Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 16 z 16 PrvníPrvní ... 6141516
Zobrazené výsledky: 226 až 233 z 233

Téma: Zkušenosti s LOOX N500 GPS?

  1. #226
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    Doplnil bych jen, že může běžet vždy jen jeden GPS program. Zkontrolovat raději v Start/Nastavení/System/Paměť/Spuštěné programy.Také nasmí byt zaškrtlý přenos infraportu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #227
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    2 HUgo.j: nemáš tak docela pravdu. Běžet jich může paralelně víc (na WM5)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #228
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    Nebudu se s nikým přít, ale teď jsem to zkoušel na N560 a funguje mi vždy jen jeden GPS program. Zkoušeno na TomTom5, iGO, GPS locator a ještějeden jednoduchej GPS prográmek. Také jsem tu četl, že by to mělo fungovat pod WM5 s více programy. Asi to mám špatně nastavené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #229
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    34

    Mě jich jde taky víc. LOOX520 WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #230
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    2 HUgo.j: taktak, máš to špatně nastavené ..

    Ale třeba tomtom mi taky nejde. Určitě mi funguje Oziexplorer, Smartmaps, GPStuner, Vitonavigator, GPSdash.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #231
    ppetta
    Guest

    Dík za radu,už jsem to rozchodil.Přiznávám,jsem počítačovej analfabet
    A když už byla řeč o tom tomu,dynavixu,nebo smartmaps- dá se to někde sehnat,aniž bych za to platil takový peníze který za to chtěj oficiální prodejci?? Nebyl by někdo ochotnej za nějaký rozumný peníze nechat mi jeden z těchto programů zkopírovat??(jestli to teda vůbec jde) Dík Petr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #232
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od ppetta
    Dík za radu,už jsem to rozchodil.Přiznávám,jsem počítačovej analfabet
    A když už byla řeč o tom tomu,dynavixu,nebo smartmaps- dá se to někde sehnat,aniž bych za to platil takový peníze který za to chtěj oficiální prodejci?? Nebyl by někdo ochotnej za nějaký rozumný peníze nechat mi jeden z těchto programů zkopírovat??(jestli to teda vůbec jde) Dík Petr.
    Ježišimarjáááá, tohle až objeví administrátoři, tak bude mazec.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #233
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vis co.. cesky lidi jsou vychcany Oni uz to neberou ani jako neco nezakonyho Proste proc nekrast, kdyz se za to netresta

    OT smazat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 16 z 16 PrvníPrvní ... 6141516

Podobná témata

  1. LOOX N500 - heslo po HR
    Od anrousek v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2010, 14:53
  2. Autonabíječka na LOOX N500
    Od Jirka-CZ v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 19:33
  3. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 13:29
  4. Acer n50 / Loox N500
    Od kmato v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 11:13
  5. Nastavení GPS u Loox n500
    Od RychJ_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 16:24