Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 99

Téma: Zadání koordinátů v TT a další doplňky

  1. #61
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Ganja: priste zkus psat cesky, at kazdy vi, co by jsi potreboval.
    Osgps.cap soubor editujes jeste v PC, klidne i v poznamkovem bloku. Vice dotazu jsem nerozlusil, zrejme si pletes hrusky a jabka.

    Ale jinak si myslim, ze vse co potrebujes vedet najdes v drivejsich prispevcich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    slo jen kam napsat cestu ,abych nemusel mit aplikace ve /windows .. uz jsem to nasel..je to apppath myslim.. tam ae napise cesta \storage card\ tamdadada

    jinak pro nechapavy...jak mam napsat do os gps convertor

    50°4'55.31"N, 14°23'5.9"E
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    nené něco podobného pro Simbian? Moc mi chybí funkce zadání konkrétné GPS pozice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Dovolil jsem si "TomTom 5 - Go To Coordinates" lokalizovat do cestiny.
    Ke stazeni zde: http://paja.cz/TomTom5_GoToCoordsCZ.rar.

    Pripadne pripominky si nechte
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    a jde teda zadavat souradnice tak jak se normalne zapisuji napr. z mapy.cz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    98

    To Carbik - Kde se tam vzala položka Zobrazit souřadnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Citace Původně odesláno od Homer261
    To Carbik - Kde se tam vzala položka Zobrazit souřadnice?
    To je "plugin", ktery Ti umozni skocit na misto na mape pomoci zadanych souradnic.
    Je to ten "plugin", ktery prelozil PaJa.cz par prispevku vyse (jen tam ma jinou ikonku)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    98

    Aha, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Nevim kam bych to jinam napsal, ale protoze uz mne rozcilovalo, ze polozku Zobraz souradnice jsem mal jako jedinou na 4.strance hlavniho menu a kdyz jsem chtel vypnout TT, tak jsem vzdycky prejel az tam. Takze jsem si predelal menu TT (coz jsem uz zkousel drive, ale schazela mi tam vzdy volba cislo volani, coz vyuzivam).
    Vyuzil jsem menubuilder, vyhazel jsem co jse nikdy nepouzil a upravil TomTom.mnu.
    Vice je zrejme z obrazku a z vypisu souboru TomTom.mnu

    MENUBLOCK|BLOCK_MAIN|BTM_DONE|
    MENUPAGE|TASK_PAGE1|Hlavní nabídka 1/3|
    MENUITEM|TASK_NAVIGATE_TO|
    MENUITEM|TASK_MENU_FIND_ALTERNATIVES|
    MENUITEM|TASK_MENU_PLAN_ATOB|
    MENUITEM|TASK_SHOW_MAP|
    MENUITEM|TASK_EXIT_APP|
    MENUITEM|TASK_PAGE2|
    MENUPAGE|TASK_PAGE2|Hlavní nabídka 2/3|
    MENUITEM|TASK_ITINERARY|
    MENUITEM|TASK_SDK2|
    MENUITEM|TASK_MENU_ROUTE_INSTRUCTIONS|
    MENUITEM|TASK_DELETE_ROUTE|
    MENUITEM|TASK_SET_MAP|
    MENUITEM|TASK_PAGE3|
    MENUPAGE|TASK_PAGE3|Hlavní nabídka 3/3|
    MENUITEM|TASK_ADD_FAVORITE|
    MENUITEM|TASK_MAINTAIN_FAVORITES|
    MENUITEM|TASK_MAINTAIN_POI|
    MENUITEM|TASK_DIAL_POI|
    MENUITEM|TASK_MENU_PREFERENCES|
    MENUITEM|TASK_PAGE1|
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00148507_pc_capture1_U7Yt.gif 
Zobrazení: 44 
Velikost: 11.1 KB 
ID: 4789  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Nevite nekdo nazev polozky menu na otoceni displeje o 90st.? V menubuilderu je jen otoceni o 180st., coz je mi na nic.

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Ivo Pokorný
    Nevite nekdo nazev polozky menu na otoceni displeje o 90st.? V menubuilderu je jen otoceni o 180st., coz je mi na nic.

    Diky.
    Nad touto záhadou již dumali mnozí, leč zatím pořád bezvýsledně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od Ivo Pokorný
    Nevite nekdo nazev polozky menu na otoceni displeje o 90st.?
    Diky.
    V základní menu TomToma vybrat "Změnit předvolby", zde je až skoro na konci ikonka "Otočit obrazovku" = každým kliknutím na tuto ikonu otočíte zobrazení vždy o dalších 90st. proti směru hodin, furt dál kolem dokola dle libosti
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Z předchozího kontextu soudím, že ten dotaz byl směřován na problém pro MenuBuilder, ne pro samotné ovládací rozhraní TomToma, že? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    V cem jste vyeditovali samotny program na zadani koordinatu v TomTom. (mam namysli konkretne cestinu) rad bych zkusil par uprav. Zkousel jsem rechecker a nic a v hexa editoru(PsPadu) z toho nejsem moc rozumny
    Diky Tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od oltcit
    A analogicky sa dá zabudovať do menu TT
    A jak tam dostanu tu kameru. Chápu to správně jako upozornění na radar?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. zadání hesla-nefunční telefon
    Od corous v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2010, 18:25
  2. M700 WM6.0 - zadání úkolu
    Od Uni v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 08:41
  3. zadání hesla
    Od nojaro_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2008, 15:02
  4. Orange SPV C500+WM5 = zamrznutie po zadani PIN
    Od Spiider_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-09-2007, 14:08