Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Ipaq 4700-preblem s WIFI,pomoc prosim

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    14

    ma taky problem,uz viem konecne network key,vlozim ho tam,ikonka wifi mi svieti na zeleno,ale v hornej casti obrazovky nieje symbol pripojenia(stale to akokeby hladalo.Neviete v com je problem.
    Pripojenie je na domaci router
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    Zařízení pravděpodobně neobdrží ip adresu.Zkuste blíže popsak router.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    14

    sorry,ale kde zistim ip adresu routera???a kde ju mam vlozit v mojom pocket pc????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    Spíš se mi jedná o tem router ,třeba adsl router přiděluje ip dle MAC (registrované u isp),potom by zadání adresy ručně nemělo smysl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    Nekolik jednoduchych otazek, ktere napovi:
    Jake zarizeni pouzivas?
    Pouzivas filtrovani mac adres?
    Pouzivas DHCP server, nebo pridelujes ip adresy rucne?
    Nemas zapnuto povoleni jen nekterych ip adres na zarizeni?
    Mas zapnuto nejake kodovani napr wep, wpa...)?
    Vse z toho zpusobi, ze se pda"naoko" tvari jako pripojene, ale neni.
    V pda zkontrolovat:
    Zda je zapnuto dynamicke pridelovani ip viz bod 2)
    Spravne wep nebo wpa klice
    Spravne ip adresy a brana - pozor na preklepy
    Obcas i kdyz je vse nastaveno, pda se nepripoji, zkusit soft reset.
    To je prozatim snad vse, ted je na Vas, co zjistite a ja nebo nekdo z kolegu se pokusi poradit dale.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    14

    diky,uz to bezi v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 18:49
  2. Moc velkej problem s wifi na PL 710...prosim pomoc?!?!
    Od fbrunato v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 18:52
  3. Mrtvý iPAQ hx 4700, aneb jak spustím u hx 4700 bootloader?
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 22:11
  4. Hx4700-prosim o pomoc s nastavením wifi
    Od Namornik. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2004, 08:13