa, nie je moznost pridat do Toolbar nejake tlacidlo, ktorym by by sa prepla prednastavena farba pisma ked chcem napr. odlisit text, nadpisy a tak ? Buton ''Change color,width '' my nic nerobi akurat ked pisem tak je prerusovana ciara ako ked chcem nieco zmazat, ale nic sa nestane
    Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    Taky jsem ho dneska zkusil a docela mě zklamal. Ne tím, co umí, ale tím, co jsem očekával. Mně tam chybí jedna podstatná funkce a to psát poznámky přes HW klávesnici :-/ Rád bych měl spíš poznámky a mezi nima náčrty, než náčrty a odděleně poznámky.

    Ruční psaní mi nevyhovuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    a co tohle?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    9

    dneska jsem stahl phatpad 3.0 a lepsi soft na psani neni! doporucuju :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N520 a aplikace Garmin XT - nefunkční klávesnice aplikace
    Od josfiala_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-05-2009, 11:51
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 08:39
  3. LOOX 410 - PC <-> PC LOOX 410 (Prostě Pocket + pc..:-) )
    Od marosh_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-10-2004, 23:49