Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 22 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 316

Téma: iGO - rady, tipy, zkušenosti

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    no ak to rozbalis a prekopirujes musis znova nainstalovat igo. Inak je to zaujimave lebo mne s original sd kartou igo funguje bez problemov ale kedze v pda mam 1GB kartu tak na tej pouzivam upravenu verziu a vtedy musim spravit toto, resp po tychto ukonoch sa mi to rozbehlo.

    TENTO POSTUP FUNGUJE NA MDA PRO (HTC UNIVERSAL), RESP TAM TO BOLO SKUSANE.

    Vid nizzsie...


    Snad som pomohol.



  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    scenic ten navod je urcite skveli pre niekoho kto ma PDA-cko dlhsie ale v mojom pripade plati ze som s toho jelen mam pda-cko asi 3 tyzden od 2 bodu neviem co mam robit v settings-och nic take nemam a apsolutne neviem ako ist do registrov. Mam sice original iGO ale moje pda-cko ma slot miniSD takze tiez pouzivam upravenu verziu. Ale asi nebude velky rozdiel v nastaveni ja mam MDA vario(qtek 9100) skus prosim krok po kroku moc by si mi pomohol vopred dik.



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    odkial si? ak si z BA mozme sa stretnut. na registre si nainstaluj totalcomander (je free a tusim to najdes aj tu v sekcii freeware). Nakolko mas tiez wm05 takze postup bude asi rovnaky ako u mna. (inak pda mam od decembra takze tiez nie som nejaky macher v tom, ide o tom spravit si zalohu a trocha experimentovat.

    EDIT:
    1. zmaz vsetky nastavenia co sa tyka GPS a BT
    1a. zapni GPS panel v registroch (Bohuzial musis to nejak zvladnut, bez toho to nepojde)
    "To hide or show the GPS connection in the connections panel
    The settings are at 'HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\GPS Settings'
    The 'Hide' DWORD value should be set to '0' or deleted to show the panel and to '1' to hide the panel
    The 'Group' DWORD value should be set to '2' to show the panel and deleted to hide the panel
    For example, to show the GPS connection in the connectionss panel

    HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\GPS Settings\Hide = 0
    HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\GPS Settings\Group = 2 "
    2. reset
    3. v GPS paneli nastav "program port" COM8
    4. reset
    5. nastartuj iGO a nastav mu rucne COM8 (zatial len najde port ale
    nebude nic fungovat)
    6. minimalizuj iGO
    7. v GPS paneli nastav "program port" na none
    8. sparuj GPS prijmac (zapni mu "serial port" a pridaj "outgoing port
    COM8"
    9. vrat sa do iGO
    10. v iGO klikni na GPS ikonu vlavo dole (teraz ti pripoji GPS prijmac)
    11. vypni iGO (Exit vpravo dole)
    12. znova zapni iGO, po par sekundach by sa ti mal znovu pripojit GPS
    prijmac

    teraz by to malo uz stale fungovat, pokial nedas v iGO vyhladat GPS
    zariadenie.
    Skusal som to dva krat a ide mi to

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Pripravujete aj mapy iných štátov?
    Pripravujú sa dve nové mapové sady programu iGO.

    1. Eastern Europe:
    - táto mapa bude obsahovať podrobné uličné mapy nasledovných krajím Česko, Slovensko, Poľsko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko, Bosna a Hercegovina,
    2. plus základnú prejazdovú mapu celej Európy..
    zdroj:
    Kód:
    http://www.i-go.com/sk/support/categories/Mapy-iGO/Pripravovan%E9-mapy-iGO/

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    Zdravim.
    Prosim Vas, ako sa Vam podarilo na iGO nastavit COM Port? Mne GPS iTEC BT339 ponuka iba po COM 5, no porty v x51v su iba 7 alebo 8.
    Dik za radu.

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Tak a iGO 2006 je tu vratane CZ. Blizsie info na www.i-go.com zatial sa to da kupit len v madarsku (dnes som si bol pre i-GO 2006 Vychodna Europa). Je ovela prepracovanejsi ako predchadzajuca verzia... A aj cena je fajn, nakolko som platca DPH tak ma to vyslo 39.000,-HUF (1CZK = 8HUF cca a 1SK = 6HUF).

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    1

    Je tam Slovensko uz aktualizovane? Typu most Apollo atd. Alebo je mapa identicka s verziou 2005? Vdaka



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Mapa je uz aktualizovana aj ked nie bez chyb . Udajne je tam cez 2000 miest a obci s ulicnou detailnostou. Ale na to ze je to madarska firma a co sa tyka pokrytia je na tom madarsko ovela dalej aj tak su tam chyby a to konkretne v gyori som to vcera skusal... A dosiel som na dalsiu chybu. Ked na mda pro mam zapnute vga rozlisenie tak sa mi program nespusti . Takze pred kazdym spustenim musim prepnut do seVGA...

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od scenic
    Mapa je uz aktualizovana aj ked nie bez chyb . Udajne je tam cez 2000 miest a obci s ulicnou detailnostou. Ale na to ze je to madarska firma a co sa tyka pokrytia je na tom madarsko ovela dalej aj tak su tam chyby a to konkretne v gyori som to vcera skusal... A dosiel som na dalsiu chybu. Ked na mda pro mam zapnute vga rozlisenie tak sa mi program nespusti . Takze pred kazdym spustenim musim prepnut do seVGA...
    Mapa slovenska je vlastni produkce i-go?? co ostatni staty (cr,rakousko) ty jsou od teleatlasu?

    Jsou v cr cisla popisne?

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    daj mi nejaku adresu v cr a skusim spravit screen capture... ano sk je vlastna vyroba ale ze odial maju ostatne staty neviem. CR by malo mat cez 5000 miest a obci. Blizsie info na ich webe.

    EDIT: Tak som si tukol do Brna a vyzera to asi takto:

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Zkus prosím poslat screenshot z Prahy, oblast mezi ulicemi Kukulova a V úvalu. Jedná se o areál nemocnice Motol. Navteq zde má ulice i v areálu, Teleatlas ne.

    Jedná se o tuto oblast na mapě.

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    no vyzera to tam zhruba takto....



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Teda ja nevim, ale kdyz uz jsem v motolske nemocnici, tak tam vazne potrebuji vedet nazvy ulic?

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Ty ulice tam samozrejme nazvy ulic nemaji, ale podle toho obrazku si troufam tvrdit, ze na 99% iGO pouziva pro Evropu mapy od TeleAtlasu.

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemyslel jsem nazvy, myslel jsem vlastni ulice... Jak rikam, kdyz uz tam dojedu, tak je snad nepotrebuji...

Strana 3 z 22 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:22
  2. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:20
  3. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:38
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33