Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 22 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 316

Téma: iGO - rady, tipy, zkušenosti

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Neboj, to najdes, az budes hledat neco jineho....Jinak pozor, narozdil od ergonomie TT jsou zde nektera menu "skrolovaci" a jsou u nich jen sipky hore dole, zadny posuvnik, indikujici, v jake urovni nabidky se nachazite....

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Hlavni stranka->Nastaveni->Obecne
    A dál? Po ťapnutí na "Varování při vysoké rychlosti" vyskočí dialog viz ten screenshot výše, nastavení bold text / zvuk v něm není ani po odskrolování



  3. #153
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A nedela to boldem jenom tehdy, kdyz je toto zapnute?
    Pripadne bolduje, kdyz mate zobrazenu pri navigaci rychlost? Tj. kdyz ji mate zobrazenu rychlost pri navigaci, tak to indikuje boldem, kdyz tam mate jine udeje, tak keca?
    Pripadne jeste, jestli to boldovani nedela pouze pri vypnutem zvuku...

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem teď při GPS offline vypnout / zapnout zvuk, změnit jazykovou verzi hlášek a různým způsobem nakombinovat spolu se zobrazováním údajů včetně aktuální rychlosti, ale k tomu dialogu jakým způsobem to bude indikováno jsem se nepropracoval. Kdybych neměl pocit že jsem ho tam po instalaci zahlídl tak se po něm tak nepídím Variantu zaplý zvuk a nezobrazování aktuální rychlosti odzkouším odpoledne až budu pod družicema, třeba se to rozkecá

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Řeším uplně stejný problem, nekecá a nekecá. Jakou máš verzi - datum? Myslím, že to je jinou verzi,viz můj příspěvek dřív o jinak pojmenovaném souboru. Já to dnes vyzkouším. Budu rád za info jsk to má kdo nastaveno, komu to šlape. Myslím si , že jiné - další menu ohledně nastavení limitů rychlosti tam není.

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Na hlaseni rychlosti je nejlepsi vozit v aute maminku....

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ale ne moji. Tak kdyz sedne do auta, tak spi, jak kdyz ji do vody hodi...



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Milhaus65
    Řeším uplně stejný problem, nekecá a nekecá. Jakou máš verzi - datum?
    Apr 25 2006, ale je to stejné i v Apr 12 2006

  9. #159
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od neooo
    Citace Původně odesláno od Milhaus65
    Řeším uplně stejný problem, nekecá a nekecá. Jakou máš verzi - datum?
    Apr 25 2006, ale je to stejné i v Apr 12 2006
    Petre, rekl bych ze tam nic jineho neni... ja to taky nenasel

  10. #160
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    Taky jsem nic nenašel. Mám nastaveno CZ, limit +5km/h a po překročení např. 50km/h nejprve ztuční písmo a teprve po překročení 55km/h Zuzana ohlásí, že jsem překročil rychlost a písmo zůstává tučné do doby, než zpomalým. Hlasové upozornění se opakuje, ale pouze pokud uberu pod 50 a zase překročím o +5km/h... Nikdy jsem ale v menu nenarazil na volbu text/hlas...

    Verze iGO - Apr 25 2006

  11. #161
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Chova se mi to stejne jako Scatmanovi, akorat, ze verzi mam apr12.

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem na to došel, je to tak, jak jsem psal dřív. Přejmenoval jsem soubory ve Voice/ cz*.zip. Původní byl delší, právný název pro soubor CZ mužský i ženský hlas je over_speed_limit. Ověřeno, vyzkoušeno, nechal jsem v archivu pro jistotu oba i původní.



  13. #163
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Milahaus: Tzn. ze to jak zvyraznuje, tak keca dokupy?

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ano, nechal jsem ve spodních oknech - čas do cíle, vzdálenost do cíle, a rychlost. Udaj rychlosti ztuční v obci už při 51 km /hod ale hlas to řekne až při 55 km/h. Mám nastaveno v prvním udají +5km/h . Jenom když to kecá před odbočkou,tak hlasy řadí do fronty, takže když překročím, první si odbude ty odbočky a potom, řekne o překročení. Mám takovýho tucha, že tam takových bugů bude víc, slovensky říká ještě přepočítávám trasu a česky nic.

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha... To zase nekdo neco pos... :? :sarcastic:

Strana 11 z 22 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:22
  2. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:20
  3. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:38
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33