Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: MultiIE pro Windows Mobile 5

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud jste na teto nadstavbe nad PocketIE zavisli a pouzivate Windows Mobile 5 stejne jako ja, mam pro vas dobrou zpravu. Dnes mi prisel e-mail z podpory zakazniku spolecnosti SouthWay, ze MultiIE se pro WM5 pripravuji! Pravda, nevi zatim kdy, ale bude! :yes:
    Kód:
    Hi Richard,
    
    We're working on the WM5 version right now, I don't have a definitive date yet, but I don't expect it to be much longer.
    
    Sorry I can't be more exact, but WM5 has caused considerable changes to the way MultiIE was hooked in to Pocket IE.
    
    Best regards,
    
    Pete
    --
    support@southwaycorp.net
    http://www.southwaycorp.net
    PS pro stouraly: Ano, vim, ze na WM5 funguje SPB P+ a jeho plugin do PIE, bohuzel ten neumi nektere funkce MultiIE. Co myslite, ze zatim pouzivam?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Hezký, už aby to bylo. Ještě kdyby se povedlo nějak Operu dotáhnout do použitelného konce. Minimo se zatím zdá býti nepoužitelné a instalovat do PDA SPB+ jen kvůli inet.nadstavbě mě přijde zbytečné.
    Citace Původně odesláno od beecher
    Co myslite, ze zatim pouzivam?
    ftxpBrowser?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Pouzivas MultiIE? A nezpusobovalo ti nahodou HR? Me teda zcela pravidelne, zda se, ze kombinace WA, P+ a multiIE se proste nesnesla..radsi pouzivam PIEPlus, coz je vlastne zcela totozne s multiIE, ale stabilnejsi..ovsem jak sem tak koukal na webu, tak zatim ani posledni beta 1.3 kompatibilni neni..nastesti WM5 nemam Uz z principu by mi to nedalo a multi bych si nevzal..po 10HR za den pri serfovani sem se s nim rozesel ve zlym a malem muj vztek tehdy jeste odneslo pdacko, se kterym sem svihnul o postel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ani jednou, ani dokonce zatuhy na SR. Kombinace WA a MultIE se na Delli snasela velmi dobre...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ani jednou, ani dokonce zatuhy na SR. Kombinace WA a MultIE se na Delli snasela velmi dobre...
    Stastny to clovek, bohuzel Multi asi nema rado znacku Acer, pac sem nebyl sam, kdo kvuli nestabilite presel s Acerem na PIEPlus.. ted je otazka, kdo prijde s upgradem pro WM5 driv...pak by me zajimalo, co by sis vybral
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    U PIEPlus je mi bohuzel znama pouze existence, takze momentalne nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od xkovi
    kombinace WA, P+ a multiIE...
    Je možné, že HR způsobila kombinace MultiIE a Pocket Plus (část pro IE) - mají stejné nebo podobné funkce, takže se to možná navzájem "popralo". Zkus tu funkci v P+vypnout a uvidíš, jak MultiIE půjde. (Nebo používat jen Pocket Plus).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Takze, podle toho, co ctu na webu vyrobce PIEPlus a koukam na screenshoty, tak mi chybi zakladni tri funkce, ktere ma MultiIE:
    1. Scrollovani tahnutim stylusu po obrazovce
    2. Zalozky s okny
    3. Otevreni odkazu do noveho okna na pozadi
    Bez nich to je pro mne trochu nepouzitelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Citace Původně odesláno od "xkovi"
    kombinace WA, P+ a multiIE...
    Je možné, že HR způsobila kombinace MultiIE a Pocket Plus (část pro IE) - mají stejné nebo podobné funkce, takže se to možná navzájem "popralo". Zkus tu funkci v P+vypnout a uvidíš, jak MultiIE půjde. (Nebo používat jen Pocket Plus).
    Kdepak,to bylo prvni,co sem zkousel..nastesti PIEPlus nic neva,ani zaply IE plugin P+
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od beecher
    Takze, podle toho, co ctu na webu vyrobce PIEPlus a koukam na screenshoty, tak mi chybi zakladni tri funkce, ktere ma MultiIE:
    1. Scrollovani tahnutim stylusu po obrazovce
    2. Zalozky s okny
    3. Otevreni odkazu do noveho okna na pozadi
    Bez nich to je pro mne trochu nepouzitelne...
    Vsechny tri funkce ma (ja mel oboji,vim,o cem mluvim),akorat nevim,zda otevreni odkazu do noveho okna umi i na pozadi..nic sem nenastavoval a otviraji se do popredi..
    Jinak pokud bych mel doslova popsat rozdil mezi multiIE a PIEPlus jak ve vzhledu a funkcich,pak je mezi nima rozdil asi jako mezi octavií z roku 1999 a 2000 (pro neznale v 2000 prosla novym face liftingem )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ma zalozky/taby? Tak mi jednu/jeden ukaz. Klasickou zalozku/tab, ne dalsi okno. Ja nechci lezt do menu, chci si jednou tuknout a byt na te zalozce. Ja nejaky pruh zalozek na tech screenshotech nevidel...
    Ma screen-drag? Proc o tom nepisou? BTW Kdyz tam je, jak se vypina/zapina, pokud chci neco z oznacit a zkopirovat? Na screenshotech to opet neni...
    Bez otevirani na pozadi, ktere taky podle screenshotu nema, mi je PIEPlus na nic...

    Ja chci dukazy... Zatim jedine, ktere mam, mi tyhle tri funkce nepotvrzuji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ne, PIEPlus nemá ani taby, ani screen-drag, to otevření okna do pozadí taky ne. Jinak taky sháním nějaký prohlížeč do WM5, nic zatím není

    NetFront - nefunguje ani ve verzi 3.3
    Opera Mini - nefunguje Landscape mod a navíc se otevírá v tý blbý javě
    MultiIE, jak dodáváš, nefunguje
    Minimo - nefungovalo mi ani na WM2k3SE
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Takze zatim jedine dva jsou ftxBrowser a nadstavba z SPB P+... Ach jo... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od JanHavlicek
    Ne, PIEPlus nemá ani taby, ani screen-drag, to otevření okna do pozadí taky ne. Jinak taky sháním nějaký prohlížeč do WM5, nic zatím není
    Priznam se, ze mi neni jasne, co jsou to ty "taby", ale ze scroluju stranky tazenim stylusu KDEKOLI po obrazovce (lze nastavit citlivost atd...), tak za tim si stojim!!! Staci mit stiskle toto tlacitko, viz screen a dragujte si jak chcete
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00102147_screen1_Yen.jpg 
Zobrazení: 41 
Velikost: 22.9 KB 
ID: 3336  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, taby jsou presne to, co se na tvem obrazku zobrazuje nad tim menu (napis: "ce4you.cz :: Pocke")...

    Hm, to by teda meli v Reensoftu pekne na svych strankach zamakat, kdyz tam tyhle vlastnosti v PIEPlus maji, ale nemaji je napsane na webu... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:05
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 10:02
  3. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50
  4. MultiIE 4.0 - konečně pro Windows Mobile 5
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 13:29