Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 99

Téma: Zadání koordinátů v TT a další doplňky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Poraďte mi prosím, jak zadám zeměpisnou šířku a délku cíle kam mířím. Pokud má někdo tato data uvedena na www, já nevím jak to zpracovat v navigaci TT5. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    To bohuzel nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    A ja myslel ze kdyz to umi Dynavix 1.2, tak to bude umet TomTom 5.1 standartne... jak vidim tak ne... same prekvapeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Bohuzel TomTom jde spise cestou zpet - zmensovani poctu funkci.
    Jedine si poridit Dynavix.
    Budete pak mit i lepsi mapy a body zajmu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Pozor jde to!
    Němci na to sestavili utilitku. Ke stažení je tady:

    http://www.tiasoft.de/TomTomGoToCoordinates.rar

    Je to sice vše v němčině včetně návodu ve filu .txt, ale nainstaloval jsem to, vyzkoušel a je to super.

    Boban1108
    tflaska@atlas.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Fajn už je to uvnitř. Zkusil jsem zadat souřadnice Sunnysoftu
    -
    » 50°05'196" severní šířky
    » 14°27'754" východní délky
    -
    a nějak se to trefuje na Seifertovu. Jinak dobrý!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od Boban1108
    Pozor jde to!
    Němci na to sestavili utilitku. Ke stažení je tady:

    http://www.tiasoft.de/TomTomGoToCoordinates.rar

    Je to sice vše v němčině včetně návodu ve filu .txt, ale nainstaloval jsem to, vyzkoušel a je to super.

    Boban1108
    tflaska@atlas.cz
    Kdyby to tak někdo přeložil...( alespoň návod...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Citace Původně odesláno od Boban1108
    ... Ke stažení je tady:

    http://www.tiasoft.de/TomTomGoToCoordinates.rar
    *zkousel jsem to stahnout a vyskocil na me zmatek pismenek, to do mdalll nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Tak jsem si navolil k hardwarovemu tlacitku spousteni TT5GoToCoords.exe
    a pohoda. Kolega mi v ted vz Pardubic poslal své souřadnice jeho chaty v lese. Dojel jsem tam pomoci DEMA naprosto bezproblémů. Sice jsem nenasel "\tomtom\sdkregistry"ale funguje to i takto.
    -
    Jinak ten Dynavix jsem malem koupil na Invexu. Ale nikdo nechtel dat takovou referenci jako na TOMTOM a tak jsem tentokrat vsadil na jistotu. Pravdou je, ze nektera mista je nutne vyhledat rucne prstem na mape, ale to je v pohode. Pouzival jsem Navigon4, SMRTmaps a TOMTOM je uleva, teda po zkusenostech s druhym jmenovanym.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Tady je ten preklad souboru readme.txt, tedy navodu:

    Instalace Go To Coordinates do Tomtom 5
    ----------------------------------------------

    * Rozbalte TomTomGoToCoordinates.rar do nejakeho tmp adresare na Vasem PC.

    * Vytvorte adresar "\Programme\TT5GoToCoords" na Vasem
    PocketPC

    * Zkopirujte tam "TT5GoToCoords.exe" (pomoci ActiveSync-Explorer)

    * Zkopirujte "coords.bmp" a "GoToCoords.cap" do adresare
    "\tomtom\sdkregistry" na Vasem PocketPC. Pokud tento adresar jeste neexistuje, tak ho vytvorte.

    * Go To Coordinates se objevi na dalsi ctvrte strane Vaseho hlavniho Menu v TomTom.

    * Pokud pouzivate jine vytvorene Menu, muzete tam
    Go To Coordinates zaclenit pomoci prikazu "TASK_SDKn",
    pricemz pozice Go To Coordinates je na 4. strane Menu.

    Pri pouziti Menu editoru je spravnou volbou prikaz "Externes
    Programm n".

    Peknou zabavu!


    -Frank Zavelberg

    Pro podporu viz Forum von www.pocketnavigation.de

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Trochu jsem to pocestil, viz priloha
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    * Go To Coordinates se objevi na dalsi ctvrte strane Vaseho hlavniho Menu v TomTom.

    Mam puvodni menu a nezobrazilo se me to tam :disgusted:


    S tou prelozenou verzi me to funguje.

    POMOCI CEHO TO BYLO PRELOZENO? RESHACKER NA TO NEJDE POUZIT
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    PLS muzete sem nekdo dat ten soubor, nejde mi to z tech stranek stahnout ..... D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od 99tky
    PLS muzete sem nekdo dat ten soubor, nejde mi to z tech stranek stahnout ..... D.
    Tady to mas.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Mam puvodni menu a nezobrazilo se me to tam :disgusted:
    To bude asi tim, ze v tom puvodnim souboru je cesta do adresare /Programme/..., coz je cesta v nemeckych Windows, v tom upravenem souboru jsem to prepsal na Program Files

    Citace Původně odesláno od Kocir
    POMOCI CEHO TO BYLO PRELOZENO? RESHACKER NA TO NEJDE POUZIT
    Pomoci hexaeditoru, primou editaci bajtu v .EXE souboru
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. zadání hesla-nefunční telefon
    Od corous v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2010, 17:25
  2. M700 WM6.0 - zadání úkolu
    Od Uni v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 07:41
  3. zadání hesla
    Od nojaro_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2008, 14:02
  4. Orange SPV C500+WM5 = zamrznutie po zadani PIN
    Od Spiider_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-09-2007, 13:08