Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 22 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 316

Téma: iGO - rady, tipy, zkušenosti

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    2

    Mam MDA Vario ale nech robim co robi nie a nie to rozbehat.
    Nedokazem namapovat GPS v i-GO. Tom ide aj PocketKim.
    Mozes mi poradit? som z Ba


    Citace Původně odesláno od scenic
    odkial si? ak si z BA mozme sa stretnut. na registre si nainstaluj totalcomander (je free a tusim to najdes aj tu v sekcii freeware). Nakolko mas tiez wm05 takze postup bude asi rovnaky ako u mna. (inak pda mam od decembra takze tiez nie som nejaky macher v tom, ide o tom spravit si zalohu a trocha experimentovat.

    EDIT:
    1. zmaz vsetky nastavenia co sa tyka GPS a BT
    1a. zapni GPS panel v registroch (Bohuzial musis to nejak zvladnut, bez toho to nepojde)
    "To hide or show the GPS connection in the connections panel
    The settings are at 'HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\GPS Settings'
    The 'Hide' DWORD value should be set to '0' or deleted to show the panel and to '1' to hide the panel
    The 'Group' DWORD value should be set to '2' to show the panel and deleted to hide the panel
    For example, to show the GPS connection in the connectionss panel

    HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\GPS Settings\Hide = 0
    HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\GPS Settings\Group = 2 "
    2. reset
    3. v GPS paneli nastav "program port" COM8
    4. reset
    5. nastartuj iGO a nastav mu rucne COM8 (zatial len najde port ale
    nebude nic fungovat)
    6. minimalizuj iGO
    7. v GPS paneli nastav "program port" na none
    8. sparuj GPS prijmac (zapni mu "serial port" a pridaj "outgoing port
    COM8"
    9. vrat sa do iGO
    10. v iGO klikni na GPS ikonu vlavo dole (teraz ti pripoji GPS prijmac)
    11. vypni iGO (Exit vpravo dole)
    12. znova zapni iGO, po par sekundach by sa ti mal znovu pripojit GPS
    prijmac

    teraz by to malo uz stale fungovat, pokial nedas v iGO vyhladat GPS
    zariadenie.
    Skusal som to dva krat a ide mi to

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    aaares skus toto
    http://buzzdev.net/components/com_simpleboard/uploaded/files/WM5GPSFIX.zip



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    iGO 2006 Europe nefacha s ozVGA kurna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Co se zdroju mapopovych podkladu tyce tak v igo pisou:

    - Bosna Her. - Navigo system
    - Chorvatsko - Navigo system
    - CZ - Tele Atlas
    - Italie - Tele Atlas
    - Madarsko - TopMap
    - Slovinsko prujezdova - Navigo system
    - Nemecko - Tele Atlas
    - Polsko - Tele Atlas
    - Slovensko - Conan s.r.o.

    Co se rezimu qVGA tyce tak by mel jit nastavit v menu programu iGo.

    Dejvas


  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Mal by ist aj teoreticky aj ide az na to ze nevies na nic kliknut. Ako keby displej nebol vycentrovany. Uz som pisal mail vyrobcovy tak hadam to do leta odstrania . Je to dost neprijemne zakazdym to prepinat do seVGA.

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Hlavně je super, že se nemusí přepínat mapy, program používá všechny, které jsou na kartě. Pokud nějaká chybí mezi startem a cílem tak to napíše. To tu ještě nebylo.

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    ano da sa vynutit QVGA rezim v nastaveniach ale nefunguje to, presne ako pise scenic neda sa kliknut, keby bola obrazovka, teda vlastne len jej touchscreenova cast, zmensena ale ona je posunuta oproti zobrazenemu rozlozeniu ovladacich prvkov!!!!!!! presne do lavej hornej stvrtiny obrazovky, pricom zobrazeny screen je normalny!!!!!!!!!

    na sajte i-go ti blbi madari pisu ze podporuju VGA, ja to fakt nechapem, je dost chore softresetovat device pokial chces fachat na iGO!!!!!!

    ale inak face to ma paradny a pre europu neviem ci existuje nieco lepsie (je sice pravda ze TT5.x som nikdy nedokazal rozbehat )



  8. #53
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    djelinek

    nainstaluj si iGO 2006 EU a nebude chybat ziadna mapa. Ved ozvi sa mi sukromne...

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    TTM 5 je fajn aj ked neviem ci by sa tam dalo dosiahnut mat celu europu len na 900MB. Aj takto rozmyslam ze si budem musiet kupit 2GB kartu lebo po zredukovani a nainstalovani iGO EU a prekopirovani firemnych veci mi tam vela miesta nezostalo...

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Ou tak to se omlouvam qVGA jsem nezkousel jen jsem tam zahlidnul tu volbu. Mam VGA zarizeni takze jsem nemel duvod. Jinak IGO 2006 EU je parada co se pokryti evropy tyce. Dlouho jsem hledal produkt ktery by pokryval slusne evropu az po chorvatsko.

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od zedino
    na sajte i-go ti blbi madari pisu ze podporuju VGA, ja to fakt nechapem, je dost chore softresetovat device pokial chces fachat na iGO!!!!!!
    On je snad RealVGA rezim nejaky standardni VGA rezim? Podle MS neni, takze nevim, co se tady rozcilujes... :sarcastic:

  12. #57
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    lenze na strankach pisu podporu ozVGAa nie VGA, tak teraz neviem ako to mysleli tu podporu a ci je medzi tym nejaky rozdiel. Ako sme to tu uz spominali funguje to akurat nevies kam mas kliknut )))



  13. #58
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nepisou:
    Kód:
    High resolution VGA mode and different color styles
    High resolution VGA mode and improved user interface gives you the visual experience of traditional paper maps on a computer screen. Different color styles let you personalize the look and feel of the maps.
    A "high resolution VGA" je klasicky VGA rezim (192 dpi), ne RealVGA (96 dpi), coz je low resolution VGA...

  14. #59
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Pisu toto: 640x480 pixeles (VGA) képernyőfelbontás támogatása

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Sorry, ale tehle hatmatilce ja nerozumim...

    EDIT: A nezapomen, ze i normalni VGA rezim je taky 640x480 px...

Strana 4 z 22 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  2. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  3. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33