Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 26 PrvníPrvní ... 5131415161725 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 377

Téma: PocketBreeze 5 - tipy, triky, zkušenosti

  1. #211
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Bude ContactBreeze2, tzn. program, který bude samostatně funkční i bez PocketBreeze. Kolik jeho nových vlastností a vychytávek bude současně obsaženo v Kontaktech PocketBreeze je otázkou… To se stává, že koupíš program, který po čase nepotřebuješ, stejná je situace např. s programem PhotoContact, ten kdo má na cihle WM5, tak ho nepotřebuje, v Kontaktech PocketBreeze má být tato fce obsažena. Já se vrátil od WM5 k původní romce, tak jsem tuto novou vlastnost netestoval. Má s tím někdo, kdo jede WM5, zkušenost?

    EDIT: TheMelin byl zase rychlejší, sakra práce
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ContactBreeze 2 bude navíc pro současné majitele ContactBreeze zcela zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    stala smi taková nemilá věc. Upadlo mi Mda na zem (což není neobvyklá věc), což vyvolalo HR. PO obnově ze zálohy (týden stará) se mi u pocket breeze 5, u zpráv prohodilo pořadí, předtím:
    - sms
    - mms
    - active sync

    teď:

    - active sync
    - sms
    - mms

    v nastavení jsem nikde nenašel možnost to změnit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak se mi nějak nedaří nastavit PB, aby mi vedle události zobrazoval ikonu, kterou k té události v Pocket Informant přiřadím. Už jsem zkoušel vše možné. Je to BUG, nebo to někomu funguje?

    P.S.: V předchozí verzi mi to fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    TheMelin:

    Me to funguje. Ovsem ne hned od zacatku. Prestoze jsem v tom pruvodci po instalaci zvolil jako default PIM Pocket Informant, kdyz jsem prolezal nastaveni protoze se mi nezobrazovaly ikonky, byl nastaven PIM na "Default PIM". Po prenastaveni na Pocket Informant si to jiz PB pamatuje a ikonky zobrazuje.
    Snad to pomuze. Pokud ne, zkus disablovat a znovu enablovat PB, pote jeste znovu priradit ikonku k nejakemu zaznamu (divny postup, ale pomahal mi u predchozi verze ktera mi cas od casu ikonky prestala zobrazovat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak bohužel vypínání a zapínání na Today nepomohlo. Samozřejmě jsem ověřil PIM a mám tam PI. Mám i nastaven adresář, kde brát ikony. Asi počkám na betu 2, nebo na finální verzi zda to pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    44

    Mně to funguje. Je potřeba zkontrolovat v nastavení PB - Správce informací - rozšířené zda je nezaškrtnuto pole Nahradit ikony kategorií PIM ikonami PB. Po této úpravě stačí jít do nastavení PB a bez jakýchkoli změn dát OK. Ikony v PB se aktualizují podle PI.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jo jo to jsem take kontroloval. Mam tam vse odskrtnute. Doufam ze si rozumime ohledne tech ikon. Myslim ze se mi nezobrazuji ikony ktere das v PI jako priradit ikonu a pak si vybiras ze seznamu ikon. Jaky mate nastaveny adresar pro dalsi ikony. Nastavuje se to v Categories/Advanced.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    44

    PI mám teprve krátce takže jsem pro ikony použil adresář CategoryIcons z PB. V PI zvolím Upravit seznamy - editor kategorií. Ikonu změním a dám ok. Nyní přejdu do PB jdu do nastavení a bez jakýchkoli změn v nastavení dám ok. Ikona v PB se aktualizuje podle změny kterou jsem provedl v PI. Teď jsem ještě zkusil použít adresář iko v My documents a výše uvedený postup funguje stále.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    To jsem presne vedel. To si nerozumime. Ty mluvis o ikonach kadegorii. Ty me take funguji. Nefunguji mi pridavne ikony. Jsou to ikony kdyz se kouknes do nastaveni PB, Calendar/Layout/Attached icon. Tak ty Attached icon se mi nezobrazuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    Zdravím všechny zkušené )
    Chtěl bych se zeptat, zda jde v Pocket Breeze nastavit například v úkolu nebo kdekoliv jinde v "nějaké" události ta "funkčnost", že si zadám událost, že mám někomu volat s tím, že přímo do události vložím telefonní číslo z kontaktů a potom ho mohu rovnou z této události vytočit? Znám to z Nokie a nevím, jestli to jde nebo si zadám událost a potom musím do kontaktů a tam najít toho, koho chci volat...?
    Používám kontakty, které jsou standardně dodávané s HTC P3300 (Artemis).
    Jestli jsem svůj dotaz umístil špatně, předem se omlouvám...

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak tohle by se mi take libilo, ale bohuzel jsem si nevsiml, ze by to slo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    No tak to se nedá nic dělat, smiřuji se s osudem... )
    Teď ještě v jiné diskusi budu chtít zjistit co nejvíc o Phone Alarm, jestli a jak funguje na Artemisu, tedy zejména nejnovější verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to Alfan
    Možná se pletu, ale neumí to Pocket Informant?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    To já nevím, protože jsem tenhle SW nezkoušel. Podívám se někde od diskusí o Pocket Informant jestli to tam někde nepíšou a kdyýtak dám dotaz...
    Každej softík bude mít nějaká plus a nějaká minus. Takže uvidím, porovnám a případně se rozhodnu pro změnu.
    Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 26 PrvníPrvní ... 5131415161725 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:49
  2. TomTom 7 pro PDA - zkušenosti, tipy a triky...
    Od RychJ_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 296
    Poslední příspěvek: 16-08-2009, 07:17
  3. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 22:45
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 11:11