Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 16 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 230

Téma: Prvních 60 minut s Qtek 9100 v ruce

  1. #76
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Nefunkcni aplikace nejake jsou,ale poskladat se to dalo, ty dulezite uz na WM5 behaji,horsi - dokonce ale UPLNE nejhorsi je ze ten procesor zdaleka nestiha :-( Opravdu je to jen na telefonovani .... maximalne na cteni , ale jako PDA je to prakticky k nicemu . Dokonce ani k tomu telefonovani to neni prilis vhodne , nez se mi zobrazi seznam ... nez mi to vyhleda kontakt ... to by se clovek po.... :-( Takze odkladam do pryc a cekam na Atom :-))

  2. #77
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od Losos
    dokonce ale UPLNE nejhorsi je ze ten procesor zdaleka nestiha :-( Opravdu je to jen na telefonovani .... maximalne na cteni , ale jako PDA je to prakticky k nicemu . Dokonce ani k tomu telefonovani to neni prilis vhodne , nez se mi zobrazi seznam ... nez mi to vyhleda kontakt ... to by se clovek po....
    To je to tak kriticky? Beres mi idealy
    Kolik mas cca.polozek v adresari, ze ti to pomalu hleda?



  3. #78
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Moc ne ... neco okolo 500 ....

  4. #79
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    ono to neni ani tolik ve vyhledani , ale v zobrazovani aplikace , ... to je dost priserny skoro u vseho mdac neni zadny rychlik , ale oproti variu je to dost blesk ....

  5. #80
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Citace Původně odesláno od Losos
    Nefunkcni aplikace nejake jsou,ale poskladat se to dalo, ty dulezite uz na WM5 behaji,horsi - dokonce ale UPLNE nejhorsi je ze ten procesor zdaleka nestiha :-( Opravdu je to jen na telefonovani .... maximalne na cteni , ale jako PDA je to prakticky k nicemu . Dokonce ani k tomu telefonovani to neni prilis vhodne , nez se mi zobrazi seznam ... nez mi to vyhleda kontakt ... to by se clovek po....
    No tak toho jsem se trošičku obával. Budu muset ještě vydržet a počkat si na ATOMA. Ale taky si ještě počkám na reakce ostatních, třeba přeháníš

  6. #81
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Obecne - prechod s MDAc na Vario je pro mne s tohohle duvodu nemyslitelny ..... rozdil je znatelny a abych pravdu rekl , me jsem vario tyden a tu klavesnici jsem nikdy nepouzil :-)) takze pro mne neni duvod - edge a wifi ma i Atom , navic prijemnejsi rozmery a rychlejsi procesor . Atom je jasna volba :-)) No a pokud Cinani nekecaji tak v prosinci bude v prodeji .... takze uz to nejak vydrzim :-)

  7. #82
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    112

    Také doufám, že se ostatní brzy připojí se svými zkušenostmi, ve kterých ale rychlost označí za použitelnou...



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    Ahoj,
    tak jsem se včera dočkal také, qtek vyzvednut odpoledne na Praze 3.

    Musím souhlasit s tím, co tady už proběhlo - rychlost není nic, co by se mi líbilo, a to prozatím používám pouze pocketweather a pocketinformant.

    Musím také říct, že po instalaci Sunnysoft InterWrite 9.0 standard (a lokalizaci systému) došlo k těmto problém:
    wifi/bluetooth manager nemožné spustit
    ukazatel stavu baterie viditelný ale bez textu a popisek

    Po odstranění lokalizace systému zase vše v pořádku.

    Patrik
    Qtek 9100, no card
    MDA II

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    5

    Fakt zajimavy,ze do hodily takovyho sneka.....Na svym oblibenym MDA I je strong ARM 200 Mhz
    Ale co za ty penize.....

  10. #85
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    130

    Tak už ho mám a mám o zábavu postaráno. Dám vědět podrobnosti.

  11. #86
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    112

    od vcerejska jsem majielem wizarda, nemohu vsak rici, ze kdovijak stastnym. pri banalnim vynucenem softresetu mi jiz system nenabehl - na displeji zustal viset modry obrazek s logem qtek, a to na trvalo. v tuto chvili mam za sebou jiz asi 6 hardresetu. snazil jsem se postupnymi instalacemi zjistit, ktera aplikace je vinikem - nerad bych to zakriknul, ale zda se, ze jsem na to prisel. pravdepodobnou pricinou nenabehnuti systemu po softresetu je zrejme pocket plus. skoda, je to jedna z nejdulezitejsich aplikaci, ktere jsem doposud pouzival.
    jeste mam jeden drobny problem - soucasti wizarda (qteku) neni zadna zalohovaci aplikace a ani active sync ve verzi 4.1 jiz zalohovani nepodporuje (nebo jsem ho nenasel). velmi mne nebavi po kazdem resetu nastavovat a instalovat vse znovu! nevite o necem? udajne jedina zalohovaci aplikace, ktera funguje ve wm5 je backup manager od sunnysoftu ve verzi 3.7, na jejich strankach je vsak dostupna zatim pouze starsi verze 3.5...

  12. #87
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Netestoval někdo GPS navigaci??



  13. #88
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    nechci vypadat jako skeptik, ale zacinam mit pocit ze klavesnice je na Wizardu to jediny dobry?
    Jako ze tam nic nefunguje, a pokud nahodou jo, tak pomalu
    Cekal jsem krapet lepsi reference...:?

  14. #89
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od adamekma
    Cekal jsem krapet lepsi reference...:?
    To ja taky a po tech chvalivych recenzich na geek.com a the-gadgeteer.com se mi temhle odsuzujicim reakcim nechce moc verit Taky je mi divny, ze by vsichni majitele Wizarda na ce4you byli takhle zklamani? To se nenajde jeden spokojeny uzivatel?

  15. #90
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od john
    pravdepodobnou pricinou nenabehnuti systemu po softresetu je zrejme pocket plus
    O tom se vi. Wizard by mel nabehnout s minimalnim podsvicenim displaye (tj. zadnym) a tuto chybu dela zaskrtnuta volba "Safe mode" v nastaveni Pocket plus. Po jejim odskrtnuti by melo byt vsechno OK.

    Viz.: http://www.beyondthetech.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=44


Strana 6 z 16 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prvních 60 minut s HP iPAQ rx1950 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-11-2005, 13:20
  2. Prvních 60 minut s T-Mobile MDA Compact v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 08:06
  3. Prvních 30 minut s HP iPAQ hx2750 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 10:12
  4. Prvních 60 minut s FSC Pocket LOOX 7xx v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 262
    Poslední příspěvek: 26-10-2004, 22:01
  5. Prvních 60 minut s HP iPAQ hx4700 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-07-2004, 04:52