Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 7 PrvníPrvní ... 567
Zobrazené výsledky: 91 až 99 z 99

Téma: Zadání koordinátů v TT a další doplňky

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    6

    Ano link v noci, resp. nad ránem dorazil, již se zadařilo.
    Díky.

    KvK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Nechtel jsem ti to takhle ulehcovat, ale co treba:
    http://www.geospeleos.com/Mapovani/W...4_prepocet.zip

    Jen se mi zda, ze nepracuje pod OO 2.0

    Nicmene takovych tabulek se da najit vice.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    Existuje ulitka na zadávání souřadnic nebo neco takoveho i pro symbian verzi TT 5.20 na Nokii 3230 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1

    Ahoj přátelé, neporadíte mi jak do Nokie N70 kam jsem nainstaloval Tom Tom ver.5, dostat i mapu???Do Pocketu to byla pohoda ale ten symbian mě pěkně trápí.Díky.Pokud to tu někde je tak se omlouvám ale hledal jsem skoro den a nic .Díky Láďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nedaří se mi rozchodit TomTomGoToCoordinates. mám HP514 a TT5.200(4450)
    stáhnul jsem si počeštěnou verzi od "Myrek" a šel podle návodu ...
    soubor TT5GoToCoords.exe jsem nakopíroval přes ActveSync do adresáře MobileDevice\Storage Card\Program Files\TT5GoToCoords\
    soubory GoToCoords.cap a coords.bmp jsem nakopíroval přes ActveSync do adresáře MobileDevice\Storage Card\TTM\TomTom\sdkregistry\
    po spuštění TT jsem hledal novou položku v hlavním 3 stránkovém menu (1.navigovat na .. až 5.ukončit aplikaci) a nic
    tak jsem zkoušel překopírovat TT5GoToCoords.exe do MobileDevice\Program Files\TT5GoToCoords\ a také nic
    připadá mi že TT o této aplikaci neví a já nevím jak ho donutit aby si ji načetl ... poradí mi někdo kde dělám chybu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    mafes: uz je to dlouho, co jsem tenhle soft pouzival, ale co si matne pamatuju, tak postupujes spravne ... nicmene - proc tohle resis ? to nemuzes nasadit nejakou novejsi verzi tt kde uz je zadavani dle souradnic zakomponovane ? musis se drzet te tve staricke ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    na HP514 jsem nic novějšího nerozchodil, nemá dotykový displej
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    v tom pripade je asi problem v tom, ze /TomTom/Sdkregistry/ musi byt v ram, ne na karte
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    to jaja01: tak to je ono ... ten adresář SDKRegistry musí být v RAM. Já jsem ho dal na kartu do TomTom ... a nic
    dal jsem ho do \My Documents\TomTom k souboru CurrentMap.dat .... a nic
    a přitom stačilo jen v RAM udělat prázdný adresář TomTom a do něj překopírovat SDKRegistry a ..... funguje to. Díky!!
    EDIT: tak to sice funguje ale program TT5GoToCoords.exe při zavolání z menu hází nějakou chybu ... škoda
    ale našel jsem si slušnou náhradu na http://145.53.24.230/download/Co-Input_SMP_012Beta.CAB je externí prográmek, který mi do TT5 spuštěného na pozadí pošle GPS souřadnice a TT5 je bez problémů přijme podle toho jak mu je tam ten prográmek pošle (ukázat na mapě/navigovat na ../přidat do oblíbených) ... takže vyřešeno
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 7 PrvníPrvní ... 567

Podobná témata

  1. zadání hesla-nefunční telefon
    Od corous v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2010, 17:25
  2. M700 WM6.0 - zadání úkolu
    Od Uni v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 07:41
  3. zadání hesla
    Od nojaro_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2008, 14:02
  4. Orange SPV C500+WM5 = zamrznutie po zadani PIN
    Od Spiider_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-09-2007, 13:08