Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 22 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 316

Téma: iGO - rady, tipy, zkušenosti

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    2

    Pre vsetkych co maju MDA Vario (Qtek 9100 som este neskusal ale v dohladnej dobe skusim) a chcu pouzivat I-Go.

    Ak chcete rozbehat I-GO mali by ste vediet nasledovne.
    Standardne nedokazete naparovat Bluetooth na iny port ako COM6 respektive COM7. To su porty rezervovane pre MS SerialPort.
    Niektore softy ako I-Go, Navigon nevedia na dane porty pristupit. Ale napriklad TomTom ten ide pekne na vsetky.
    Ci to je vecou nejakej licencie to neviem ale fakt je to ze ak sa Vam aj podari premapovat na iny virtualny port je to k nicomu lebo to je spomalene ... nestiha dodavat data. Stravil som neskutocne mnozstvo casu s roznymi pomocnymi programami ale pritom vsetko viedlo do slepej ulicky.

    Riesenie je pritom take jednoduche.

    Nemusite menit nic ani to co sa pise ze
    Go to: HKEY_LOCAL_MASCHINE\ControlPanel\GPS Settings
    Delete the DWORD marked "hide"
    Add a DWORD called "Group" and give it the value of "2"
    The GPS panel will now show up in your connection settings
    nic s tym nevysriesite. Akurat bude mat GPS v settingoch

    1.Odinstalujte BT GPS
    1a. Ak ste uz spravili "Group" and give it the value of "2" nastavte
    GPS Program = NONE, GPS Hardware=NONE, Manage=UNCHECKED
    2.Instalnite si PHM Registry Editor
    3.V PHM regEdit si vykonajte zalohu registry.
    4.HKEY_LOCAL_MASCHINE\Software\Microsoft\Bluetooth \Serial\Ports\SupportedPorts kliknite a drzte otvori sa menu a dajte Modifi Binary Data

    malo by tam byt pre COM6 a COM7
    43 00 4F 00 4D 00 36 00
    00 00 43 00 4F 00 4D 00
    37 00 00 00 00 00

    doplnte
    43 00 4F 00 4D 00 36 00
    00 00 43 00 4F 00 4D 00
    37 00 00 00 43 00 4F 00
    4D 00 38 00 00 00 00 00

    5.klik OK
    6.Ukoncite regedit cex tools>exit.
    7.Restartnite.

    Startnite I-GO. Minimaliznite ho.
    Dajte sparovat BT GPS pridajte serial port. Pridajte OutgoingPort na a ked se spravili vsetko ako bolo popisane malo by sa pri parovani objavit COM6, COM7 a COM8. Vyberte COM8
    Osobne nemam zaskrtnute Secure.

    Vratte sa do IGO a malo by vsetko bezat.

    (Ak nie restornite registry a napiste)
    Nasledne na to som musel zmenit COM port v TOMTOMovi na 8. Ak ste ho predtym mali na COM6

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    malo by to fungovat ozVGA, ako to ze iGO 2005 Slovakia fungovalo? beecher klobuk dole pred tvojimi vedomostami, ale jednoducho s tym co je VGA high alebo low resolution sa nemienim zapodievat, ptredchadzajuca verzia s ozVGA slapala perefektne, tak preco to nefacha teraz!!!! a rozculovat sa mozem ) das za nieco 4 litre a nefacha to, to vie na***t



  3. #63
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zedino: Tak jeste jednou pro nechapave. RealVGA rezim neni standardni Microsoftem podporovane rozliseni pro Pocket PC. Jsou pouze ctyri: 320x240 px/96 dpi, 240x240 px/96 dpi, 640x480 px/192 dpi (MS VGA rezim) a 480x480 px/192 dpi.
    Vidis v tom seznamu snad nekde 640x480 px/96 dpi, coz je RealVGA? Ja tedy ne. Takze pokud program v RealVGA nefunguje, je to jenom tvuj problem, mas sve Pocket PC v nestandardnim rozliseni a muzes si maximalne rozcilovat na sebe a nadavat sobe. Je to pouze na dobre vuli vyrobce softwaru, pokud tam dodela podporu RealVGA.
    Tj. funguje iGO 2006 v normalnim VGA rozliseni, v kterem deklaruje vyrobce funkcnost? Funguje. A ze se tim ty neminis zabyvat, je pouze ciste tvuj problem, ne vyrobce daneho softwaru, ten splnil specifikace, ktere o danem programu vydal.

    Jeste je na tom neco nejasneho? :

  4. #64
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Len jedna malickost. Predosla verzia aj ked nepisali nikde na webe fungovala v ozVGA mode bez problemov... Tak mi to pripada trocha nelogicke vydat update programu ktory tento mod nepodporuje... A to aj ich stara testovacia verzia ktora oficialne nikdy nebola vonku podporovala ozVGA... Tak asi pre to sa tu rozculujeme....
    No nic ved madari uz dostali podnet ze co maju opravit tak snad vydaju nejaky patch :

  5. #65
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Predchozi verze je predchozi verze. Bavime se o iGO 2006.

  6. #66
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Ano a iGO 2006 je update verzie iGO 2005... To je ako vydat update na napr office a vynechat podporu pre *.doc ...

  7. #67
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Update? Ja bych rekl, ze je to nova verze...
    Nebo ti ho snad prodali jako update?



  8. #68
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Presne tak. ozVGA by tam malo byt. Kto bude stale prepinat....

    Proste to nezvladli na 100 %

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    33

    Nehadajte sa chlapi. Mne to na 240*320 ide a nemam problem

  10. #70
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Je to chapane ako update. To iste prostredie, ovladanie, zvuky. Nova je mapa, resp. update.

    nie je co riesit

  11. #71
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    ano je to update lebo na ich stranke je moznost free update-u z verzie 2005 ale je to len pre madarsko resp jednotlive krajiny ktore boli vo verzii 2005. To ze je rozsirene mapove pokrytie este neznamena ze jadro programu je nove. Program je ten isty az na nejake pridane funkcie a pokrytie dalsich statov...

  12. #72
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Sak vravim



  13. #73
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od scenic
    To ze je rozsirene mapove pokrytie este neznamena ze jadro programu je nove.
    Proc by nemohlo? :sarcastic:
    Co treba zmeny do formatu map, aby tam sli nacpat i TeleAtlasacke data atd.?

    No to je jedno. Podstatne, co jsem chtel rict, je to, ze podpora RealVGA je na dobrovuli autora programu, neni to povinnost!

  14. #74
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    oni tie teleatlasacke mapy maju prerobene do vlastneho formatu a nikt nehovoril ze je to povinnost. Sme len konstatovali ze preco to nejde ked to slo.

  15. #75
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od zidano
    das za nieco 4 litre a nefacha to, to vie na***t
    Citace Původně odesláno od brco
    ozVGA by tam malo byt...Proste to nezvladli na 100 %...
    Skutecne? :? :sarcastic:

Strana 5 z 22 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  2. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  3. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33