Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: kopie dat z jedné karty na druhou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    18

    Zdravim,
    upgradnul jsem z 512 na 1024 a chci mit nektere stavajici programy i na te nove karte ale po jejich nakopirovani na ni nejdou spustit. Nemate nekdo zkusenost s klonovanim dat myslim tak jako to jde u HDD zd je neco na SD karty? Udelal bych klon a pak smaznul z toho co nechci.

    Dik.
    Mike99
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Myslím že program Spb Clone by to mohl zvládnout... Ale nikdy jsem ho nepoužíval, takže to je jenom nápad...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    48

    Ja jsem vzdy jen provedl kompletni kopirovani stare karty na HDD a potom z HDD na novou (ve ctecce Servant Salamandrem) a nikdy se zadny problem nevyskytnul. Pozor na skryte soubory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od Dell
    Ja jsem vzdy jen provedl kompletni kopirovani stare karty na HDD a potom z HDD na novou (ve ctecce Servant Salamandrem) a nikdy se zadny problem nevyskytnul. Pozor na skryte soubory.
    Hm, tak si nainstaluj na kartu slovník Lingea Lexicon a hned na jeden velký problém narazíš..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Hm, tak si nainstaluj na kartu slovník Lingea Lexicon a hned na jeden velký problém narazíš..
    Tento slovnik nevlastnim, takze nemohu. (Ale zas nenarazim na problem s kopirovanim )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    18

    Dík za názory, někdy si říkám, že tu potvoru (MDAc) už poctím HR a bude vyřešeno, ale zatím se do toho radši nehrnu....
    Zkusím si připojit samotnou kartu přes čtečku a udělám ISO a pak kopii 1:1 a dám vědět jak to dopadlo. Mike99
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    18

    Takže kdyby měl někdo podobný problem, vyřešil jsem to bez čtecky, nainstaloval jsem v Demoverzi Softick Card Export II PPC a udělal přes program WinImage (určite je mnoho dalších) zálohu staré karty a zapsal pak na novou, ted tam beha VSE
    Mike99
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nabíječka pro druhou baterii FS N560
    Od helcelet v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-05-2010, 16:08
  2. Kopie Kaisera.
    Od interFernet_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 10:39
  3. Kopie karty
    Od Sany_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-11-2007, 15:18
  4. HTC Magician na druhou? O2 XDA Atom
    Od beecher v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 85
    Poslední příspěvek: 23-05-2006, 11:06