Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 16 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 233

Téma: Zkušenosti s LOOX N500 GPS?

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Me se objevila nasledujici vec - kdyz PDA vypnu a rano ho chci zapnout, tak tlacitko ON/OFF vubec nereaguje. Zkousel jsem i ruzne kombinace tlacitek, napojeni na nabijecku, ale nic. Musim udelat reset a potom je vse ok. ZKousel jsem aktivovat zamek klavesnice v Nastaveni - chtel jsem predejit treba stisknuti a drzeni tlacitka v pouzdru, ale situace se opakuje. Dalsi veci je, ze tak 2x denne najednou system zacne ukazovat, ze neni vlozena zadna pametova karta. Pokud ji vyndam a znovu vlozim, tak je vse ok.

    Ma nekdo podobne zkusenosti? Myslim si, ze tam asi bude kolidovat nejaky ze softwaru, jenze jich tam mam tolik, ze nevim, ktery to muze delat. Existuje nejaky soft, ktery vypise vsechny programy aktualne nactene a spustene ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Tak to ti hned poradim delalo mi to take. A je to SW Spb Pocket Plus 3.0 odinstaloval jsem ho a neni problem. Jen me stve ze ho tam nemuzu mit. Ale uzil jsem si s tim take pekne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    Jo tak s tím vypínáním mi to dělá taky a kolegovi, který si looxe n500 kupoval se mnou také. Myslím, že to dělá když vypnu TT5 a pak hned PDA. Také se mi stává že se mi sám vypnutý vybije, když ho třeba den nezapínám. To možná dělá Pocket PC Battery Pack 5.2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Machal_ce4you
    Guest

    Tak SPB Pocket Plusem to nebude - ten nainstalovaný nemám a občas zapnout mi ta moje N500 taky nejde...(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Co máte pořád za problémy? : Mě fachá naprosto v pohodě všechno....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Rovnez nemam nejmensi problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    ME to delalo odistaloval jsem ten SW a beha to jako vitr. Tak to netusim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Muze me tu nekdo potvrdit, ze opravdu ma SBP Pocket Plus a jede mu to OK? Ja totiz prave podezreni na nej prave mam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Jinak jeste dalsi veci je, ze GPS vcelku pomalu "refreshuje" pri chuzi. V aute je vse naprosto ok, ale jakmile jde clovek po pesine v lese a dohledava pri Geocachingu cache, tak se pristroj jakoby zasekne a vubec nezobrazuje aktualni polohu.

    S tim souvisi dalsi dotaz, jakou mate nastavenou rychlost GPS v systemu ? Ja kdyz dam vice nez 9600, tak maji programy velke problemy se spojenim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Problem se zasekavanim GPS pri chuzi muzu potvrdit. Kdyz jsem to dal do auta tak bylo vse OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od HUgo.j
    Jo tak s tím vypínáním mi to dělá taky a kolegovi, který si looxe n500 kupoval se mnou také. Myslím, že to dělá když vypnu TT5 a pak hned PDA. Také se mi stává že se mi sám vypnutý vybije, když ho třeba den nezapínám. To možná dělá Pocket PC Battery Pack 5.2.
    Tak tohle přesně s tím vytuhnutím a vybitím baterie když je jakoby vypnutý mě dělalo MDA2. A měl jsem na něm taky TomToma. Do dnes jsem nepřišel na to proč a čím to bylo. Pak pomohl jen HW reset a znova instalace systému. Jinak to nešlo probudit. Zajímavé...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Mate uz nekdo externi antenu na N500 ? Ja tu mel jeste jednu z dob Nemerixe, ale bohuzel ma N500 jiny konektor. Zajimalo by me, zdali s ni dochazi nejake zlepseni pri chuzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od S474N
    Muze me tu nekdo potvrdit, ze opravdu ma SBP Pocket Plus a jede mu to OK? Ja totiz prave podezreni na nej prave mam.
    Opravdu se tento soft v n 520 nechova korektne dohnal mne az k trojhmatu cize HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    No me se od te doby chova PDA v pohode, je to zvlastni. Mozna za to muze ten jejich "Safe mod". Spise me stve ta GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Proč Tě štve ta GPS? Přijde Ti, že má menší citlivost?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 16 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LOOX N500 - heslo po HR
    Od anrousek v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2010, 13:53
  2. Autonabíječka na LOOX N500
    Od Jirka-CZ v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 18:33
  3. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 12:29
  4. Acer n50 / Loox N500
    Od kmato v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 10:13
  5. Nastavení GPS u Loox n500
    Od RychJ_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 15:24