Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: filmy PocketDivXEncoder

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    zdravim, mam problem. Na disku mam cca 3gb volne misto, v tom by problem nemel byt, spustim program , dam film nastavim kvalitu a dam prejeti programkem ale program ani nezacne a uz vyhodi hlasku ze soubor byl vytvren ale samo vytvoren neni.Zkousel jsem obe verze ale stale stejne chyba..nevite kde je problem? dikec...BC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od blackchicken
    zdravim, mam problem. Na disku mam cca 3gb volne misto, v tom by problem nemel byt, spustim program , dam film nastavim kvalitu a dam prejeti programkem ale program ani nezacne a uz vyhodi hlasku ze soubor byl vytvren ale samo vytvoren neni.Zkousel jsem obe verze ale stale stejne chyba..nevite kde je problem? dikec...BC...
    Do plánu jsi ho přidal?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    Jj jasne ze jo, pokud se nepletu tak je tam jeste ikonka ktreou po zmacknuti prevede i bez planu..kazdopadne obe verze delali stejnou chybu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Je normalni ze na setave Athlon XP 2400+ 512MB RAM, 250GB Hdd se film konvertuje rychlosti 17fps ?!! Me to pripadne hodne pomale :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od code
    Je normalni ze na setave Athlon XP 2400+ 512MB RAM, 250GB Hdd se film konvertuje rychlosti 17fps ?!! Me to pripadne hodne pomale :?
    Me to pripada na pocitac s procesorem bez podpory SSE2 nerkuli SSE3 instrukci rychle az az...stary AthlonXP proste na multimedia zadnej prebornik nebyl, neni a nebude....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    111

    Da se s timto super softem prevest film s titulkama s podporou CZ? Mam verzi 0.5.3.0. Prace s nim je super, ale ty titulky bez CZ jsou k nicemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Pro nastavení korektního zobrazení "nabodeníček" v titulkách je potřeba před převodem. Kliknou na tlačítko napověda a v pravo dole CP: latin2 přepnout na cp1250
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od code
    Je normalni ze na setave Athlon XP 2400+ 512MB RAM, 250GB Hdd se film konvertuje rychlosti 17fps ?!! Me to pripadne hodne pomale :?
    Me to na celeronu 1,8GHz a 256mb s 200gb diskama chodi aji 50fps, takze si myslim ze to de dost pomalu:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jenze Celeron ma SSE2 instrukce, tot cele
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PocketDivxEncoder
    Od romanx v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 97
    Poslední příspěvek: 19-02-2006, 19:06
  2. PocketDivXEncoder 0.3.51 RC11
    Od Clemenza_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 14:37
  3. PocketDivXEncoder Pomoc!
    Od jozee v sekci Multimédia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 20:12