Když používám u wifi pevné ip adresy a už se mi podařilo připojit na své ap, který síť. adaptér mám použít a vyplnit do něj ip adresu?? (AsyncMac,NE2000, SDIO WLAN, Remote-NDIS, Virual Ethernet ...,PPTP nebo L2TP)
Když používám u wifi pevné ip adresy a už se mi podařilo připojit na své ap, který síť. adaptér mám použít a vyplnit do něj ip adresu?? (AsyncMac,NE2000, SDIO WLAN, Remote-NDIS, Virual Ethernet ...,PPTP nebo L2TP)
Toto se mi delo,kdyz jsem nainstaloval program Ringo, ci rundo.Uz nevim presne jak se jmenoval.Po odinstalaci vse O.K.Původně odesláno od Honzam75
Tak jsem si nainstaloval lokalizaci od sunnysoftu, ale stejně nevím jak na hw klávesnici napsat u s kroužkem...![]()
http://www.sunnysoft.cz/faq_odpoved.php?id=118Původně odesláno od Jirka_j
Zidane zde dříve tento odkaz uvedl na můj dotaz. Díky za to!
Jak u blbých na dvorečkuTohle jsem tu psal předevčírem, ale ů takhle nenapíšeš
![]()
Uz ste niekto testoval GPS navigaciu na tomto QTEKU?
Ak ano mohli by ste napisat podrobnejsi prispevok ci to stiha
a tak.
To by me taky zajimalo..
Dnes jsem navstivil T-Mobile presvedcit se, jak ze to je s tou nabidkou a ackoliv jsem o nem predtim neuvazoval, tak kdyz jsem zjistil, ze jako verny zakaznik bych ho mel za 3990,-, tak o tom vazne zacinam uvazovat. Navic pretec uz zacal delat 2GB miniSD, tak to zacina vypadat realne..![]()
Máte nějaký tip na český obchod kde sehnat 2GB miniSD? Nějak se mi nedaří najít![]()
Jak moc je tato zprava potvrzena? Me osobne v T-mobile rekli, ze zatim nevi kdy se bude prodavat, ani za kolik. Firma ma uzavrenou VIP smlouvu, takze si myslim, ze by se nas ta cena taky mohla tykat.Původně odesláno od Saman
![]()
Zdravím po nainstalování české lokalizace a následném restartu už qtek 9100 nenabehne, vzdy zamrzne, nejde ani mekkz restart ani tvrdy, nemá někdo nějaký tip než to mrsknu z okna? diky
No, ze to nemaj na sklade a ze nevedi kdy budou mit je znamy, ale ze by nevedeli cenu, kdyz ji maj v katalogu...Původně odesláno od plha2
Ta cena je diky prodlouzeni smlouvy, zavazanymu mesicnimu plneni (s unlimited data + beznym pausalem no-problem) a odcetenim bodu, s firmou a VIP smlouvou to nema nic spolecnyhoPůvodně odesláno od plha2
Díky za info, tento znak nám nějak při definici vypadnul.Původně odesláno od TheMelin
Oprava je hotová, projeví se v dalším buildu lokalizace.
Dobrý den,Původně odesláno od lisakus
lokalizace byla testována na několika kusech a všechno bylo v pořádku. Zkuste obnovit zařízení do "továrního nastavení" a poté znovu nainstalujte lokalizaci.
Osobne bych doporucil to napred testnout. Je to sice o necem jinem, ale MDA Compact mel s 2GB kartami velke problemy...Původně odesláno od TheMelin
Cital som na internete zmienky o moznosti pretaktovani Qtek 9100. Je to mozne alebo je to nezmysel. Mam na mysli pretaktovani nahor. Dal by sa tak zvysit vykon tohoto pda? Skusal ste to niekto?