Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: MDA a tisk pres IRDA nebo jinak ...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    8

    Zajima me proc mi nejde tisk dokumentu a souboru s MDA na tiskarnu s IRDA ? S Palmu co vlastni kamarad to chcodi bez problemu. MDA tiskarnu najde , spoji se a pak napise chybu. Jak odstranit tento problem ? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    5

    Já úspěšně používám aplikaci PrintBoy CE, je ke stažení na www.PocketPC.cz (demo), jinak asi 600,- Kč, jiný tisk mi také nejde. Je potřeba software!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Zkus programy IRPrintTax (freeware) nebo HP MobilPrinting (freeware od HP). První se dá najít na www.pocketpc.cz, druhý jsem (tuším) našel u Sunnysoftu. (Můžu zaslat emailem)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    HP MobilePrinting je k nalezení na stránkách HP (http://www.hp.com/pond/mep/download/ppcdownload.html)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Řeším stejný problém na MDAII nelze tisknout přes IRDA. Zkusil jsem IRPrintTax. Vytiskne mi to jen *.txt, ale exel tabulky se mu nechtěj. I kdyby to zvládl tak to není moc použitelný. Potřeboval bych soft, který vytiskne konkrétní list, nebo výběr. HP MobilPrinting jsem nikde nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Já zas měl problém, že tisklo ve formátu A5 změnšené (teda, to by nebylo divné, kdyby to předtím nebyla a4) no co, malé pc, malý formát

    Fakt je, že stačí vygooglovat HP mobile printing a odkazů na download je fůůůry
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Tak ten pravý program je PrintBoy CE. Jak na začátku uvedl "cabka". škoda, že je placený. Neví někdo o podobném freeware?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od Kája
    Já zas měl problém, že tisklo ve formátu A5 změnšené (teda, to by nebylo divné, kdyby to předtím nebyla a4) no co, malé pc, malý formát

    PrintBoy CE tiskne velikost korektně.

    Fakt je, že stačí vygooglovat HP mobile printing a odkazů na download je fůůůry
    Pravda. Zadával jsem "HP MobilPrinting" jak měl uvedeno "cabka". Naše, stahnul, netisknu.
    Jestli dobře překládám nápovědu, měla by se volba pro tisk objevit v kontextovém menu, nebo v menu "nástroje" Tam nic takového nemám. Teď mě napadlo zkusit reset. Pokud to nepomůže, budu vděčný za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Tak HP mobile printing zatím bez výsledku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Tisk pres IrDA
    Od Buthrakaur v sekci Programování
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 18:50
  2. tisk pres IR
    Od Barbados v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-11-2005, 13:20
  3. Z PC na internet pres MDAII jinak nez pres WMODEM
    Od ludan_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-04-2004, 21:54