posledni dobou me desne vytaci, ze nefunguje zadavani ve formatu "ce4you.cz" ale jen "WWW.ce4you.cz", jestli si dobre vzpominam, tak kdysi fungoval i ten format bez www. Neslo by to zas obnovit? Nesnasim ty tri pismenka navic(
posledni dobou me desne vytaci, ze nefunguje zadavani ve formatu "ce4you.cz" ale jen "WWW.ce4you.cz", jestli si dobre vzpominam, tak kdysi fungoval i ten format bez www. Neslo by to zas obnovit? Nesnasim ty tri pismenka navic(
Ja osobne tuknu na "domecek" a nejaky pismenka me je abso sumak.
... jestli te to tak frustruje, tak te skutecne lituju. Kdyby ce4yuo.cz byly tve oblibene stranky, dost by ti to usnadnilo praci s vypisovanim :-).
Nebude jednodušší si uložit si požadovanou adresu do záložek? Tedy pokud už nemáš nastaveno ce4you jako domovskou stránku. BTW. a pokud jsi na PDA, tak bude lepší používat mobile.ce4you.cz![]()
Na PC, ntb i PDA zalozku mam, lec nechodim sem jen z tehle stroju, Vcera jsem se nastval, bo sem lezel u ntb a nechtelo se mi smatrat po touchpadu....
Ale co se tyce toho formatu, je to jisty standard - stejne jako, ze ilustracni fotka nebude 2MB. Zkuste si to na jinych serverech, uvidite, ze to pujde i bez toho www (coz uz je imho takovy prezitek)
Spis se divim, ze drive (imho tak pred pul rokem) to slo a ted to jde. Spis jen vznasim pripominku, jak ce4you zlepsit
no...mam takovej pocit, ze kdyz zacnes psat treba jen "ce4...", tak ti www.ce4you.cz vyjede jako navrhovana moznost.![]()
Vyzkouseno v ie i ve firefoxu
A taky neni proble si at zastupce na plochu a priradit mu klavesovou zkratkuPůvodně odesláno od CommanderZ
EDIT: Sorry za druhy prispevek, dal jsem citovat misto Editops:
copy that pod to bych se podepsal..jsem presne takovy a dost me tyhle zakladni veci vytacej pokud nefungujouPůvodně odesláno od hrtak
Ve Firefoxu to funguje bez problemu bez zadani www stale. V IE ne.
Taky standardem je klavesova zkratka: CTRL+O