Je to tady na predesle strance,jdi do nastaveni a mrkni jestli mas nastaveny cesky kodovani!Kdyztak prehod na anglinu a pak zase na cestinu!Nejnovejsi verze by to mela delat sama,ale me to taky obcas blbne!
Je to tady na predesle strance,jdi do nastaveni a mrkni jestli mas nastaveny cesky kodovani!Kdyztak prehod na anglinu a pak zase na cestinu!Nejnovejsi verze by to mela delat sama,ale me to taky obcas blbne!
díky už to maká jak má :yes:
hele lidi ja nemužu do Acera n310 ten TCPMP vubec nainstalovat
jak to
Hm kdyz odmyslime, ze se na 5 mistech ptas na totez, tak jakoupak verzi TCPMP se pokousis nainstalovat?
TCMCP totiz oficialne....skoncil, posledni verze je 0.72RC1, samotny player pak existuje v instalacich pro procesory ARM, SSH a MIPS a ve verzi pro ARM (vsechny aktualni procesory jsou ARM kompatibilni) jeste navic ce2 a ce3. Takze jest obcas problem najit a nainstalovat tu spravnou s prihlednutim k tomu, ze WM5 nebyl ani v seznamu podporovanych OS pro PPC.
Zkus nainstalit
dík už to jede
Jen pro upřesění - to nastavení češtiny v PocketDivXEncoderu (v0.3.60) není nikde pod nastavením, ale v nápovědě...Původně odesláno od duffioso
![]()
Hledal jsem to asi půl hodiny a ze zoufalství jsem se kouknul do nápovědy a ono to tam bylo. :?
A koukám že se tady ještě neobjevila odpověď na to kde se dají stáhnout už hotový filmy...koukni se na wwww.pocketmovies.cz
Zdravím,
Nemáte dobrý a jednoduchý nějaký soft na převod DVD na AVI?
Děkuju... O tom nastavení kódování cp1250 jsem vůbec nevěděl za tu dlouhou dobu, co ten program používám... Jak debil jsem nahrazoval v notepadu v titulkách "ěščřžýáíéúů"
za znaky bez diakritiky... A hle!
![]()
Hledat - Z DVD formátu na DivXPůvodně odesláno od Lazariny
Zkusím jeden z těch prográmlů,snad něco poběží.
Jak nastavim v encoderu barvu titulku?
Zdravím. Stáhnul jsem ten program TCPMP a obraz už jede , ale zvuk ne. Zvuk je ve formátu mp3 a obraz v avi.