Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 84

Téma: Dell Axim X50v s WM5 - tipy, triky, zkusenosti

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od boto
    beechere,a copak nam dela real vga.
    ze pry jede na wm05 oz_vga .
    je to pravda?
    Nedela nic, ozVGA "jede", ale neni to ono. Chybi WM5 QVGA DLLky a urcite bude nutne ten vlastni program trochu poladit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od rockcz
    jedna technicka jak ted vypnu pocitac nako se me to nedari porad blika wifi jen display je cernej sakra prolejzam fora uz pul hodky a zatim nic sem asi uplne blbej...
    Tak to bohuzel nevim, wifi zapinam podle akorat podle potreby...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, bohuzel jsem taky zpatky na WM2K3SE... ops:

    1. Aby system celkove zabiral ~40MB RAM, to je trochu moc... :?
    2. Kdyz vytvorim BT DialUp spojeni, tak se v ikone pripojeni nezobrazuje moznost rucne toto pripojeni vytocit...

    Jinak se ale system chova sporadane, krome startu programu jsem nezaznamenal nejaky vykonnostni ubytek, Pocket IE se mi osobne zda oproti stavajici verzi o dost rychlejsi :yes;, ty barvy jak jsem zminoval, jsou o dost lepsi nez s WM2K3SE, ale taky to neni ono.

    No, jak jsem cetl 18. listopadu ma byt ke stazeni update WM5, tak to pak zkusim znova...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od beecher
    1. Aby system celkove zabiral ~40MB RAM, to je trochu moc... :?
    No schvalne, ak mozes pridaj sem este screenshot pamete v wm2003se, len tak na porovnanie. (obdobu X50v_WM5_pamet.jpg )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Muzu...

    Jak vidis, vlastni system (+ bezici AS - 1MB - a PocketController - 2MB) po HR zabira z 64MB priblizne 20MB (2MB do 64MB + 2.5MB ulozene veci + 15MB v prostoru pro beh programu), coz je POLOVINA toho, co zabiraji WM5 v RAM. Jinak receno pri dobre konstelaci hvezd je 44MB RAM volne (a to jsme u WM2K3SE...).
    Kde pak udelali soudruzi z NDR chybu? :? :sarcastic:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00099921_X50v_WM2K3SE_pamet_RqpN.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 33.5 KB 
ID: 3284  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takže já jen v krátkosti. Včera večer jsem tam nasypal pár softíků a během dne si cestou hromadnými dopravními prostředky a čekáním u zubraře pohrával. Snoopsoft Dashboard funguje, Pocket Breeze 5 i nový iLauncher také, IDOS kupodivu také (je dobře použitelný, jen jsem si všiml u některých delších názvů se písmenka překrývají nebo jakoby za sebe zasouvají). OmegaOne Battery Pack funguje, ale pokud byl na 2k3 a 2k3SE šnek, tak tentokrát je šnek proti Battery packu Fernando Alonso. Hrozně ppoommaalléé. (
    Beecherůc CAB "Deformant" (správně dataformat) funguje a v Pocket Breeze se mi velmi osvědčil. Dále jsem zkoušel Pocket Informat a Agile a zatím jsem nenašel problém. Ještě se chystám na WisBar a nějaký web browser. Multi IE se sice korektně nainstalovalo, ale nějak tam nemá svoje čudlíky, takže nejde použít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jako dostatecna nahrada Multi IE funguje skvele plugin z SPB Plus 3.0. Pak jen staci v registrech zmenit identifikatory vestaveneho exploreru a clovek se dostane temer na vsechny stranky. :yes: Vrele doporucuji vlastne cely tento "programek", na WM5 beha excelentne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Flashování proběhlo dvakrát v pohodě, jinak ze softwaru co jsem zkoušel to byla zatím jen klávesnice Resco Keyboard Pro a ta chodí korektně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Mam problem
    Po flashovani na WM5 se mi chova jaksi divne CF GPS. Po vsunuti do slotu se rozsviti dioda indikujici provoz a GPS jede, ackoliv to po ni nikdo nechce... To ma za dusledek to, ze COM 4, na kterem sedi, je zamceny a zadna GPS aplikace se na nej nedostane.
    Predchozi (WM2003) chovani bylo, ze po zasunuti do slotu se "nestalo nic" a az GPS aplikace GPS zapla a nasledne pak i vypla.
    Nastaveni GPS v Control panelu na to nema zadny vliv (at uz je to "Windowsi sdileni GPS" zapnuto ci vypnuto...
    Nejaka idea? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak mam pred sebou upgrade na WM5, ma ceno ho zkouset nebor adeji pockat na update WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zkus si to, vratit se vzdycky muzes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    jeste jedna vec, jak eto sprogramama? musim je pak znova instalovat? nebo je staci rucne rpetahnou na poc a pak nacpat zpet?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano, nainstalovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Jako dostatecna nahrada Multi IE funguje skvele plugin z SPB Plus 3.0. Pak jen staci v registrech zmenit identifikatory vestaveneho exploreru...
    Fajn, jenže se mě nechce jen kvůli tomu instalovat celý Plus a pak se ještě šťourat v registrech. Ale vyzkouším.

    Operu, Minimo, ftxPBrowser nebo jiné jste někdo nezkoušeli? Stačilo by alespoň otevření ve více oknech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    tak to ja jeste chvili pockam, nechce se mi to znova instalovat :-) jelikoz jsem to delal tak pred 8dnema
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 20-03-2008, 09:13
  2. Servisni centrum Acer - tipy, triky, zkusenosti
    Od myssak_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 21:12
  3. Dell Axim X50v
    Od budelovsky.j v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 08:15
  4. HTC Advantage - Tipy,Triky,Zkusenosti
    Od linuxsoft v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-06-2007, 00:32
  5. POCKET OUTLOOK - tipy, triky, zkusenosti
    Od MilanSu v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-06-2006, 22:48