Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 16 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 230

Téma: Prvních 60 minut s Qtek 9100 v ruce

  1. #166
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Nedavno tu někdo psal, že se někde dočetl, že procesor v Qteku je možne přetaktovat. V současné době však se musí počkat na nějaký program, který tento procesor bude podporovat. Třeba vynikajíci Pocket Hack Master.

  2. #167
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od ameron
    Uz ste niekto testoval GPS navigaciu na tomto QTEKU?
    Ak ano mohli by ste napisat podrobnejsi prispevok ci to stiha
    a tak.
    Jelikoz jsem teprve vcera koupil 1GB miniSD, zkusil jsem poprave jet podle TomToma. A musim rict, ze jde o skvele optimalizovany software. Jen vyjimecne to bylo pomalejsi nez na Compactu, asi nejvic se program unavil pri vykreslovani te prehledove mapy s trasou. Samotna navigace naprosto bez problemu. Ale je to jen prvni dojem z par kilometru, budu testovat dal



  3. #168
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Hlavne testnout s POI, kt. to dooost zdrzujou..

  4. #169
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od ameron
    Cital som na internete zmienky o moznosti pretaktovani Qtek 9100. Je to mozne alebo je to nezmysel. Mam na mysli pretaktovani nahor. Dal by sa tak zvysit vykon tohoto pda? Skusal ste to niekto?
    Ano, cetl jsem to, psal jsem se na to na xda-developers, psal jsem o tom i zde. AntonTomov v diskuznim foru o Pocket HackMasteru uvedl, ze pretaktovat jde a nekdy do konce prosince by se mela objevit nova verze tohoto programu, ktera to bude umet. Konkretne o tom pise zde.

    Na druhou stranu v technickych specifikacich OMAP 850 se pise: "ARM926EJ-S V5 architecture up to 200 MHz (maximum frequency)", takze nevim nevim, jak to s tim pretaktovanim nakonec bude, necham se prekvapit.

  5. #170
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    5

    Zdravím takže po několika restartech se 9100 rozběhla i češtinou, rozchodilo se i GPS nemerix s tomtom 5 navigator, přestože z cd se to nainstalovat nedá neboť jsem to zkoušel na několika počítačech a hodí to hlášku že program provedl neplatnou operaci, asi si to s tím nějak nerozumí, takže jsem jen stáhl nejnovější update pro tomtom, který lze nainstalovat na Qtek 9100 s obtížemi, a ještě bez hlasové navigace a pod. Nicméně BT adapt Nemerix si zas tak uplne nerozumí nebot jak v tomtomu obcas žadny platny signal gps, tak ve visualGPSce zlobi hlaškou že vidi satelitů 9 ale v provozu neni zadný, pritom tam vidím ze je prijem je min ze 2 satelitů tak nevím, jinak aby nebyl problém s automatickým pripojenim po vypnuti PC ci GPS jsem nazstavil nezabezpecené pripojeni, nebot kdyz bylo zabezpecene, po kazdem vypnuti a zapnuti GPS jsem musel zarizeni znovu naparovat rucne. je mozný ze kdyz je takhle pod mrakem tak gps nepracuje?

  6. #171
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Jelikoz jsem teprve vcera koupil 1GB miniSD, zkusil jsem poprave jet podle TomToma. A musim rict, ze jde o skvele optimalizovany software. Jen vyjimecne to bylo pomalejsi nez na Compactu, asi nejvic se program unavil pri vykreslovani te prehledove mapy s trasou. Samotna navigace naprosto bez problemu. Ale je to jen prvni dojem z par kilometru, budu testovat dal
    No super mohol by ste napisat nejaku recenziu aj ohladne GPS navigacie?
    Ide bez problemov aj hlasova navigacia?
    Moj problem je ze si chcem kupit na vianoce nejaky komunikator a mam dve moznosti hw6515 a QTEK 9100 pricom ani jedna volba nie je idealna lebo
    na hw6515 sa mi nepaci 240x240 displej a ani jeho klavesnica a na QTEK 9100 zas procesor taktovany
    na 200mHz (keby sa to aspon dalo pretaktovat na 300 nevadila by mi vyssia spotreba). Viacej sa mi paci QTEK ale velmi sa obavam vykonu. Na hw mi imponuje zas integrovane GPS a aspon aky taky vykon (podla benchmarkov ktore som pozeral to neni az tak zle ako QTEK). Keby som vedel ze GPS navigacia pobezi na HTC bez problemov a takisto aj ostatne aplikacia vratane multimedii tak nevaham a idem do QTEKU.

  7. #172
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    31

    Po pár hodinách používania tohto skvelého zariadenia môžem vyjadriť spokojnosť. Zatial sa s tým učím narábať a zvykať si na nové ovládanie nakoľko doteraz som so žiadnym PDA či Smartphone nemal skúsenosť. Chcel som nový mobil nabitý funkciami, klasický mp3 prehrávač,niečo čo by fotilo a sem tam nejaká zábava toto zariadenie splnilo všetky moje potreby a očakávania !!!!!!



  8. #173
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Tak už ho mám také a zatím spokojenost. Jediným problém je synchronizace s Outlookem, protože používáme ve firmě Kerio Mail s outlook konektorem a Activesyns si dělá co chce. Wifi jsem doma rozchodil a teď se musím naučit telefonovat protože jsem zatím používal jenom klasický mobil

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    WIFI přechod mezi sítěmi

    chtěl bych se zeptat zkušenějších na způsob nastavení wifi tak, abych při příchodu z práce domů nebo opačně nemusel pokaždé zadávat network key. Funguje Vám to na Qteku bez problémů? Pokaždé, když ze jedné sítě zmizím - mimo budovu nebo výše zmíněný přechod, tak se nezafunguje jak má.

    Patrik

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    5

    Takže se omlouvám za neznalost, gps chodí jak fík, samozrejmwe ze mi ráno nedoslo ze mám okna na západ a prestoze jsem mel brzo ráno prijem dobry, v pripade ze je mene jak 3 satelity tak navigace hlasi ze se jedna o neplatny signal, jinak vyzkouseno, je super ye kdyz zadam do PDA kontakt s adresou tak mohu pouzit tuto adresu jako navigaci staci zadat v kontaktech navigovat na adresu do prace nebo domů a automaticky se spusti tomtom a jede. Trochu mě mrzí že ulice v Parku na chodově už je v provozu více jak rok ale na mapach není, taktéž jsem nenašel ulici s popisnými čísly a to se pohybuji po praze cely den, P3,P4,P10,P9 taže docela bída. jinak se mi to asi 2 hryzlo vždy když byla v provozu navigace a zustal jsem na stejnem miste asi 30 minut stat takze to není ůplně ončo ale jinak super

  11. #176
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od zidane
    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Jak u blbých na dvorečku Tohle jsem tu psal předevčírem, ale ů takhle nenapíšeš
    Díky za info, tento znak nám nějak při definici vypadnul.
    Oprava je hotová, projeví se v dalším buildu lokalizace.
    Moc tomu nerozumí, nainstaloval jsem si poslední verzi lokalizace a stále na hw klávesnici nejsou tyto písmena: ů, ř, ě, ď, ž, ň. (možná mám něco špatně nastavené)
    Může mi ještě někdo vysvětlit, co je to v originále za klásnici (jaká kódová stránka) když obsahuje š, č ale zbytek znaků ne e?

  12. #177
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od Jirka_j
    Moc tomu nerozumí, nainstaloval jsem si poslední verzi lokalizace a stále na hw klávesnici nejsou tyto písmena: ů, ř, ě, ď, ž, ň. (možná mám něco špatně nastavené)
    Může mi ještě někdo vysvětlit, co je to v originále za klásnici (jaká kódová stránka) když obsahuje š, č ale zbytek znaků ne e?
    Dobrý den,
    zde máte postup pro korektní zadávání diakritických znaků na této klávesnici: http://www.sunnysoft.cz/faq_odpoved.php?id=118



  13. #178
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    59

    Zdravím

    uvažuji nad náhradou kombinace pda + tel. tak by mě zajímaly přímé zkušenosti s qtek9100:

    Jak fatální je takt procesoru:
    - je možné přehrávat mp3 na pozadí, zároveň číst případně editovat dokument a do toho přijmout hovor? (to vše bez jakéhokoliv sekání?)
    -zkoušel někdo hry a emulátory - jak jede pocket scummvm, emulátory snes, případně hry jako snails apod.
    -jsou nějaké problémy s kompatibilitou: spb plus, pocket informant.
    - jak se jeví po krátké době užívání klávesnice a její vysouvání?
    - pocket Kim - zkoušel někdo?
    -kdy už bude recenze ???

    Omlouvám se možná za zbytečný dotaz, ale někdo je s rychlostí spokojený, jiný ne, na zahradničních webech jsou informace pozitivní takže fakt nevím co si mám vybrat.

    p.s. - ještě se rozhoduji mezi sonyericsson 910i příp. qtek 8310.

  14. #179
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Rekl bych, ze obsahem uz tato diskuze zacina byt duplicitni s T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard). Necht to nejaky moderator rozlouskne. Navrhoval bych diskuzi presunout do jmenovane..

  15. #180

    V3S V3S je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    62

    Vazne uvazuji o koupi tohoto zarizeni... Ale zajima me jedna vec, co se tyce WIFI... A to je prakticky dosah Qteku....

Strana 12 z 16 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prvních 60 minut s HP iPAQ rx1950 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-11-2005, 13:20
  2. Prvních 60 minut s T-Mobile MDA Compact v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 08:06
  3. Prvních 30 minut s HP iPAQ hx2750 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 10:12
  4. Prvních 60 minut s FSC Pocket LOOX 7xx v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 262
    Poslední příspěvek: 26-10-2004, 22:01
  5. Prvních 60 minut s HP iPAQ hx4700 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-07-2004, 04:52