Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: TomTom Navigator 5.1 a Windows Mobile 5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    43

    Ahoj ve fóru, jsem tu nováček a prosím o pomoc.
    jsem majitelem MDAIII, a TOMTOM5+upgrade na 5.1 v WinMobile 2003 SE fungoval bez jediného problému. Nechal jsem se unést, a přešel na WM5-ky...
    Po úvodní radosti přišlo zděšení, že nic nefunuje...ale po aplikací všech patchů začínám být spokojen. Ale při instalaci TOMTOMA5 hlásí chybu "setup.exe". Asi problém s Aktivesyncem 4.1.0. poradí někdo jak na to? Děkuji za každé info

    Ještě, jsem zkusil nakopírovat celo instalaci do My dokuments, a zkusil instalovat jednotlivé caby...a hodilo to hlášku, že: instalace ttn.cab se nezdařila
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    1

    Mám úplně ten samý problém. Dokonce mám VM5.0 aktualizovány na Crossbow beta 1
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    43

    já pro úplnost WM5, ROM 5.03.02 WWE
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    jj, instalace přes setup.exe není možná, ale ty caby musí chodit, já instaluju pokaždý z cabů bez chyby, zkus je zkopírovat znova, nebo něakm jinam nebo to třeba nainstaluj jinam, musí to chodit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    43

    Tak jsem TOMTOMa nerozdejchal...ty WM5 jsou ještě moc syrový
    Downgradnul jsem zpět na WM2003SE, ROM 1.42.00 WWE...a vše šlape super
    for wachy: zkus WM2003SE, ROM 1.42.00 WWE, radio 1.13.00,
    BT 1.0.0 Build 3900:yes:
    a na WM5 určitě dočasně zapomeneš...já osobně jim dávám tak 2 - 3 měsíce,
    a určitě už to bude o něčem jiném, zatím jenom patche, patche...a stejně to není ono...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    74

    Instalace TomTom5 do Looxe 520 proběhla ůplně bez problémů přes Activesync
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ten ttn.cab už byl přímo 5.1 nebo starý 5.0 ? Jestli starý 5.0, tak to může být tím, jak říkám, já mám ttn.cab přímo 5.1 a jede na WM5 docela v pohodě (kromě mých problému s hlas. navigací, ale to je jinej problém)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    43

    ten ttn.cab byl 5.1, a nakonec se mi ho podařilo nainstalovat ( i ostatní..gps..), ne z my dokuments....ale přímo z rootu(WM5), TOMTOM najel...ale při základní konfiguraci jsem dosel k volbě mapy...(na kartě mám tu základní s ČR a Italy+map) a TOMTOM spadnul...
    Při dalších pokusech, i po softresetu startoval přímo do volby mapy...zvoleno...a pád programu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Update na 5.21...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Gaz_ce4you
    Guest

    Ahoj Vsichni, nemohl byste mi nekdo podrobneji poradit jak nainstalovat TT5 5.0 na PDA FSC Pocket LOOX N500 s WM5. Moc se v tom nevyznam a normalni instalace nefunguje. Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Zajimave, me i jinym normalni instalace na tomto zarizeni fungovala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    17

    Mám MDA Vario a nejsem schopnej TT 5.1 naistalovat taky. Hned při spuštění mi spadne do Win hlášky, že aplikace TomTom skončila s chybou a skončím
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    ctete i jine diskuze,nejdive naistalovat cab soubory a potom nahrat nejnovejsi verzi 5,21.Ta prepise dva naistalovane cab.Potom to uz pojede
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Mě to šlo na Vario tak, že jsem překopíroval celé dvd s verzí 5.0 na hdd a potom tam nakopíroval upgrade na 5.21 a spustil normání instalaci (setup.exe) a už to jelo, i mapy atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    můžeš to popsat konkrétně?
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 22:05
  2. n35 a TomTom navigator 5
    Od ondral_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 13:48
  3. Tomtom 5 navigator
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 21:06