Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 22 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 316

Téma: iGO - rady, tipy, zkušenosti

  1. #181
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Citace Původně odesláno od neooo
    Úplně vpravo nahoře (v okně samotné navigace) je hned první tlačítko směrovka kompasu, pomocí něj se přepínají různé pohledy (2D - letadlo, 3D s fixací směru jízdy nahoru - samotná ryska kompasu, 3D s fixací zeměpisného severu - ryska kompasu s písmenem N nahoře). Zkuste opakovaným přepnutím tohoto tlačítka nastavit variantu č. 2
    Právě tím to vracím zpátky do toho původního pohledu. Ale po průjezdůkřižovatkou mi to zase hodí zpět do jiného :-(
    me to dela to same...

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    POkud se navigace spustí z režimu mapa tak to dělá, pokud z režimu navigace tak to jede pořád v 3D. Jinak se dá nastavit v menu "Rychlý zoom- Povolit režim nahladu" na ON a první údaj je do jaké vzdálenosti k dalšímu navig. bodu (změně) se mapa přepne do 2D . Já mám 7 km. Další údaj je zoom v jakém je letecký náhled. V tomhle režimu 2D je pouze směr mapy k severu, pokud se změní, IGO ho vráti zpět na tento pohled (letadlo) V menu "volby displeje" mám ještě ON (zelená) v 2D v režimu mapa a 3D v režimu Navigace a chodí mi to bez problémů. Na mém LOOX n560 si to můžu přepínat pravou spodní hw. klávesou (domeček) za jízdy a je to super. Vlevo dole si přepínám Informace o trase, taky dobré. Ještě jeden tip z manuálu. POkud při spuštění volby "Průlet" současně podržíte tlačítko kalendář, je z toho simulace v realném čase.
    To tomasd: To mě překvapilo, já myslel, že V ČR jsou v datech limity rychlosti jen na D1, měl jsem to v ale v datech Teleatlasu v 2005.1 JInak západní evropa celá, nechápal jsem to co v těch datech všechno je a jak je to přesné. Naopak na slovensku, je asi bug, tam to není v datech asi vůbec a je tam pořád 50 km/h i mimo zastavenou část. Navíc si nejsem jist jestli naši bratia namají v obci 60km/h.



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Jo, mají / Áno máme ... 60/90/130 km/h

  4. #184
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    ta simulace v realnem case je i s hlasem?

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ano

  6. #186
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Milhaus65
    Ano
    nevite jak to spustim na hx4700??

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    23

    Před spuštěním TRASA - PRŮLET zmáčkni hardwarové tlačíto kalendáře. V manuálu to je docela dobře popsané. Pak m usíš mít ještě povolený REŹIM NÁHLEDU (NASTAVENÍ - VÍCE - RYCHLÝ ZOOM).



  8. #188
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Dostal som zaujímavý dotaz ohľadom ukladania viacerých naplánovaných ciest.Tiež ma to zaujíma,pretože táto funkcia mi v iGO chýba na rozdiel od TT kde to je možné.Zatiaľ som prišiel na určité riešenie,síce nie moc komfortné,ale funkčné.Tu je:
    iGO si ukladá posledne naplánovanú trasu do súboru \My Documents\iGO 2006\route.dat a tu sa ponúka riešenie.Vytvoril som na karte s iGO,prípadne kdekolvek inde adresár napr. tento \SD-MMCard\data_igo\ a v registroch v kľúči HKLM\SOFTWARE\IGO 2006\userdata som zmenil cestu na mnou vytvorený adresár takto : \SD-MMCard\data_igo\iGO.db a samozrejme ten súbor route.dat a iGO.db som potom aj presunul do toho vytvoreného adresára.V ňom premenujem route.dat na nejaký názov vystihujúci naplánovanú trasu napr.london_calais_kolin_wien.pd.Takto tam môžem mať umiestnených viac trás a iba premenujem požadovanú trasu na :route.dat a spustím navigáciu.Trasa sa objaví ako znovunaplánovaná.Viem ,nie je to elegantné,ale účel to splní. Okrem toho užívateľské nastavenia zo súboru iGO.db sú lepšie chránené pri prípadnom kolapse PDA.

  9. #189
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pěkně jsi to vymyslel.Tohle je jediná chybička (malá) kterou IGO má. Já to řeším tak, že jsi před jízdou naplánuji cestu a nevypnu program.

    Já mám dotaz, můžet mi prosím někdo osvětlit v "Volby trasy - Pokuta při obratu do protisměru " co si mám pod tím představit, co to ovlivní ? Jaké tam máte hodnoty Vy ? Ve verzi 25.4 je v tomto menu míň voleb oproti 12.4 ale help po ? zůstal stejný :-) Trochu se mi zdá, že IGO je míň ukecané při jízdě a navigací mezi pruhy (dálnice kolem Brna na Prahu). TT5 mi hlásí držte se vlevo, vpravo atd Dá se tento stav výše uvedenou hodnotou v menu IGO změnit ?

  10. #190
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    To Milhaus: to si kde našiel:sarcastic: pripadá mi,že česká lokalizácia programu je ,hmmm,nejaká "divná".
    PS: priama porovnávka s TT zatiaľ nebude,druhý Loox s BT338 "odcestoval" do Norskaops:

  11. #191
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    No ako to tu citam ta ceska lokalizacia fakt nic moc. Co tak si nastavit slovensku? Netvrdim ze je bezchybna ale tolko chyb urcite nema...

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    :-) Tak po přepnutí na SK je tam napsáno "Možnosti trasy - U-obrat obmezenie" Jinak ty zbytky po staré verzi a help na neexistujici volby zústal i zde, " Start opačným směrem a U obrat v průjezdním bodě. Tohle je docela důležitá funkce a v nové verzi chybí možnost nastavení. Tak nevím jak IGO bude reagovat na průjezdní body. Nicméně můj dotaz stále trvá.... :-(



  13. #193
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Milhaus,neviem či som ťa dobre pochopil,ale na sprístupnenie možností U-obratov ich musíš mať najprv povolené v parametroch trasy.

  14. #194
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Milhaus,neviem či som ťa dobre pochopil,ale na sprístupnenie možností U-obratov ich musíš mať najprv povolené v parametroch trasy.
    me by zajimala tato vec. zatim jsme nenasel nic co by to umelo..

    potrebuju projet mestem B a C na trase A do D Mestem B a C chci ale jen projet jak ho donutim aby me nevedl do centra ale neasel optimalni prujezd tak jak ho najde pres ostatni mesta na trase??

  15. #195
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od Peta
    .......
    potrebuju projet mestem B a C na trase A do D Mestem B a C chci ale jen projet jak ho donutim aby me nevedl do centra ale neasel optimalni prujezd tak jak ho najde pres ostatni mesta na trase??
    No myslím,že napríklad takto:určíš si štart a cieľ,pozrieš mapu v náhľade,pridáš prejazdové body cez požadované mestá,prepočíta ti trasu,zvolíš rýchlu trasu,príp.ekonomickú,prepočíta,skontroluješ,príp. zmeníš umiestnenie prejazdového bodu,znovu skontroluješ či trasa vyhovuje a tak dokolaops: Holdkbud to necháš na program,alebo si to skoriguješ sám,ak si myslíš,že to poznáš lepšie .Výhodou a to obrovskou je,že počet prejazdových bodov je neobmedzený a ich prejazd je možné optimalizovať,fantastická to vec na rozvozy,či dovolenkovú cestu.Prepočty sú bleskurýchle,čiže to ani dlho netrvá.

Strana 13 z 22 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  2. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  3. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33