Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Kryt na MDA II

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    Zdravim, da se nekde sehnat originalni kryt na MDA II??? Ten muj je takovej osoupanej a rad bych MDA previknul do lepsiho....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    v jamě v servisu ti ho vymění
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    a za kolik?? a samostatnej se da teda nekde sehnat??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    tak samotnej ho neseženes jedině ti ho vymění a je to 1200korun bez daně
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mne pred rokem stalo komplet prekrytovani MDA 2 cca 2500kc. A V Jame to moc nedelaji, posilaji to do pobocky v Letnanech, takze bych jel rovnou radeji tam..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    ted jsem tam s nima mluvil říkali že to udělají tam na počkání
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    a mohl by ses zeptat za kolik??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Taky by bylo fajn uvest co vsechno chces menit. Jeden kryt sice vyjde na 1200kc, ale pokud to chces prekrytovat cele, tak se cena pohybuje trosku jinde, vcetne prace.. Me to stalo 2500kc cele, vcetne prace a dph.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Sakra to sou palky, ale taky o tom premyslim, protoze ho mam taky trosku osoupany.
    Kdyz mi to prekrytujou, tak to dostanu stejny kryt jako mam (jde mi o to ze ted mam MDA IIku od Tmobile) ale vic se mi libi ta varianta krytu, kterou nabizi primo Qtek (a Eurotel), myslite ze jsou schopni mi tam dat tenhle kryt nebo dostanu ten od tmobile ? :$:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP ipaq 514-kryt
    Od myscho1991 v sekci iPAQ 5xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 18:24
  2. kryt baterie
    Od Jurdy_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-11-2007, 20:47
  3. Kryt na n50
    Od masterpda v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-01-2007, 15:24