Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 84

Téma: Dell Axim X50v s WM5 - tipy, triky, zkusenosti

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Takze, jelikoz mam sve PDA po upgradu na WM5, zakladam tuto diskuzi pro stejne postizene.

    Prvnim postrehem po upgradu je, ze rychlost PDA zustala stejna, pouze se trochu prodlouzila doba nacitani aplikaci, coz je znamy jev a nic noveho pod sluncem. Ale jinak se to chova dost sporadane, stejne jako upgrade... :yes:

    EDIT: Takze fotka je tam, omlouvam se za kvalitu, ale nic lepsiho, nez naprosto stupidni webkameru jsem v praci nenasel. ops:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00099563_X50v_s_WM5_duLN.jpg 
Zobrazení: 55 
Velikost: 33.0 KB 
ID: 3273   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00099563_X50v_s_WM5_real_m0rR.jpg 
Zobrazení: 63 
Velikost: 22.6 KB 
ID: 3274  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Mne by třeba velmi zajímalo jestli ti jede pod WM5 hardwarová klávesnice od HP. Já to tedy nerozchodil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jak to ma Dell s realnym pridelenim pameti po Hard Resetu? Ja jen ze Universal ma take 64 RAM a 128 ROM a po Hard Resetu ta realna cisla nevypadaji jiz nijak optimisticky. Je jasne ze je to horsi tim ze Universal ma jeste 12Mb Extended ROM kde jsou veci typu Skype apod, ale stejne.. Kolik mega tedy ma Dell na "Programs" a kolik ma "Storage" tesne po Hard Resetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    jede na wm5 klavesnice cz,language extender
    a copak lokalizace od sunnysoft
    to mne zajima :?:
    a congratulation
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Language Extender asi na tom nepojede, kdyz to neni na WM5 ready (ale muzes to zkusit, ze... )

    Pamet vypada takto (uz jsou tam nejake programy nainstalovane):
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00099594_X50v_WM5_pamet_WrGc.jpg 
Zobrazení: 56 
Velikost: 27.8 KB 
ID: 3275  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    No, koukám, že WM 5.0 ti z Della udělaly paměťově HX 4700
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, uvidime, jestli se v nasledujici 2-3 updatech zlepsi nebo ne, a pak to pujde na upgrade RAMky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak bud se mi to zda, ale diky WM5 zmizely na Dellu barvy "vyblitky" a zobrazuje barvy uz naprosto normalne... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tak na to jsem sam velice zvedav..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    p3t p3t je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    61

    Takze WM2003 z5

    pockam tak na WM2005 A03 - A05
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65


    tenhle chart z aximsite je zajimavy.
    kdo byl jak uspesny u upgradu na wm5
    ja cekam dal tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Zvlaste sloupecek s popiskou: Upgrade Failed & My Axim is DOA
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No jo no, kdyz to nekdo dela a neumi tak je to tezke, u mne probehl upgrade naprosto bez problemu...
    Jak tam obcas vidim, ze nekdo flashuje pres USB hub apod., tak se ani nedivim, ze nekteri z toho maji tezitka... Ale jinak 7 tezitek z celkoveho poctu, kteri hlasovali (bez tech, co asi cekaji na zazrak), je dobrej pocet. Kolik tady bylo mrtvejch MDA2ek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    beechere,a copak nam dela real vga.
    ze pry jede na wm05 oz_vga .
    je to pravda?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    32

    jedna technicka jak ted vypnu pocitac nako se me to nedari porad blika wifi jen display je cernej sakra prolejzam fora uz pul hodky a zatim nic sem asi uplne blbej...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 20-03-2008, 09:13
  2. Servisni centrum Acer - tipy, triky, zkusenosti
    Od myssak_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 21:12
  3. Dell Axim X50v
    Od budelovsky.j v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 08:15
  4. HTC Advantage - Tipy,Triky,Zkusenosti
    Od linuxsoft v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-06-2007, 00:32
  5. POCKET OUTLOOK - tipy, triky, zkusenosti
    Od MilanSu v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-06-2006, 22:48