Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Zobrazení aktuální polohy na obrazovce dnes

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    11

    Prosím o radu, zda je možné využívat u MDA Compact službu Eurotelu, která zobrazuje název města nebo místa, kde se zrovna nacházíte. Chtěl bych, aby se to zobrazovalo na obrazovce Today. Jde to nějak zapnout nebo existuje nějaký prográmek, který to umožňuje? Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Myslim, ze to umi PocketMax phoneAlarm vubec jeho plugina do Today je pro XDA jedinecna...na jednom miste vse co se tyka komunikace i stavu komunikatoru, monitoruje tebou provolany cas a pri nastaveni tarifikace pochopitelne i vydaje, upozornuje na dosle smsky i maily, prosvihnute hovory vcetne zobrazeni numera event. kontaktu, umi profily lepsi ne ZenPhone (ja vim, ten je zadara), vytvari skupiny kontaktu atd. atd. atd. je hezky skinovatelny na libovolne gusto, ne nadarmo je ve sve kategorii finalistou zde odkazovane award pocketmag.com (kterou vyhral nepochopitelne Skype, ktery pomineme-li, ze je zadara, je zatim na PPC jen syrovou betou....)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Myslím, že toto neumí - aspoň já si toho během svého zkoušení tohoto programu nevšimnul...

    ZDenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    asi len ho napisat !!!!

    A co tak GPS ??!!

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ve phone alarmu je Location Service zobrazujici Cell ID na ktery jsi konektly
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Na tydle strance http://b.t.s.cz/web/?page=main&nc=1 pak muzes dle svych zaznamenavanych CellIDs nastavit prirazeni k lokaci v setupu Local Service phoneAlarmu... a....voila. Akorat delat to rucne pro celou republiku bude asi opruz, nicmene nemozne to neni, treba je utilita, nevim, internet bolsoj gugl mogucij hledej smudlo. Jinak ja mam taky GPS....

    Jeste kdybys nemohl najit Location Service, tak je v Addon, pri pouziti toho webiku nezapomen na vyber svyho operatora. Stejna hodnota CellID ruznych operatoru znamena zcela jinou BTS klidne na opacnych koncich republiky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Hodiny na obrazovce Dnes
    Od Martincca_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 14:18
  2. Mizeni pluginu na DNES obrazovce. (MDAc)
    Od blackdot_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 11:57
  3. MDA II - Zobrazení nepřijatých hovorů na obrazovce dnes
    Od birkoff_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-05-2004, 09:50
  4. Aplikace na obrazovce DNES
    Od Banana_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2004, 06:32