Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 12 PrvníPrvní ... 9101112 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 173

Téma: Nová verze lokalizace Sunnysoft InterWrite 9

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od JecminekMaselnik
    Citace Původně odesláno od zidane
    Nainstalujte si tedy verzi PRO a vypněte si jak lokalizaci systému tak lokalizaci statickou a budete mít lokalizaci běžící v módu "small", ve které je podle posledních informací start menu v pořádku.
    Fakt! Tak nejak jsem si myslel, ze lokalisace systemu znamena dostupnost klavesnic, takze jsem mel vypnutou jenom statickou lokalisaci.
    Kazdopadne uz funguje defalt recognizer i start menu je v poradku. Diky moc za Vasi trpelivost.
    Rádo se stalo.

    Pro upřesnění:
    Lokalizace Sunnysoft IW Small: podpora zadávání specifických národních znaků prostřednictvím softwarové klávesnice
    Lokalizace Sunnysoft IW Standard: lokalizace standardních systémových součástí (součásti operačního systému)
    Lokalizace Sunnysoft IW Pro: lokalizace standardních systémových součástí + specifických součástí zařízení = lokalizace optimalizovaná na konkrétní zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    kdesi bol spomenuty problem s miznucou ikonou wifi na DELL x51v. Mam lokalizaciu IW 9 a tento problem sa mi uz 2x objavil :-(
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od valdo
    kdesi bol spomenuty problem s miznucou ikonou wifi na DELL x51v. Mam lokalizaciu IW 9 a tento problem sa mi uz 2x objavil :-(
    Máte aktuální verzi z webu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    ... ano, este 9 dni free
    ... verzia IW9 9.1.1.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od valdo
    ... ano, este 9 dni free
    ... verzia IW9 9.1.1.0
    No a jaké je teda chování?
    - ikona zmizí zničehonic, nebo po soft resetu?
    - po soft resetu se zase objeví?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    ... presne tak, zmizne sama od seba, po SR je spat
    ... ale, stalo sa mi to iba 2x aspon co som si vsimnul
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    mam jeden problem, neviem, ci sa tu s nim niekto stretol, ale ja som ho v minulosti uz raz na tomto fore riesil.
    po instalacii PRO verzie IW na MDA Vario mam problem s vytacanim cisel vo formate +421 (42) 4444444, zariadenie vytaca len +421.
    Zariadenie synchronizujem s exchange servrom, takze uvedeny format musim mat zachovany (700 kontaktov v Outlooku)
    dakujem za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od ciselko
    mam jeden problem, neviem, ci sa tu s nim niekto stretol, ale ja som ho v minulosti uz raz na tomto fore riesil.
    po instalacii PRO verzie IW na MDA Vario mam problem s vytacanim cisel vo formate +421 (42) 4444444, zariadenie vytaca len +421.
    Zariadenie synchronizujem s exchange servrom, takze uvedeny format musim mat zachovany (700 kontaktov v Outlooku)
    dakujem za pomoc
    Dobrý den,
    nemáme lokalizaci IW PRO optimalizovanou pro TMO MDA Vario, které je již distribuováno v české jazykové mutaci, pokud jste si tam některou z verzí IW PRO nainstaloval tak se nedivte, že máte problémy, protože lokalizace pro toto zařízení není určena...
    Pokud máte další či bližší dotazy jsem k dispozici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vario na SK je s EN ROMkou...
    Akorat teda nevim, co ten T-M k tomu dava z IW, ze by ten pro QTek 9100? Platim vam T-M vubec za to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od ciselko
    mam jeden problem, neviem, ci sa tu s nim niekto stretol, ale ja som ho v minulosti uz raz na tomto fore riesil.
    po instalacii PRO verzie IW na MDA Vario mam problem s vytacanim cisel vo formate +421 (42) 4444444, zariadenie vytaca len +421.
    Zariadenie synchronizujem s exchange servrom, takze uvedeny format musim mat zachovany (700 kontaktov v Outlooku)
    dakujem za pomoc
    Jinak díky za upozornění, chybičku jsem opravil, oprava se projeví v dalším buildu lokalizace pro Qtek9100...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    no vario sa predava EN romkou v slovenskom T-M, ale myslim, ze nie je problem vymenit tuto rom :-)
    dakujem za opravu
    ako zistim, ze je uvolnena nova verzia?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od ciselko
    no vario sa predava EN romkou v slovenskom T-M, ale myslim, ze nie je problem vymenit tuto rom :-)
    dakujem za opravu
    ako zistim, ze je uvolnena nova verzia?
    Dle data uvolnění souboru ke stažení...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    takže jedine pravidelne si to kontrolovať :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    28

    nemal som cas citat vsetky prispevky, takze mozno budem opakovat co uz niekto riesil, ale mna dost stve ze tato lokalizacia od sunnysoftu neslape na n311 tak ako by mala- potrebujem vyuzivat pdacko s podporou harwarovej klavesnice s ceskoslovenskou diakritikou a nefungovalo to poriadne so starou verziou a nefunguje to normalne ani s novou - akonahle si zapnem podporu hardwarovej klavesnice tak mi prestanu fungovat harwarove tlacitka - a aby to nebolo malo, tak nefunguje normalne ani shift na prepinanie cisel a pismen s diakritikou.. snad sa najde niekto kto sa na to pred vydanim dalsej verzie pozrie
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od popolvar
    nemal som cas citat vsetky prispevky, takze mozno budem opakovat co uz niekto riesil,
    No comment - a od ostatních čekáš, že budou mít čast odpovídat ti na něco, co už tady třeba bylo řešeno : ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 12 PrvníPrvní ... 9101112 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-09-2006, 17:09
  2. Reakcí: 89
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 12:52
  3. Nová verze Sunnysoft InterWrite 8.6 Pro
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 67
    Poslední příspěvek: 28-03-2006, 13:32
  4. lokalizace Sunnysoft InterWrite + iPAQ 3970
    Od r.h_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-09-2002, 09:02
  5. Loox a lokalizace Sunnysoft Interwrite
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2002, 08:04