Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 16 PrvníPrvní ... 41213141516 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 230

Téma: Prvních 60 minut s Qtek 9100 v ruce

  1. #196
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo, my uz si smysl vaseho dotazu vyrikali. Bohuzel to nelze.

  2. #197
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    5

    Dear Mr liska,

    The Qtek 9100 is unfortunately not compatible with our software. We have a list of devices that we have tested and support for use with our software. You can find this list on the following link:

    Title: Which PDAs are compatible with TomTom Navigator 5?
    URL: http://62.250.17.58/cgi-bin/uk.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3094&p_created=1110797389


    a já proč to zamrzává, je šance že to někdy bude chodit?



  3. #198
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No ja nevim, rozchodil jsem TT5.1 na X50v s WM5, Loox N520, HTC Universalu, takze to bude chodit i na Variu...

  4. #199
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    124

    Kedy bude recenzia QTEKu? Neviem sa dockat

  5. #200
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    V pátek jsem si koupila MDA Vario. Ač v běžných PC velmi dobře zběhlá, nedaří se mi leccos najít a to ani s návodem, který jsme si přečetla celý (což dělávám většinou až když jde o život :-))) ) Prosím o radu, event odkaz kamsi, kde bych radu našla. V letáčku uvádějí, že má FM radio - v návodu ani zmínka, v helpu ani zmínka a prohledáním všeho, co jsem našla, jsem na něj nenarazila.
    A také nemohu najít, kterak do voleb textu, pomocí psaní na displej. (ne výběru z klávesnice na displeji). ..... (pokud jsem zvolila špatné forum jsem sorriiii ... přesměrujte mne plís)

  6. #201
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od Vsara
    V letáčku uvádějí, že má FM radio
    To se tady nekde resilo - radio nema, TMO se seknul pri tvorbe letaku.

    Citace Původně odesláno od Vsara
    kterak do voleb textu, pomocí psaní na displej. (ne výběru z klávesnice na displeji)
    -jestli myslis kresleni na displeji, tak to jde jen nekde (napr. v poznamkach), ale ja s tim mam spatny zkusenosti - ze se to pri synchronizaci s outlookem zprasi

    -jestli myslis psani na displeji s rozpoznavanim znaku, tak na to jsou letter recognizer, block recognizer, a transcriber -prvni dva maj na psani spesl cast displeje, u transcriberu se pise primo v textu.

    Ale hlavni kouzlo wizardu je v tom, ze se muze psat primo na klavesnici

  7. #202
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    31

    Nájde sa tu niekto kto mi pošle funkčnú hru na MDA VARIO? Najlepšie e-mailom na tony@lkh.sk . Nakolko sa chystam na dlhšiu cestu a tym padom bude čas aj na zábavu. Vopred každému ďakujem. PS: niečo akčné či logické poteší najviac



  8. #203
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, moje pritelka si dokaze s deflautne dodavanym Bubble Breakerem zabavit na velmi dlouhou dobu...

  9. #204

    V3S V3S je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    62

    Myslite si, ze Sunnysoft pujde s cenou Qteka 9100 nize?? Tj. na hranici ceny MDA Vario??.. Protoze na founu nechci mit potisk T-Mobile a osklivou ruzovou barvu uvnitr founu..

  10. #205
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Potisk lze setrit a barevnych temat, kterymi lze nahradit T-Mobilni je na webu taky hafo Dokonce kdyz si nastavis Windows Default, tak uz ty ruzovy moc nezbude

  11. #206

    V3S V3S je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    62

    No to sice jo ale kdyz si ty znaky sedru (cukrovou kostkou nebo cim jsem to na netu cetl) tak mi T-Mobile neuzna zaruku nebo se to snad toho netyka??..

  12. #207
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, me napis Qtek neprijde o nic lepsi...



  13. #208
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Rekl bych, ze setrely napis lze v pohode pricist beznemu provoznimu opotrebeni

  14. #209

    V3S V3S je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    62

    No jo, ale nebudu mit ikonku IE).... Ale za ty usetreny 3000 to stoji....

  15. #210
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    3

    Ma uz nekdo realne zkusenosti s volanim skypem prez GPRS, EDGE a WIFI ? Funguje to ? Taky by me zajimalo jak je to s vyuzitim varia pro GPS navigaci a prijmani hovoru - funguje to nebo se to kouse kdyz nekdo zavola a je spustena GPS navigace jak jsem se nekde docetl ? A jeste 1 dotaz potreboval bych k Variu propojit GPS ktere ma vystup na RS232 - existuje nejaka redukce na USB ? Dekuji za Vase zkusenosti a doufam ze jiz brzo pridam i sve.

Strana 14 z 16 PrvníPrvní ... 41213141516 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prvních 60 minut s HP iPAQ rx1950 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-11-2005, 13:20
  2. Prvních 60 minut s T-Mobile MDA Compact v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 08:06
  3. Prvních 30 minut s HP iPAQ hx2750 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 10:12
  4. Prvních 60 minut s FSC Pocket LOOX 7xx v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 262
    Poslední příspěvek: 26-10-2004, 22:01
  5. Prvních 60 minut s HP iPAQ hx4700 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-07-2004, 04:52