Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 173

Téma: Nová verze lokalizace Sunnysoft InterWrite 9

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    kvuli vasemu rozpoznavatku jsem si vyskrabal na jednom miste flek :-( Jako nezkuseny uzivatel zacatecnik jsem si to neuvedomil... Vemte si priklad z tohoto reseni...

    http://cubas.rajce.net/PPC_obrazovky/images/decuma.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od Maaarty
    Třeba u Sunnysoftu vi neco co mi Looxaci nevime. Treba je to prekvapeni a nakonec WM 5.0 pro LOOXe budou :-). Vivat SUNNYSOFT
    V této souvislosti nemáme žádné nové informace, omlouvám se za chybu v popisku k souboru - bylo opraveno.
    Instalátor je určen pro stávající modely (wm2003 a wm2003se) a pro nový model n500 (wm5).
    Prosíme o trpělivost, v souvislosti s novou verzí IW 9 optimalizujeme web, eshop, prodejny, ...
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od zidane
    Citace Původně odesláno od cubas
    jak se tak divam, tak nic moc noveho, co takhle lepsi rozpoznavaci SW psaneho textu?
    Definujte: " lepsi rozpoznavaci SW psaneho textu", co si pod tím máme představit?
    Já bych si představil Transcriber, který umí česky . Block Recognizer je ve verzi od Sunnysoftu překvapivě přesný - nepoužívám ho, ale když jsem ho zkoušel, bylo to pozoruhodné. Ale transcriber je transcriber.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    31

    Rad bych se zeptal, jestli uz jsou nejake indicie, ze je novou verzi vyresen tento problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od nabla
    Rad bych se zeptal, jestli uz jsou nejake indicie, ze je novou verzi vyresen tento problem.
    Dobrý den,

    Analyzovali jsme problém, hledali jsme opravdu "všude možně", bohužel se nám problém nedaří ani nasimulovat. Podrobně jsme analyzovali především souvistosti s "přepínáním klávesnice" a to jsme vyloučili.

    Je třeba upozornit, že daní uživatelé (z diskuse) měli k dispozici betaverze lokalizace, přičemž od té doby se neustále ladili některé komponenty atd. Osobně jsem dohlédnul na kontrolu dosavadního kódu komponent atd. a nebyl shledán v této souvislosti nedostatek. Počkáme si na chování v ostrém provozu, již přes týden je v distribuci ostrá verze pro modely HP a zatím nebyly reportovány žádné problémy.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od zidane
    Je třeba upozornit, že daní uživatelé (z diskuse) měli k dispozici betaverze lokalizace...
    No, nevím, ale jestli mluvíte o mně, já nemám betaverzi, ale plnou verzi IW 8.6 Pro a na Compactu se toho problému nemůžu zbavit.
    Na HX4700 mám nainstalovanou verzi 9.0 a zatím s ní nebyl problém.Počkám na verzi 9.0 pro MDAc a uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Příspěvek se týká verze 9
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud bych se rozhoupal k upgradu k mému Aceru n50, tak jaké vám udám údaje? Verze 8 byla zdarma, a tudíž nemám žádný registrační kód (starší kusy ho měly na CD s lokalizací, ale já už ne). Bude tedy i 9 zdarma, nebo bude pro Acery automaticky za 299,-? Myslím, že mi rozumíte .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zadarmo to urcite nebude, mas moznost si koupit za zminovanych 299 Kc upgrade. Poskytnes par osobnich udaju (jmeno, e-mail), vysku, hmotnost, cislo bot, vysi prijmu, delku pe...eee...to asi ne ), ale hlavne jedinecny vygenerovany identifikator... Vse je hezky popsano zde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Zadarmo to urcite nebude, mas moznost si koupit za zminovanych 299 Kc upgrade. Poskytnes par osobnich udaju (jmeno, e-mail), vysku, hmotnost, cislo bot, vysi prijmu, delku pe...eee...to asi ne ), ale hlavne jedinecny vygenerovany identifikator... Vse je hezky popsano zde...
    Jenže Acery mají specifický registrační název (např. u n50 je to "Acer n50 Handheld"). Vůbec nedostaneš číslo (ačkoli někteří ho k n50 ještě dostali), protože lokalizace pro Acery je automaticky plná verze. Proto není do formuláře co vyplnit. Proto předpokládám, že pokud již nebude verze 9 dotovaná, bude pro Acery stát rovnou 299,- - upgrade podle mě není technicky možný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, to ze je upravena verze 8.6 timto zpusobem, neznamena, ze to bude i v IW9...
    Tzn. ze nainstalujes-li IW9 na Acera, tak bude fungovat stejne, jako na ostatnich zarizenich, tedy bude vygenerovan klasicky registracni nazev...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    No, to ze je upravena verze 8.6 timto zpusobem, neznamena, ze to bude i v IW9...
    Tzn. ze nainstalujes-li IW9 na Acera, tak bude fungovat stejne, jako na ostatnich zarizenich, tedy bude vygenerovan klasicky registracni nazev...
    Snad už nebudu za vola :-). Když nedodám reg. číslo předchozí verze, jak může proběhnout upgrade? Nebude to nová verze? Drahá? Už jsem asi za blbce, ale snad mi rozumíš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    odpovedi beechera mi prijdou dost plane...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tu cubas: Ano jsou, pac jsme si nerozumeli...

    To Johny_G: Jo tak. No to jsme si vazne nerozumeli. Sorry. ops:
    Jinak treba tak, ze Sunnysoft dostane seznam vyrobnich cisel Aceru, ktere sem sly do prodeje pres Aceri pobocku, ktera IW nechala upravit a pribalit, takze sedy dovoz je out. A ty jim to svoje posles a oni si ho zkontroluji... Jak proste, mily Watsone.
    EDIT: To mluvim tedy o tom, jak bych to resil ja...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    30

    Ta lokalizace je bomba!!! Já mám doma MDAčko (asi MDA III, s klávesnicí a otočným displayem) dotažený z německa za 35000 Kč a má Windows Mobile 5. Lokalizace 8.6 moc nepřeložila, ale teď jsem si překopal lokalizaci 9 z nějakýho HPčka tak, že mi potom šla nainstalovat u mě a hle, ona funguje. Koupil jsem si licenci a už mám MDAčko konečně v češtině!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-09-2006, 17:09
  2. Reakcí: 89
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 12:52
  3. Nová verze Sunnysoft InterWrite 8.6 Pro
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 67
    Poslední příspěvek: 28-03-2006, 13:32
  4. lokalizace Sunnysoft InterWrite + iPAQ 3970
    Od r.h_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-09-2002, 09:02
  5. Loox a lokalizace Sunnysoft Interwrite
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2002, 08:04