Je to portugalsky a iGO se nesklonuje...
Je to portugalsky a iGO se nesklonuje...
IGO mě ze začátku hodně nadchnul, (v obýváku)ale na cestě si na sebe teprve zvykáme. Zatím se mi zdá lepší TT.
dekuji za opravu volby ciziho jazyka a sklonovani, ale to je asi vse s cim jsi me poradil) a podle toho to asi nezprovoznim.......
Co je tam nepochopitelneho? Obrazky, sipky s poradim ukonu...vyznam slov btw. plne domyslitelny....ficheiro=file![]()
Narazim na to, ze pokud se updatuje IGO, tak vcetne exe souboru. Stary EXE s ostatnima souborama novyma funguje nekorektne, jsou nove i voice soubory. Se starym souborem se ti uprostred pokynu kousne PDA. Napriklad. Update musi probehnout korektne.
Me nejvic vytocil fakt, ze silnice s delicim pasem je brana jako dve silnice - tudiz vesele pri zakazu otoceni do protismeru ji to pouziva. Tudiz i pres zakaz toci do protismeru.
Navic Teleatlas i Navteq maji stejne chyby v mapach, napriklad chybne nazvy ulic ve Frenstatu - jsou spatne i v IGO i Tomtomovi.
ono to bude tim ze oba maji teleatlasPůvodně odesláno od petr22
![]()
Já si spíš myslím, že pro oba to dělá Ceda.
prosim Vas ako dostanem program iGO Europe na MicroSD kartu???
Legalne tezko
Podla mna klasicky, cez citacku kariet
to akože mám len skopirovať iGO miniSD na 1GB MicroSD
Napsal bych vyrobci iGO. Jinak zkopirovani nic nepomuze, iGO si kontroluje kartu, zda-li je original.
OK, poslal som ziadost k oficialnemu distributorovi na slovensku a ten ma poslal do pr....
Tak nevim, kde jsem psal, ze mas napsat distributorovi? Ja napsal, ze mas napsat vyrobci... :sarcastic:
je zdytecne to psat i vyrobci, dle e-mailu, me tedy nic neporadil. jen to ze me mel prodejce upozornit na to, ze na micro to nejde...Původně odesláno od beecher
mam ale jiny dotas delal jsem upd na summer a v programu mam porad napsano 30 May. Je to spravne??