Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 99

Téma: Zadání koordinátů v TT a další doplňky

  1. #76
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    nee,"Kamera" je zabudovaná kamera v Looxovi a "Speedkamera" je radar.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    2

    A jakou funkci tam má ten radar?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Nazov hovorí za všetko:funkcia rýchlého pridania polohy speedcamery do databazy POI.Dokiaľ si chceš vytvárať svoju vlastnú databázu.Po pravde funkcia "o ničom" :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    1

    Ahoj Milane, díky za "inspiraci". Dost jsem bojoval právě s volbou "Číslo volání" - na MENUBUILDERu jsem tuhle volbu nenašel... Jak jsi přišel na to, že texťáku je potřeba napsat právě "MENUITEM|TASK_DIAL_POI|"? Já zkoušel "Call_number", "Call_num" a podobně, ale "TASK_DIAL_POI" by mě fakt nenapadlo.. Díky!

    Honza

    PS:Co umí ikonka "Jdi na souřadnice" (Tvoje SDK2)? To je to samé jako "Zobrazit souřadnice" nebo to je nějaká lepší vychytávka?

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    MENUBLOCK|BLOCK_MAIN|BTM_DONE|
    MENUPAGE|TASK_PAGE1|Hlavní nabídka 1/3|
    MENUITEM|TASK_NAVIGATE_TO|
    MENUITEM|TASK_MENU_FIND_ALTERNATIVES|
    MENUITEM|TASK_MENU_PLAN_ATOB|
    MENUITEM|TASK_SHOW_MAP|
    MENUITEM|TASK_EXIT_APP|
    MENUITEM|TASK_PAGE2|
    MENUPAGE|TASK_PAGE2|Hlavní nabídka 2/3|
    MENUITEM|TASK_ITINERARY|
    MENUITEM|TASK_SDK2|
    MENUITEM|TASK_MENU_ROUTE_INSTRUCTIONS|
    MENUITEM|TASK_DELETE_ROUTE|
    MENUITEM|TASK_SET_MAP|
    MENUITEM|TASK_PAGE3|
    MENUPAGE|TASK_PAGE3|Hlavní nabídka 3/3|
    MENUITEM|TASK_ADD_FAVORITE|
    MENUITEM|TASK_MAINTAIN_FAVORITES|
    MENUITEM|TASK_MAINTAIN_POI|
    MENUITEM|TASK_DIAL_POI|
    MENUITEM|TASK_MENU_PREFERENCES|
    MENUITEM|TASK_PAGE1|
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No ted uz nevim, jak jsem na to prisel ....
    Jdi na souradnice je pocestena verze Zobrazit souradnice (odkaz je zde nekde v diskuzi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Včem je chybička, když zadám " Jdi na souřadnice" a dám "Proveď" v Tomtomu, tak se mi zobrazí "Přejete si krátkou prohlídku mapy" a místo dle zadání souřadnic se nezobrazí a pak ukáže aktuální pozici místa, přitom mi to normálně fungovalo.,,,díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Jantar_ce4you
    Guest

    Take obcas potrebuju zadat souradnice do TomToma (neb kolegove sednuvsi s vetronem do pole nesedaji zpravidla na namesti vyznamneho mesta ). Ale vazne:
    Zkusil jsem OS GPS Convertor a vypada hezky, ale nezvladam nastaveni - chce po me poi map folder a itn folder.....

    Tak jsem sahl po GoToCoords a v podstate vyhovuje. Jenze se mi zda, ze na jeho strane je jedna chyba: pokud zadam souradnice tak skoci na spravne misto, pokud zadam dalsi tak se odstehuje "out of range" nekam nad Polsko. Resenim je pouze vypnout a zapnout, pak mam znova platny pokus. Nesetkal se s tim nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    6

    Mám dotaz, již jsem na to někde v diskusi narazil, ale odpověď nemohu najít. U žady objektů jsu udávaány souřadnice X a Y. či řetežec GPS Naprosto nevím jak je zadat do TT5, abych uvedené místo na mapě našel. je na to případně nějaká utilita??? jenom doplním, že prográmek Conv. z tohoto fóra jsem si již stáhl.
    Děkuji

    KvK
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Go to Corrds, obcas pouzivam a funguje mi normalne, ted jsem to zkousel a zadala jsem jednu (st. min.sec) pak druhou pak i nromalne desetinnym cislem a vse funguje. Ma tedy tu pocestenou verzi a TT 5,21
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Go to Corrds, obcas pouzivam a funguje mi normalne, ted jsem to zkousel a zadala jsem jednu (st. min.sec) pak druhou pak i nromalne desetinnym cislem a vse funguje. Ma tedy tu pocestenou verzi a TT 5,21
    Už jsem na to přišel....pokud se mi nezobrazí hned zadaná pozice dle souřadnic, tak musím zadat " Navigovat na bod na mapě" a pak to už funguje, tak jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    6

    Tak jak to popisujete mi TT5 funguje.
    jde mi o tohle. jako příklad uvádím souřadnice uvedené u Skanzenu Veselý kopec - Vysočina ze servru Pametihodnosti

    Souřadnice GPS X: 35-60-366
    Y: 55-14-743
    Řetězec GPS 6014LA

    Tak a jak s tímhle mám naložit??? Předpokládám, že X a Y jso souřadnice (asi JSIK).
    Ale co je řetězec GPS, tak to vskutku nevím a jak jej zadat také ne.
    Poradíe???
    (
    KvK
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Problem je v tom, ze TT chce souradnice v map. formatu WGS-84.

    Tyhle jsou v S-42/Pulkovo 1942/. A zadavaji se bez pomlcek.

    3560366
    5514743

    WGS-84

    49,763082
    15,839230

    nebo:
    49°45´29,9"
    15°50´38,3"

    Jinak jde zrejme o mapu Shocart 1:50 000.
    Ten: "Řetězec GPS 6014LA" je asi na zadni strane mapy.


    X: 35-60-366
    Y: 55-14-743

    Takze 6014LA znamena

    35-60-366
    55-14-743
    LA-lidova architektura

    Ta cisla oznacuji kilometrovou sit na mape.
    3560 je cislo "čáry" a 366 vzdalenost v metrech na vychod od te cary.
    stejne 5514 a 743 m na sever.
    V pruseciku na mape se ten bod nachazi a je tam take viditelne oznacen.

    Vzadu na te mape je to vetsinou vysvetleno i s prikladem.

    Konverze s-42 na WGS-84 se urcite da vyguglit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    http://franson.com/coordtrans/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    6

    Díky za vysvětlení a za tip, kde se to dá sehnat. Bohužel, nepochopil jsem jak prográmek stáhnout, resp. ať jsem dělal co jsem dělal, tek jsem to nestáhl.

    KvK
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Step 1. To download CoordTrans you need to submit your email address here. You will have download instructions sent to you.

    Please submit your email address here (*):

    Nezkousel jsem to, ale mel by do emailu prijit link na stazeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. zadání hesla-nefunční telefon
    Od corous v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2010, 17:25
  2. M700 WM6.0 - zadání úkolu
    Od Uni v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 07:41
  3. zadání hesla
    Od nojaro_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2008, 14:02
  4. Orange SPV C500+WM5 = zamrznutie po zadani PIN
    Od Spiider_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-09-2007, 13:08