Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 48

Téma: Nedostatky PocketKim CZ Pro

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jo otom žádná že je to předpotopní výtvor,ale nějak si ten nákup musím ospravedlnit.Tak mi nekažte radost...:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od sh0tek

    NEUMI U-TURN!!!! v praze pokud prejedete odbocku, tak vypocita novou trasu treba 5km obloukem, misto aby vas vratil tech 100m spatky do vedlejsi ulice.
    To je hold tím, te PK neumí navigovat z místa na místo,ale z křižovatky na křižovatku a to jí ještě musí mít jako křižovatku.
    Citace Původně odesláno od sh0tek
    Tak zatim vse, ale verim ze PK me jeste nejednou prekvapi
    Btw. nevi nekdo jak (cim) se tipaj obrazovky na PPC? Poslu dalsi pikosku PK, to se neda popsat, to musite videt (a slyset)
    Nevím jestli to v PPC vůbec jde. Řeším to připojením notebooku s nainstalovaným a spuštěným Remote Display Control, který musí být spuštěný i PPC a pak klasicky kopíruji přes klávesu "Prt Sc". Ten Remote Display Control najdeš tady v sekci Freeware.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Václav Endler
    Řeším to připojením notebooku s nainstalovaným a spuštěným Remote Display Control, který musí být spuštěný i PPC a pak klasicky kopíruji přes klávesu "Prt Sc". Ten Remote Display Control najdeš tady v sekci Freeware.
    No jo, to mi v terenu asi moc nepomuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    38

    Zdravím,
    píšete tad, že TT má v poslední verzi solidní Moravu. Nějakou poslední verzi jsem dostal do ruky a toto tvrdit nemohu.
    Můžete si prosím najít na severní Moravě město Havířov, nejen že zde bydlím, ale toto město má cca 90 000 obyvatel a já tam viděl pouze hlavní cestu, což věřte tady, máme více. Zkuste to najít a dejte vědět, jak je to podrobné ve vaší mapě.
    Díky Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od marfig
    Zdravím,
    píšete tad, že TT má v poslední verzi solidní Moravu. Nějakou poslední verzi jsem dostal do ruky a toto tvrdit nemohu.
    Můžete si prosím najít na severní Moravě město Havířov, nejen že zde bydlím, ale toto město má cca 90 000 obyvatel a já tam viděl pouze hlavní cestu, což věřte tady, máme více. Zkuste to najít a dejte vědět, jak je to podrobné ve vaší mapě.
    Díky Martin
    Asi chyba lavky (nebo verze mapy ), DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map ve verzi 632 vypadá výřez Havířova asi takhle :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    38

    OK, díky moc, přesně něco takového jsem měl na mysli... Asi opravdu špatná verze mapy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    Zhruba minutu po zapnutí PK se mi na displei zobrazi "Unable to set to set time out parameters" a PK zamrzne.Může mi někdo vysvětlit o co jde?Přidam ještě screen.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od sh0tek
    No jo, to mi v terenu asi moc nepomuze
    Interwrite od Sunnysoftu má vedle klávesy "Space" klávesu s okem a to je na snímání obrazovky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    87

    Taky se vam stava,ze PK 3.7.4. obcas keca?Nekdy mi napr. hlasi "za 200 metru vpravo",ale je to jenom 100 m,max 150.Nesedi mi ani aktualni rychlost.Pri 90 km/h na tachometru mi PK ukazuje 80.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od BADMOPAR
    .Pri 90 km/h na tachometru mi PK ukazuje 80.
    Nemyslim si, ze by rychlost byla vypoctena spatne, spise bych usuzoval na vadny tachometr. (Nejlepe se zvysi rychlost vozidla natazenim pruzinky v tachometu, ze? )
    Pro vylouceni chyby PocketKIMu doporucuji zkusit porovnat rychlost udanou tachometrem s rychlosti udanou GPS v jinem programu - treba VisualGPS, ten je, myslim, free.

    Co se tyka hlaseni pred krizovatkou, tech par metru muze byt zpusobeno i zpozdenim hlasoveho vystupu - pri vyssi rychlosti to dela asi dost metru ...
    Mne vic vadi, ze hlasi, ze mam odbocovat, i kdyz jedu krizovatkou vlastne rovne, ale pritom jen trochu menim smer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    PK mi vzdy take ukazoval max. 80km/h (jine programy to ukazuji spravne) a nestihal. Trasy pres 200km (vetsinou jsem potreboval pres 300) byly uplna tragedie (moc pomale), takze uz radeji pouzivam TomTom, i kdyz mi na nem vadi, ze se neda vypnout to priblble automaticke zoomovani :-(, ale zas ma novejsi mapy ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    25

    Ty odchylky tam jsou a nejspíš i zůstanou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Zdravíčko,
    ono je otázka kde je ta odchylka, protože když jedu okolo stacionárních radarů (takovejch co ukazujou kolik právě jedeš) tak rozhodně blíže je PK než tachometr. Na příklad PK = 50 km/h tachometr cca 53 km/h a radar 49 km/h
    To: Vladas mám MDA III stále zapnuté GPRS, PK na kartě a není problém, hledej jinde :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jo presneji rychlost opravdu ukazoval, ale jen do tech 80-ti km/h a max. tech 80 i kdyz jsem jel treba 110.
    GPS s GpsGate mam na Yakumo DeltaX take porad zapnute a s GPS nikde problem nemam, ale problem je, ze PK je celkove na ty trasy nad 200 km pomaly a neni to asi tim, ze mam CPU jen 312 MHz.
    Nekdo psal, ze to snad delaji jen trasy ze Severnich Cech (coz se mne tyka), ale overeno to nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Zdar, Děčín je taky město na severu Čech, jezdím prakticky po celé ČR a že by mi někdy PK ukazoval 80 Km/h při rychlosti evidentně vyšší se mi ještě nestalo. Mám MDAIII CPU 400 MHz a před tím 200 MHz (MEDION),ale starší verzi PK taky bez problémů. Zkus zavolat do TRANISU.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Závady, nedostatky MIO A701
    Od rady4_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 26-02-2008, 18:08
  2. MDA Vario III - nedostatky, které je třeba odstranit
    Od salvator_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 20:31
  3. Qtek 9100 problemy a nedostatky
    Od prodata v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 10:30
  4. PocketKim
    Od Chuck v sekci PocketKiM
    Reakcí: 170
    Poslední příspěvek: 18-02-2005, 20:39
  5. Nový PocketKim???
    Od Hanys_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 10:03