Poraďte mi prosím, jak zadám zeměpisnou šířku a délku cíle kam mířím. Pokud má někdo tato data uvedena na www, já nevím jak to zpracovat v navigaci TT5. :-(
Poraďte mi prosím, jak zadám zeměpisnou šířku a délku cíle kam mířím. Pokud má někdo tato data uvedena na www, já nevím jak to zpracovat v navigaci TT5. :-(
To bohuzel nelze.
A ja myslel ze kdyz to umi Dynavix 1.2, tak to bude umet TomTom 5.1 standartne... jak vidim tak ne... same prekvapeni...![]()
Bohuzel TomTom jde spise cestou zpet - zmensovani poctu funkci.
Jedine si poridit Dynavix.
Budete pak mit i lepsi mapy a body zajmu.
Pozor jde to!
Němci na to sestavili utilitku. Ke stažení je tady:
http://www.tiasoft.de/TomTomGoToCoordinates.rar
Je to sice vše v němčině včetně návodu ve filu .txt, ale nainstaloval jsem to, vyzkoušel a je to super.
Boban1108
tflaska@atlas.cz
Fajn už je to uvnitř. Zkusil jsem zadat souřadnice Sunnysoftu
-
» 50°05'196" severní šířky
» 14°27'754" východní délky
-
a nějak se to trefuje na Seifertovu. Jinak dobrý!
Kdyby to tak někdo přeložil...Původně odesláno od Boban1108
( alespoň návod...
*zkousel jsem to stahnout a vyskocil na me zmatek pismenek, to do mdalll nejde?Původně odesláno od Boban1108
Tak jsem si navolil k hardwarovemu tlacitku spousteni TT5GoToCoords.exe
a pohoda. Kolega mi v ted vz Pardubic poslal své souřadnice jeho chaty v lese. Dojel jsem tam pomoci DEMA naprosto bezproblémů. Sice jsem nenasel "\tomtom\sdkregistry"ale funguje to i takto.
-
Jinak ten Dynavix jsem malem koupil na Invexu. Ale nikdo nechtel dat takovou referenci jako na TOMTOM a tak jsem tentokrat vsadil na jistotu. Pravdou je, ze nektera mista je nutne vyhledat rucne prstem na mape, ale to je v pohode. Pouzival jsem Navigon4, SMRTmaps a TOMTOM je uleva, teda po zkusenostech s druhym jmenovanym.
Tady je ten preklad souboru readme.txt, tedy navodu:
Instalace Go To Coordinates do Tomtom 5
----------------------------------------------
* Rozbalte TomTomGoToCoordinates.rar do nejakeho tmp adresare na Vasem PC.
* Vytvorte adresar "\Programme\TT5GoToCoords" na Vasem
PocketPC
* Zkopirujte tam "TT5GoToCoords.exe" (pomoci ActiveSync-Explorer)
* Zkopirujte "coords.bmp" a "GoToCoords.cap" do adresare
"\tomtom\sdkregistry" na Vasem PocketPC. Pokud tento adresar jeste neexistuje, tak ho vytvorte.
* Go To Coordinates se objevi na dalsi ctvrte strane Vaseho hlavniho Menu v TomTom.
* Pokud pouzivate jine vytvorene Menu, muzete tam
Go To Coordinates zaclenit pomoci prikazu "TASK_SDKn",
pricemz pozice Go To Coordinates je na 4. strane Menu.
Pri pouziti Menu editoru je spravnou volbou prikaz "Externes
Programm n".
Peknou zabavu!
-Frank Zavelberg
Pro podporu viz Forum von www.pocketnavigation.de
Trochu jsem to pocestil, viz priloha![]()
* Go To Coordinates se objevi na dalsi ctvrte strane Vaseho hlavniho Menu v TomTom.
Mam puvodni menu a nezobrazilo se me to tam :disgusted:
S tou prelozenou verzi me to funguje.![]()
POMOCI CEHO TO BYLO PRELOZENO? RESHACKER NA TO NEJDE POUZIT
PLS muzete sem nekdo dat ten soubor, nejde mi to z tech stranek stahnout ..... D.
Tady to mas.Původně odesláno od 99tky
To bude asi tim, ze v tom puvodnim souboru je cesta do adresare /Programme/..., coz je cesta v nemeckych Windows, v tom upravenem souboru jsem to prepsal na Program FilesPůvodně odesláno od Kocir
Pomoci hexaeditoru, primou editaci bajtu v .EXE souboruPůvodně odesláno od Kocir
![]()