Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 16 PrvníPrvní ... 513141516 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 233

Téma: Zkušenosti s LOOX N500 GPS?

  1. #211
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    18

    Sucastou navigacneho softveru IGO sa da nastavit ci sa pouziva navigacia pri chodzi, vo vozidle. Zrejme touto funkciou, riesia problem, ktory ma FSC pocas chodze. Zatial nemam PDA ale planujem FSC 560. Myslite, ze to bude dobra kupa?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    petron: myslim si, ze neprohloupis. Ja vystridal uz hodne PDA, ale protoze ho pouzivam vyhradne na navigaci a geocaching, tak jsem zaparkoval u N500 (hned jak vysla na trh) a jsem do ted maximalne spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    18

    Mne osobne tam chyba uz len graficky akcelerator ako je v Dell Axim 51v a VGA vystup Ale ten procesor by snad mohol stihat video v plnom rozliseni... Ale ta spotreba potom. Je regulovatelny vykon procesora? Ale na strane druhej mam moznost zohnat IGO mapy slovenska takze som happy. Myslis, ze 17400Sk s DPH pripadne s kompletnou sadou do auta za 19400Sk je dobra cena? Z ciech by to nebolo lacnejsie? Este ma zaujima kvalita displeja FSC 640x480 . Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214

    elo elo je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    17

    Jde u Looxe 500 zálohovat na SD kartu? Nikde to nemůžu najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    elo: zalezi na pouzitem software, coz si vubec neupresnil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Vždyť FSc dává do zařízení svůj backup mannager a ten umí zálohovat na kartu.. Jinak Sprite Backup umí zálohovat třeba do PC.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Nevim jak Vy, ale ja jsem Backup manager jsem k N520 nedostal. Koupil jsem si BM od Sunnysoftu ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218

    elo elo je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    17

    díky, použil jsem sprite backup
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    36

    Nebo použij SBP Backup taky slušný soft.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    milosh_
    Guest

    Tento tyden se snad uz taky stanu majitelem N500, tak doufam ze na vas nebudu mit moc dotazu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    To kromě daewooclubu budeš prudit ještě tady ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Pro vsechny majitele N5x0 - zajimavy softik na upravu parametru vestavene GPS se zacal probirat tady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    milosh_
    Guest

    Docente, tvuj komentar jsem nepochopil

    Jinak nevim kde se zeptat, ale hledam obdobu winampu a bsplayeru i pro PDA, nevite nekdo o necem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    ppetta
    Guest

    Mám looxe n500 a mám trochu problém s rozeběhnutím gps.Po spuštění mi samostatný gps najde v pohodě dost satelitů na určení souřadnic ,ale když si spustim mapu (pocket kim),tak jí mám opravdu jen jako mapu,protože poloha se mi na mapě nikde neobjeví a program mi ukazuje že o žádnym satelitu neví.Zkoušel jsem i nějaké freewarové nemapové gps programy,ale taky marně-gps mi hlásí že našlo kolem 7-9 satelitů,ale program k dispozici žádný nemá.Zkoušel jsem všechny možný i nemožný kombinace hardwarovejch a softwarovejch portů,přenosových rychlostí,ale marně.Nevíte někdo co s tim mám provést aby mi to aspoň jednou ukázalo polohu na mapě??? Už mě nebaví hledat a dopočítávat polohu na turistický mapě podle souřadnic z napůl fungující gps. dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    ppetta:nazyvat PocketKIM mapou ci navigaci chce opravdu davku drzosti . Porid si radeji neco poradneho - TomTom, SmartMaps, Dynavix, Be-On-Road apod.

    Pro jistotu ti zde taky davam HW nastaveni:
    COM8
    9600 baudu

    Dle meho nazoru to nemas spravne nastaveno.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 16 PrvníPrvní ... 513141516 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LOOX N500 - heslo po HR
    Od anrousek v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2010, 13:53
  2. Autonabíječka na LOOX N500
    Od Jirka-CZ v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 18:33
  3. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 12:29
  4. Acer n50 / Loox N500
    Od kmato v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 10:13
  5. Nastavení GPS u Loox n500
    Od RychJ_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 15:24