Mam MDA Vario ale nech robim co robi nie a nie to rozbehat.
Nedokazem namapovat GPS v i-GO. Tom ide aj PocketKim.
Mozes mi poradit? som z Ba
Původně odesláno od scenic
Mam MDA Vario ale nech robim co robi nie a nie to rozbehat.
Nedokazem namapovat GPS v i-GO. Tom ide aj PocketKim.
Mozes mi poradit? som z Ba
Původně odesláno od scenic
aaares skus toto
http://buzzdev.net/components/com_simpleboard/uploaded/files/WM5GPSFIX.zip
iGO 2006 Europe nefacha s ozVGA kurna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co se zdroju mapopovych podkladu tyce tak v igo pisou:
- Bosna Her. - Navigo system
- Chorvatsko - Navigo system
- CZ - Tele Atlas
- Italie - Tele Atlas
- Madarsko - TopMap
- Slovinsko prujezdova - Navigo system
- Nemecko - Tele Atlas
- Polsko - Tele Atlas
- Slovensko - Conan s.r.o.
Co se rezimu qVGA tyce tak by mel jit nastavit v menu programu iGo.
Dejvas
Mal by ist aj teoreticky aj ide az na to ze nevies na nic kliknut. Ako keby displej nebol vycentrovany. Uz som pisal mail vyrobcovy tak hadam to do leta odstrania. Je to dost neprijemne zakazdym to prepinat do seVGA.
Hlavně je super, že se nemusí přepínat mapy, program používá všechny, které jsou na kartě. Pokud nějaká chybí mezi startem a cílem tak to napíše. To tu ještě nebylo.
ano da sa vynutit QVGA rezim v nastaveniach ale nefunguje to, presne ako pise scenic neda sa kliknut, keby bola obrazovka, teda vlastne len jej touchscreenova cast, zmensena ale ona je posunuta oproti zobrazenemu rozlozeniu ovladacich prvkov!!!!!!! presne do lavej hornej stvrtiny obrazovky, pricom zobrazeny screen je normalny!!!!!!!!!
na sajte i-go ti blbi madari pisu ze podporuju VGA, ja to fakt nechapem, je dost chore softresetovat device pokial chces fachat na iGO!!!!!!
ale inak face to ma paradny a pre europu neviem ci existuje nieco lepsie (je sice pravda ze TT5.x som nikdy nedokazal rozbehat)
djelinek
nainstaluj si iGO 2006 EU a nebude chybat ziadna mapa. Ved ozvi sa mi sukromne...
TTM 5 je fajn aj ked neviem ci by sa tam dalo dosiahnut mat celu europu len na 900MB. Aj takto rozmyslam ze si budem musiet kupit 2GB kartu lebo po zredukovani a nainstalovani iGO EU a prekopirovani firemnych veci mi tam vela miesta nezostalo...
Ou tak to se omlouvam qVGA jsem nezkousel jen jsem tam zahlidnul tu volbu. Mam VGA zarizeni takze jsem nemel duvod. Jinak IGO 2006 EU je parada co se pokryti evropy tyce. Dlouho jsem hledal produkt ktery by pokryval slusne evropu az po chorvatsko.
On je snad RealVGA rezim nejaky standardni VGA rezim? Podle MS neni, takze nevim, co se tady rozcilujes... :sarcastic:Původně odesláno od zedino
lenze na strankach pisu podporu ozVGAa nie VGA, tak teraz neviem ako to mysleli tu podporu a ci je medzi tym nejaky rozdiel. Ako sme to tu uz spominali funguje to akurat nevies kam mas kliknut)))
Nepisou:
A "high resolution VGA" je klasicky VGA rezim (192 dpi), ne RealVGA (96 dpi), coz je low resolution VGA...Kód:High resolution VGA mode and different color styles High resolution VGA mode and improved user interface gives you the visual experience of traditional paper maps on a computer screen. Different color styles let you personalize the look and feel of the maps.![]()
Pisu toto: 640x480 pixeles (VGA) képernyőfelbontás támogatása
Sorry, ale tehle hatmatilce ja nerozumim...
EDIT: A nezapomen, ze i normalni VGA rezim je taky 640x480 px...