Nedela nic, ozVGA "jede", ale neni to ono. Chybi WM5 QVGA DLLky a urcite bude nutne ten vlastni program trochu poladit...Původně odesláno od boto
Nedela nic, ozVGA "jede", ale neni to ono. Chybi WM5 QVGA DLLky a urcite bude nutne ten vlastni program trochu poladit...Původně odesláno od boto
Tak to bohuzel nevim, wifi zapinam podle akorat podle potreby...Původně odesláno od rockcz
Njo, bohuzel jsem taky zpatky na WM2K3SE...ops:
1. Aby system celkove zabiral ~40MB RAM, to je trochu moc... :?
2. Kdyz vytvorim BT DialUp spojeni, tak se v ikone pripojeni nezobrazuje moznost rucne toto pripojeni vytocit...
Jinak se ale system chova sporadane, krome startu programu jsem nezaznamenal nejaky vykonnostni ubytek, Pocket IE se mi osobne zda oproti stavajici verzi o dost rychlejsi :yes;, ty barvy jak jsem zminoval, jsou o dost lepsi nez s WM2K3SE, ale taky to neni ono.
No, jak jsem cetl 18. listopadu ma byt ke stazeni update WM5, tak to pak zkusim znova...
No schvalne, ak mozes pridaj sem este screenshot pamete v wm2003se, len tak na porovnanie. (obdobu X50v_WM5_pamet.jpgPůvodně odesláno od beecher
)
Muzu...
Jak vidis, vlastni system (+ bezici AS - 1MB - a PocketController - 2MB) po HR zabira z 64MB priblizne 20MB (2MB do 64MB + 2.5MB ulozene veci + 15MB v prostoru pro beh programu), coz je POLOVINA toho, co zabiraji WM5 v RAM. Jinak receno pri dobre konstelaci hvezd je 44MB RAM volne (a to jsme u WM2K3SE...).
Kde pak udelali soudruzi z NDR chybu? :? :sarcastic:
Takže já jen v krátkosti. Včera večer jsem tam nasypal pár softíků a během dne si cestou hromadnými dopravními prostředky a čekáním u zubraře pohrával. Snoopsoft Dashboard funguje, Pocket Breeze 5 i nový iLauncher také, IDOS kupodivu také (je dobře použitelný, jen jsem si všiml u některých delších názvů se písmenka překrývají nebo jakoby za sebe zasouvají). OmegaOne Battery Pack funguje, ale pokud byl na 2k3 a 2k3SE šnek, tak tentokrát je šnek proti Battery packu Fernando Alonso. Hrozně ppoommaalléé.(
Beecherůc CAB "Deformant" (správně dataformat) funguje a v Pocket Breeze se mi velmi osvědčil. Dále jsem zkoušel Pocket Informat a Agile a zatím jsem nenašel problém. Ještě se chystám na WisBar a nějaký web browser. Multi IE se sice korektně nainstalovalo, ale nějak tam nemá svoje čudlíky, takže nejde použít.![]()
Jako dostatecna nahrada Multi IE funguje skvele plugin z SPB Plus 3.0. Pak jen staci v registrech zmenit identifikatory vestaveneho exploreru a clovek se dostane temer na vsechny stranky. :yes: Vrele doporucuji vlastne cely tento "programek", na WM5 beha excelentne.
Flashování proběhlo dvakrát v pohodě, jinak ze softwaru co jsem zkoušel to byla zatím jen klávesnice Resco Keyboard Pro a ta chodí korektně.
Mam problem![]()
Po flashovani na WM5 se mi chova jaksi divne CF GPS. Po vsunuti do slotu se rozsviti dioda indikujici provoz a GPS jede, ackoliv to po ni nikdo nechce... To ma za dusledek to, ze COM 4, na kterem sedi, je zamceny a zadna GPS aplikace se na nej nedostane.
Predchozi (WM2003) chovani bylo, ze po zasunuti do slotu se "nestalo nic" a az GPS aplikace GPS zapla a nasledne pak i vypla.
Nastaveni GPS v Control panelu na to nema zadny vliv (at uz je to "Windowsi sdileni GPS" zapnuto ci vypnuto...
Nejaka idea? Diky.
Tak mam pred sebou upgrade na WM5, ma ceno ho zkouset nebor adeji pockat na update WM5?
Zkus si to, vratit se vzdycky muzes...![]()
jeste jedna vec, jak eto sprogramama? musim je pak znova instalovat? nebo je staci rucne rpetahnou na poc a pak nacpat zpet?
Ano, nainstalovat...
Fajn, jenže se mě nechce jen kvůli tomu instalovat celý Plus a pak se ještě šťourat v registrech. Ale vyzkouším.Původně odesláno od Miloš Strouhal
Operu, Minimo, ftxPBrowser nebo jiné jste někdo nezkoušeli? Stačilo by alespoň otevření ve více oknech.
tak to ja jeste chvili pockam, nechce se mi to znova instalovat :-) jelikoz jsem to delal tak pred 8dnema