Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Padání PocketKim - kolik potřeba volné paměti?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    36

    Tak jsem dnes nainstaloval pár nových prográmků (mezi nimi trochu nevyzpytatelný HandyShortcuts) - a zbylo mě jen 10MB paměti pro spuštěné programy a PocketKim mi teď při práci padá - prostě se sám exitne. Souvisí to nějak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    10 MB nestaci, nektere programy vyzaduji tak 30-50 MB - hlavne navigacni

    25 a vice je OK
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    PocketKim jsem bez problémů spustil a provozoval na MDA1.Paměti jsem měl k dispozici pouhých cca 8MB a zcela bez problémů.Systém byl naprosto stabilní.
    Musím ovšem dodat,že jsem nepoužíval GPS,ale program jsem měl dlouhodobě spuštěn jako náhradu papírové mapy.
    Tipnul bych to na nesnášetlivost s jinou aplikací-hrou.Zkus odstranit postradatelný software a popř.instalovat PocketKim znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    Mě osobně PK spadne také, úplně nahodile a jen občas (málokdy). Mám verzi 3.4.7. Volné paměti mám relativně dost 20+ MB pro spuštěné programy
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    Mam hx2750 s WM2003SE a PocketKiM vo verzii 2.9. Od urciteho casu mam problem, ze PK nevie citat data s GPS jednotky a neda sa korektne ukoncit cez Soubor a Konec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Me take KIM najednou neumel spolupracovat s externi BT GPSkou. Problem byl v tom, ze jsem nejakou domu pouzival Be On Road, ktery umoznuje zmenit "komunikacni protokol", ci co to vlastne je. Takze v BORu jsem z klasickeho EMEA nastavil SIRF a v tu chvili se KIM nebyl schopen prepojit (nebot GPSka komunikovala v SIRF, coz KIM zrejme neumi).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kolik máte volné paměti? - HTC Album cache
    Od Johnny83_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-03-2010, 00:56
  2. Zobrazeni volne pameti v Dnes
    Od 1lomeno3 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 16:41
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-09-2005, 10:57
  4. Zobrazení stavu baterie, volné paměti a pamětové karty
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-02-2004, 23:30