Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Ukončovaní aplikací na MDAc standartně křížkem

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Tak jsem lidicky prisel na zajimavou vec.....doufam,ze se to tu jeste neresilo!!!!Vim ze to tu bylo promilane uz mockrat,ale prisel jsem na to,ze kdyz tapnu na krizek tak se jen minimalizuje...to vi ostatne kazdej,ale kdyz na tom krizku stylus podrzite,tak se aplikace ukonci a dokonce kdyz se to udela nekolikrat,tak pak uz staci jen tapnout a je ukonceno....bohuzel to funguje jen do dalsiho SR!!!Jestli uz na tohle nekdo prisel,tak se omlouvam!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    zkuste a napiste!!!!nevim,jestli to pujde kazdemu a u kazde aplikace
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    no funguje to jen nekdy a samo to delam od zacatku..kdyz nefungovalo jen tapnuti samo jsem hned vyzkousel na tom drzet stylus dyl .. stejne je nejaky taskmanager potreba a nezbytnost
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    me to jde u vseho...a dokonce kdyz neprovedu SR tak den a pul tak uz mi to ukoncuje jen tapnutim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    O stejném tématu jsme hovořili zde
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=2466

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jo a kde jste mluvili o dlouhem podrzeni stylusu pro ukonceni aplikace?resite tam externi programky!!!ale tohle jde i bez nich
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Jen jsem chtěl připomenout,že komu to nejde,nebo to má nestabilní,tak může zkusit externí program
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    tak to joooooooo!!!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Automatické ukončování aplikací u WM 6.0 - problém
    Od Mario_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2009, 10:41
  2. Přepínání a ukončování aplikací ve WM5
    Od Garret Raziel v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 11:42
  3. Tvorba aplikaci
    Od Nitr0_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 16:18
  4. Rozhodování MDAC I nebo MDAC II?
    Od vasco[CZ] v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-05-2006, 21:19