Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 16 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 233

Téma: Zkušenosti s LOOX N500 GPS?

  1. #61
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od S474N
    Ted jsem uplne ciste nahodou na webu SunnySoftu narazil na toto:

    Mám zařízení postavené na operačním systému Windows Mobile 5 s lokalizací Sunnysoft InterWrite 9 PRO a mám problémy se zpomalením systému.
    Snažili jsme se optimalizovat systémové knihovny tak, aby nedocházelo na zařízeních, která jsou postavena na operačním systém Windows Mobile 5 ke zpomalení při práci s MUI satelitními knihovnami.

    Řešení poskytuje patch, který optimalizuje některé systémové knihovny.

    Stažený soubor je třeba dekomprimovat, poté nakopírovat "cab" soubor do PDA a tam ho spustit, poté PDA restartovat. Po novém spuštění PDA by měl být výsledek okamžitě opticky zpozorovatelný.

    Patch je k dispozici ke stažení zde

    http://www.sunnysoft.cz/faq_odpoved.php?id=119

    Ze by to mohl byt nas problem s GPS ?
    Už si to zkusil ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Já s GPS nemám jediný problém...

    Ale problém mám s připojováním k PC někdy se mi nechce vůbec připojit a synchronizaci mi provedl jen při uplně prvním připojení,pak to háže chybu...

    Neví někdoco s tím? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    A ještě jedna věc,nevíte proč mi to hodilo kontakty jen jména bez tel. čísel co mám v outlocku pod "jiné" ?
    Dají se tam dostat tel. čísla i z něčeho jiného než z outlocku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od S474N
    Ted jsem uplne ciste nahodou na webu SunnySoftu narazil na toto:

    Mám zařízení postavené na operačním systému Windows Mobile 5 s lokalizací Sunnysoft InterWrite 9 PRO a mám problémy se zpomalením systému.
    Snažili jsme se optimalizovat systémové knihovny tak, aby nedocházelo na zařízeních, která jsou postavena na operačním systém Windows Mobile 5 ke zpomalení při práci s MUI satelitními knihovnami.

    Řešení poskytuje patch, který optimalizuje některé systémové knihovny.

    Stažený soubor je třeba dekomprimovat, poté nakopírovat "cab" soubor do PDA a tam ho spustit, poté PDA restartovat. Po novém spuštění PDA by měl být výsledek okamžitě opticky zpozorovatelný.

    Patch je k dispozici ke stažení zde

    http://www.sunnysoft.cz/faq_odpoved.php?id=119

    Ze by to mohl byt nas problem s GPS ?
    Tak sem to nainstaloval,zítra odskouším....A povím,jestli se něco změnilo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od RychJ
    Už si to zkusil ?
    Ne, mam totalne vybite PDA a kabel navic i doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Tak uz se mi to konecne podarilo rozchodit ukazuje 10-12 satelitu.
    S tou synchronizaci a pripojenim k pc nemam nejmensi problen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od LOOX 710
    Tak uz se mi to konecne podarilo rozchodit ukazuje 10-12 satelitu.
    S tou synchronizaci a pripojenim k pc nemam nejmensi problen.
    Už mi to taky synchronizuje,ale pořád tam nemůžu dostat tel. čísla...Mám tam pořád jen jména v kontaktech...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Tak jsem přišel z mrazu, ztuhlej jako drozd a naštvanej jak... Moje poznatky :

    Nainstaloval jsem patch, restartoval, ale :

    GPS Locator má v grafu 4-9 satelitů, ty zelené štráfky, ale hlásí dostupných 0.

    GpsTuner : Má v grafu satelitů viditelných 10-12, ale pouze jako modré (viditelné) ale žádný není zelený (využívaný).

    Vito Navigator II : GPS vidí, ale nemá od ní žádné informace, ručička ani koordináty se ani nepohnou.

    GPSDash a BeeLine jsem už ani nezkoušel.

    Přitom ráno jsem s Dynavixem dojel až před práci.


    Tak fakt nevím (( Nastavení GPS na portu 8, rychlost zkoušena na 9600 - 57600, ale nic. Soft. port vypnutý, stejně tak infra.

    Víte někdo radu? Jediné moje štěstí je, že 520 mám na recenzi a jinak používám svou 718tku a I-Tec 339. Tato kombinace naštěstí šlape jak má.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    14

    Mám n500 s Tomtomem a Smartmaps, instaloval jsem ten sobor ze Sunnysoftu, ale je to pořád stejné. Pro navigaci v autě je to perfektní - na cca 500 odježděných kilometrech převážně v horách jsem měl cca. 5 malých chyb, ale když jdu pěšky, tak je to bída. Pokud někdo přijdete na to v čem je háček budu vděčný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Ještě mě napadá, že udělám HR a nainstaluji jen nějaký ten GPS soft. Žádnou lokalizaci, nic... Ale že by se mi do toho chtělo, to se říct nedá Nechcete to někdo zkusit za mne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    To by bylo zajimave zkusit. Taky jsem si dal patch a vubec zadnou zmenu jsem nezpozoroval. Kdyz zapnu PDA, tak vzdycky trva par sekund nez muzu na neco zacit klikat, uplne me to pripomina, jako kdyby se PDA 'probouzelo'. Taky vam to dela ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Tohle mi to nedělá. Můžu klikat hned. Jak dlouho musíš čekat? To co mi oproti 718tce přijde hodně divné, že po soft resetu čekám cca minutu, než naskočí, Hodně dlouho je tam ta úvodní (u mne horská) obrazovka, někdy s hodinami někdy bez. Je to tím, že je tam pomalejší procesor a WM5? Naběhnutí 718tky po SR je mnohem svižnější. Ještě k tomu HR. Chtěl jsem ho dělat, ale ačkoliv jsem držel tlačítko vypínání a přitom dělal SR stylusem, tak HR proběhl nějak divně. Cca 5 minut svítila jen ta "horská" obrazovka. A nic. Pak jsem udělal SR, LOOX naběhl, ale se softem. Pouze čas byl nastaven na 1.11. a některá systémová nastavení (např. rychlost procesoru) byla na default, místo původního nastavení Turbo.

    Dnes jsem zase jel do práce autem (velká legrace), tam GPS locator naskočil a ukazoval 9 využitelných satelitů (i přes sklo v autě), Dynavix i Vito Navigator fungoval tak jak má. Ručička u VitoNavigatoru se hýbala plynule, souřadnice se měnily. Prostě zase ok. Tak nevím.

    Co u vás nového?

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Mam takovy dojem, ze za to muze prave SBP Pocket Plus, ve kterem mam ikonky a ty to asi brzdi.

    Presne jak pises, pokud se jedna o pohyb v aute, tak naprosto super, ale jakmile se jedna o pesi chuzi, tak jako by se zasekla :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Jestli myslíš tu Tvou prodlevu při zapnutí, tak tím to asi nebude. SPB Pocket Plus 3.0 mám a nedělá mi to. nebo myslíš ten můj pomalý start po SR?

    Zkusím si dnes zajít na oběd pěšky, zadám souřadnice a uvidím. Už se mi o tom zdá )

    Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Prodleva pri normalnim zapnuti. Pri SR je samozrejme prodleva umerna WM2005, takze tomu se nedivim.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 16 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LOOX N500 - heslo po HR
    Od anrousek v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2010, 14:53
  2. Autonabíječka na LOOX N500
    Od Jirka-CZ v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 19:33
  3. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 13:29
  4. Acer n50 / Loox N500
    Od kmato v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 11:13
  5. Nastavení GPS u Loox n500
    Od RychJ_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 16:24