Ahoj
Chtěl bych se zeptat, jestli jste už někdo skoušely sluchátka KOSS PORTA PRO na MDA Compact, bojám se aby nehrály příliš potichu.
Za odpovědi předem děkuji!
Ahoj
Chtěl bych se zeptat, jestli jste už někdo skoušely sluchátka KOSS PORTA PRO na MDA Compact, bojám se aby nehrály příliš potichu.
Za odpovědi předem děkuji!
pouzivam a nevidim problem...respektive neslysim![]()
:yes: :yes: :yes: Super!! DikyPůvodně odesláno od Whippy
![]()
Používám Porty s redukcí k MDAc jako MP3 přehrávač asi 4 měsíce a naprostá spokojenost.
A k tomu jestli budou hrát potichu - nebudou. Budou hrát moc nahlasV noci, když je ticho tak na hodnotu hlasitosti 0 docela řvou. Chtělo by to ještě nějak utlumit. Hodnotu 80 v GS Playeru jsem nikdy nepřekročil. Většinou tak 40 - 50.
hlavne si peclive vyber redukci, mel sem jich uz nekolik (vcetne jedne, ktera mela byt primo pro MDAc a byla z nich nejhorsi, dokonce ani nehrala stereo) a mely pomerne zasadni vliv na kvalitu poslechu.
a kera redukce je 100% v pohode? naky tip?Původně odesláno od whocares
Ja jsem is koupil redukci v Tescu za 100 Kč a byl jsem docela sklamanej, když sem skoro tu samou viděl někde na internetu za 13 korun, doufam teda že bude alespoň kvalitní.. pozlacená ovšem nenía není ani na kabelu
![]()
Doporučuju kouknout se po redukci do AH mobile.. sice je drahá, ale koupil jsem si ji a naprostá spokojenost.. oproti mé předchozí opravdu pokrok.. (btw mám sporta pro-ale to je jedno)
Asi myslis tuhle ze jo?
http://www.ahmobile.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemID=51652
Jojo, přesně tuhle.. Akorát ten drát se mi zdá strašně tenký, doufám, že se mi omylem neutrhne :-)
a neni to trochu moc penez za takovy maly kousek dratku?
jo, to jsem si taky říkal... Ale obětoval jsem to a teď jsem velice spokojen.. To co jsem měl předtím mě stálo 85 a bylo na houby.. Proto ta investice..
to sem potreboval slyset.dikes
Ja osobne si myslim, ze nejlepsi reseni je, vyrobit redukci z HF dodavaneho s MDAc, protoze tak mate jistotu, ze bude fungovat na 100%