Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011
Zobrazené výsledky: 151 až 164 z 164

Téma: ACER N35 UPDATE WM2003SE

  1. #151
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Tak jsou pouze verze SE. Já se ptal na "neSE" verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od Dandak
    Tak jsou pouze verze SE. Já se ptal na "neSE" verzi.
    A ten nazev "n35_sdv1.40.32_wwe.zip" ti pripada jako SE ???

    Kód:
    ftp://ftp.support.acer-euro.com/handheld/n35/osimage/n35_sdv1.40.32_wwe.zip
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Problémek bude u mě, hledám to totiž na n30 :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    Našla by sa dobrá duša ktorá by napísala odkaz kde sa to dá ešte stiahnut. Hladám to už dost dlho a nedarí sa vopred dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    taky bych moc potrebovala flashovaci soubory na 2003SE pro n35, protoze na ftp Aceru uz nejsou. Kdyz jsem k nim volala, tak mi poslali jen PG21 v2.10.12 WWE ale Eboot u toho nebyl. Help me ps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    21

    Tak jsem vám to nahodil na web:
    http://gliderman.webovka.eu/n35/

    Užijte si to
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    :yes: 1000 krát dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Mam n30a v nem WM2002. Chtel bych prejit na WM03SE. Ale nemohu uz najit patricne soubory. A ten postup co je tady uvaden funguje i pro N30. A mohu jit primo na z WM02 na 03SE, nebo musim na 03 a az pak na 03SE. Na FTP je uz prd. Prosim nejakou dobrou dusi ktera by soubory mela. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od sinco
    Mam n30a v nem WM2002. Chtel bych prejit na WM03SE. Ale nemohu uz najit patricne soubory. A ten postup co je tady uvaden funguje i pro N30. A mohu jit primo na z WM02 na 03SE, nebo musim na 03 a az pak na 03SE. Na FTP je uz prd. Prosim nejakou dobrou dusi ktera by soubory mela. Dekuji
    Rovnou na SE. Nic se z predchoziho nezachovava, dela se komplet novy flash.
    Zkus zavolat na acer. Nevim, proc to z toho ftp stahli.

    Potrebujes:

    Acer_n30SE_v1.00.11_WWE.rar
    USBv1.00.17_WWE[BT]_End User.ZIP
    Eboot v3.7

    Zkus napsat nekomu s n30, co to flashoval, zpravu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    16

    Ahoj
    Jak smazu rom storage na N35? Je to o smazani nejakeho adresare,nebo se musi pouzit nejaky program. Diky za radu-mam pda teprve chvili a tak se do toho teprve dostavam....
    PS: Diky glidermane za upload souboru!
    ____________________________
    Edit:

    Tak jsem to udelal tak ze jsem smazal obsah adresare storage-rom a zda se ze to bylo ono. Jinak pokud jsem na kartu nahral EBoot a ROM najednou, nepovedlo se nahrat ani jedno. Pote co jsem ukon rozdelil na 2 casti (jednou nahrat EBoot, reset, nahrat rom- vse funguje bez problemu. Dekuji vsem z tohoto topicu za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    16

    Ahoj. Skoro vse funguje skvele,ale vznikl mi problem s TomTomem. Se starou romkou fungoval bez problemu, ale s novou mapa "skace" (Jako by gps nemohla spravne zamerit polohu a kazdou sekundu preskoci na 2 mista na mape z tohoz jedno je spravne a druhe vzdy ne (vzdalene od spravneho cca 500-1000m)). Dle mapy se pak neda orientovat. Zkouseno s TT 6.010 a 6.030.

    Nevite jak s toho ven? S novou rom jsem jinak velmi spokojen - i stabilita je daleko lepsi.
    __________________

    Edit: Pokud si zobrazim satelity, tak mi skacou i souradnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1

    Ahoj, tohle je problem nových win2003se, je potřeba aby pda bylo napájeno ze zdroje, nebo v autě přes adaptér. Pak to šlape jak má, klidně se dá otestovat doma při naplánování trasy a následné použití "průletu" po trase. Se zdrojem OK a při odpojení skáče. Dělá to jakákoliv verze tt6. Dá se to obejit s pocket hack master..aby to jelo ok i jen na baterku pda.

    ..jinak řešeno zde http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=18648&dd=0&fi=10
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    16

    Diky za odpoved. Vyresil jsem to pouzivanim iGO a je po zizalkach :c)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    3

    Mám prosbu, Dostal se mi do rukou Acer n35, ale je v němčině. Dá se na něm udělat UPDATE?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011

Podobná témata

  1. Acer n30 ROM WM2003SE
    Od dj.kure_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 12:24
  2. Ako Vám pomohol update ROM u Acer n300
    Od JokersMidi v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-10-2006, 18:02
  3. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 15:39
  4. Acer n50 update na WM 5
    Od Marian Veselý v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 17:48
  5. Acer N30 - ROM update
    Od romanx v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-01-2005, 12:49